Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Kunigunda, na tu ir darbstuole thumbup.gif
paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija g.gif taip senai tos dekupazo pamokeles pas briedziuke buvo,kad net nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 15, 10:14)
Kunigunda, na tu ir darbstuole  thumbup.gif
paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija  g.gif  taip senai tos dekupazo pamokeles pas briedziuke buvo,kad net nebepamenu  blush2.gif

4u.gif
na as tai ant medzio klijuoju tik su lipalu -tad lakuoti privalu, o kas cia per mediumas medziui g.gif -tokio nesu girdejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 15, 08:14)
paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija  g.gif  taip senai tos dekupazo pamokeles pas briedziuke buvo,kad net nebepamenu  blush2.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 15, 08:21)
4u.gif
na as tai ant medzio klijuoju tik su lipalu -tad lakuoti privalu, o kas cia per mediumas medziui  g.gif -tokio nesu girdejus  schmoll.gif

nu, universalus mediumas ax.gif jis ne tik medziui, bet ir moliui, popieriui, etc. Lakuot nereikia, bent po manishkio (Lack&Kleber ish Marabu) rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis, darbštuolytės smile.gif Pasakykit man kas nors ar yra bespalvės patinos, visai susimėčiau. Buvau prašius parduotuvėje užsakyti tai paskambino ir paaiškino, kad tokios nebūna. Na aš nesu užtikrinta, kad yra. Jei žinote, kad yra bespalvio gal parašykite ir kokios firmos Dideliausias ačiū. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:20)
4u.gif Labutis, darbštuolytės smile.gif Pasakykit man kas nors ar yra bespalvės patinos, visai susimėčiau. Buvau prašius parduotuvėje užsakyti tai paskambino ir paaiškino, kad tokios nebūna. Na aš nesu užtikrinta, kad yra. Jei žinote, kad yra bespalvio gal parašykite ir kokios firmos Dideliausias ačiū. bigsmile.gif

o ką tu su bespalve darysi? mastau.gif Juk ji įtrūkimų neparyškins... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 02 15, 12:22)
o ką tu su bespalve darysi? mastau.gif Juk ji įtrūkimų neparyškins...  ax.gif

Taigi kažkur paskaičiau, kad į ją galima dėti norimą spalvą. Jaučiu kažką maišau ax.gif O tai jūs perkat spalvotas? Tai kiek jų reikia turėti? Ir kur paskui tuos likučius kolekcionuot?
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:27)
Taigi kažkur paskaičiau, kad į ją galima dėti norimą spalvą. Jaučiu kažką maišau ax.gif O tai jūs perkat spalvotas? Tai kiek jų reikia turėti? Ir kur paskui tuos likučius kolekcionuot?

na, aš dekupažą apleidau truputį blush2.gif Bet va dabar darau papuošaliukus, tai įtrūkimus dariau su dvikomponenčiu, ir įtryniau su juodais akriliniais dažais tongue.gif Viskas liuks ax.gif O pirkau akrilinius mažom tūtelėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 15, 10:34)
nu, universalus mediumas  ax.gif  jis ne tik medziui, bet ir moliui, popieriui, etc. Lakuot nereikia, bent po manishkio (Lack&Kleber ish Marabu) rolleyes.gif

super thumbup.gif aciu uz atsakyma
o gal gali paveiskliuka parodyti kaip jis atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 15 vasario 2007 - 12:54
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:27)

http://www.rundatus....dazai/antik.jpg
buna ir bespalvis ir jis skirtas maisyti su dazais-kad galima butu didesni pavirsiu istrinti ir jis nenusidazytu, nes vien dazais paskui (bent jau man) labai sunku nuvalyti ju pertekliu ir kiek pakinta spalva g.gif
Atsakyti
nu aš dabar ant balto pagrindo juodus įtrūkimus dariau - nu nepakito ta balta spalva mastau.gif Net pasiėmiau pažiūrėt atidžiau biggrin.gif Aišku, su didesniu paviršium sunkiau darbuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 02 15, 13:05)
nu aš dabar ant balto pagrindo juodus įtrūkimus dariau - nu nepakito ta balta spalva mastau.gif Net pasiėmiau pažiūrėt atidžiau biggrin.gif Aišku, su didesniu paviršium sunkiau darbuotis ax.gif

gal nuo dazu priklauso g.gif , as pvz nusipirkau raudonus rusiskus dazus, kad nezaisti su pigmentais -ypac kai pritruksta doh.gif -nu tai kai ant ju dariau kraka su baltais dazais-viskas buvo gerai, bet kai nulakavau -tai tas raudonis islindo ir remeliai igavo tokia raudonai purvina balta spalva doh.gif
kai dariau dezute -tai su auksiniais dazais ryskinau itrukimus -tai ir liko ant pavirsiaus to aukso, nes jie dziusta automatiskai ir neimanoma net mazais ploteliais greitai nuvalyti schmoll.gif -jei su slpaiu valau -tai ir tie itrukimai nusiplauna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 13:20)

Aš perku bespalvę patiną iš ten kur Kunigunda 78 nurodė. Imaišau tokią spalvą kokią noriu, štai vienas mano darytas darbelis:
user posted image
Atsakyti