Kunigunda, na tu ir darbstuole
paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija taip senai tos dekupazo pamokeles pas briedziuke buvo,kad net nebepamenu
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 15, 10:14)
Kunigunda, na tu ir darbstuole
paneles, o jei dirbi tarkim su mediumu skirtu medziui, tai ar reikia dar po visko ant virsaus tepti laka???ar tas mediumas atlieka sia funkcija taip senai tos dekupazo pamokeles pas briedziuke buvo,kad net nebepamenu
na as tai ant medzio klijuoju tik su lipalu -tad lakuoti privalu, o kas cia per mediumas medziui -tokio nesu girdejus
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 15, 08:14)
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 15, 08:21)
na as tai ant medzio klijuoju tik su lipalu -tad lakuoti privalu, o kas cia per mediumas medziui -tokio nesu girdejus
nu, universalus mediumas jis ne tik medziui, bet ir moliui, popieriui, etc. Lakuot nereikia, bent po manishkio (Lack&Kleber ish Marabu)
Labutis, darbštuolytės Pasakykit man kas nors ar yra bespalvės patinos, visai susimėčiau. Buvau prašius parduotuvėje užsakyti tai paskambino ir paaiškino, kad tokios nebūna. Na aš nesu užtikrinta, kad yra. Jei žinote, kad yra bespalvio gal parašykite ir kokios firmos Dideliausias ačiū.
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:20)
Labutis, darbštuolytės Pasakykit man kas nors ar yra bespalvės patinos, visai susimėčiau. Buvau prašius parduotuvėje užsakyti tai paskambino ir paaiškino, kad tokios nebūna. Na aš nesu užtikrinta, kad yra. Jei žinote, kad yra bespalvio gal parašykite ir kokios firmos Dideliausias ačiū.
o ką tu su bespalve darysi? Juk ji įtrūkimų neparyškins...
QUOTE(Jutare @ 2007 02 15, 12:22)
o ką tu su bespalve darysi? Juk ji įtrūkimų neparyškins...
Taigi kažkur paskaičiau, kad į ją galima dėti norimą spalvą. Jaučiu kažką maišau O tai jūs perkat spalvotas? Tai kiek jų reikia turėti? Ir kur paskui tuos likučius kolekcionuot?
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:27)
Taigi kažkur paskaičiau, kad į ją galima dėti norimą spalvą. Jaučiu kažką maišau O tai jūs perkat spalvotas? Tai kiek jų reikia turėti? Ir kur paskui tuos likučius kolekcionuot?
na, aš dekupažą apleidau truputį Bet va dabar darau papuošaliukus, tai įtrūkimus dariau su dvikomponenčiu, ir įtryniau su juodais akriliniais dažais Viskas liuks O pirkau akrilinius mažom tūtelėm
QUOTE(uups @ 2007 02 15, 10:34)
nu, universalus mediumas jis ne tik medziui, bet ir moliui, popieriui, etc. Lakuot nereikia, bent po manishkio (Lack&Kleber ish Marabu)
super aciu uz atsakyma
o gal gali paveiskliuka parodyti kaip jis atrodo
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 12:27)
http://www.rundatus....dazai/antik.jpg
buna ir bespalvis ir jis skirtas maisyti su dazais-kad galima butu didesni pavirsiu istrinti ir jis nenusidazytu, nes vien dazais paskui (bent jau man) labai sunku nuvalyti ju pertekliu ir kiek pakinta spalva
nu aš dabar ant balto pagrindo juodus įtrūkimus dariau - nu nepakito ta balta spalva Net pasiėmiau pažiūrėt atidžiau Aišku, su didesniu paviršium sunkiau darbuotis
QUOTE(Jutare @ 2007 02 15, 13:05)
nu aš dabar ant balto pagrindo juodus įtrūkimus dariau - nu nepakito ta balta spalva Net pasiėmiau pažiūrėt atidžiau Aišku, su didesniu paviršium sunkiau darbuotis
gal nuo dazu priklauso , as pvz nusipirkau raudonus rusiskus dazus, kad nezaisti su pigmentais -ypac kai pritruksta -nu tai kai ant ju dariau kraka su baltais dazais-viskas buvo gerai, bet kai nulakavau -tai tas raudonis islindo ir remeliai igavo tokia raudonai purvina balta spalva
kai dariau dezute -tai su auksiniais dazais ryskinau itrukimus -tai ir liko ant pavirsiaus to aukso, nes jie dziusta automatiskai ir neimanoma net mazais ploteliais greitai nuvalyti -jei su slpaiu valau -tai ir tie itrukimai nusiplauna
QUOTE(cipa007 @ 2007 02 15, 13:20)
Aš perku bespalvę patiną iš ten kur Kunigunda 78 nurodė. Imaišau tokią spalvą kokią noriu, štai vienas mano darytas darbelis: