Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Dar vienas mano darbelis, kad forumas atsigautų
user posted image
Visos matyt labai daug darbuojasi, todėl aprimusios, o paskui tikėkimės visos puls pasirodyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 02 09, 15:44)
O štai čia dar viena mano dėželė

QUOTE(Diniuks @ 2007 02 09, 16:27)
Dar vienas mano darbelis, kad forumas atsigautų

Labai gražios dėžutės thumbup.gif
Atsakyti
Diniuks labai gražios dėžutės thumbup.gif: šaunuolė,kat taip su užsidegimu dirbi thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerą žodį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
senokai as cia pas jus nesirodziau-tai pagaliau viska sekeliau i albuma ir galiu pasirodyti ax.gif

http://s114.photobuc...006/decoupazas/
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 13, 19:29)
senokai as cia pas jus nesirodziau-tai pagaliau viska sekeliau i albuma ir galiu pasirodyti  ax.gif

swoon.gif darbštuolė, nuostabu. Aš apsileidau, nors padėklas akis bado, kad aš jo nedekupažinu blush2.gif
Atsakyti
labai gražu smile.gif man rėmeliai tokei faini wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 02 13, 19:56)
swoon.gif darbštuolė, nuostabu. Aš apsileidau, nors padėklas akis bado, kad aš jo nedekupažinu  blush2.gif

dekui ax.gif
smagu, kad grizai sveika gyva
Atsakyti
Labai gražios dėžutės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 02 13, 17:29)
senokai as cia pas jus nesirodziau-tai pagaliau viska sekeliau i albuma ir galiu pasirodyti  ax.gif

mega_shok.gif jau tie parsheliai wub.gif nerealus.... thumbup.gif
Atsakyti
Ech kaip grazu.... ploja.gif
O as savo parodysiu kai nufotkinsiu, o kada tai bus?... g.gif ax.gif Nezinau , nes jau menuo kaip fotografuoju lotuliukas.gif - padaryt darbeli padarau, bet dar ji nupyskint - o cia jau problema - nemegstu, nemoku ir t.t. cool.gif
Tiesa su Valentinu JUS visas heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Jau paršiukų grožis tai nerealus, gražučiai-rausvučiai-minkštučiai hihihi.gif ir rėmeliai labai gražiai dera smile.gif, ir dėžutė su angeliukais šauni 4u.gif
Atsakyti