Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(Indrijana @ 2007 02 01, 14:11)
Sveikos, pasirodau dar keleta remeliu. Atsiprasau uz nelabai kokybiskas foto  blush2.gif

4u.gif labai grazus darbeliai

QUOTE(uups @ 2007 02 05, 12:09)
kazhkaip decu karshtlige atslugo unsure.gif
pas mane serveteliu ir daiktu dekupazhinimui kauges, o noro nulis....pabandziau laikrashti klijuot,- gaunasi:
user posted image

upss 4u.gif uz naujas idejas biggrin.gif

QUOTE(Diniuks @ 2007 02 05, 15:10)
Pasirodysiu savo savaitgalio darbelį.
http://s111.photobuc...t=darbai003.jpg

Wow labai labai grazi dezute wub.gif
QUOTE(uups @ 2007 02 05, 16:20)

drinks_cheers.gif  man irgi karshtlige atvesus...tik serveteles perku nonstop blink.gif  siandien ishbegau kavos pritrukus, parsineshiau ja ir dar 2 pokus serveteliu doh.gif zhiauru....

drinks_cheers.gif ir man tas pats variantas..darbo 0,net prie kompo retai prisedu...ai cia dar akys biski sustreikave buo...tai su maze tasomes po lauka pastovei.o del serveteliu tai ir as perku perku...ir kraunu i spinta doh.gif
Atsakyti
Diniuk labai garži dežutė thumbup.gif wub.gif ,tai man žioplai pasakykit blush2.gif dar nuo žurnalo lapo nusiima apatinis sluoksnis blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2007 02 06, 13:22)
Diniuk labai garži dežutė thumbup.gif  wub.gif ,tai man žioplai pasakykit blush2.gif dar nuo žurnalo lapo nusiima apatinis sluoksnis blink.gif  g.gif

Nusiima, tik labai jau akuratnai biggrin.gif tai reikia daryti. Aš pirmiausia sušlapinu iškarpą, tiesiog pamerkiu į vandenį, po to gerąja puse apverčiu ant stalo ir nuo blogosios pusės po truputį trindama nuiimu nereikalingą sluoksnį, jis voliojasi ir lieka plonas paveiksliukas, kurį klijuoju. Klijuoti tokį paveiksliuką yra sudėtingiau nei servetėlę, ypač jei paviršius nėra visiškai lygus ir reikia apklijuoti kampus. Bet viską galima padaryti, reikia tik labai norėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

LABAI AČIŪ UŽ ŠILTUS ATSILIEPIMUS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visų labai šaunūs darbeliai bigsmile.gif
Indrijana, kur pirkai pačią apyrankę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2007 02 06, 11:50)
graži apyrankė  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  o klijavai iškarpas iš laikraščių?  g.gif  ax.gif

Ačiū ax.gif , klijavau iškarpas iš žurnalo, prieš tai su švitriniu popierium nutryniau kitą pusę iki baltumo, o pagrindą apyrankės nudažiau baltai.

QUOTE(saulala @ 2007 02 06, 14:13)
kur pirkai pačią apyrankę?  ax.gif

pirkau prieš keletą metų IKI parduotuvėje, jei tada bučiau žinojus apie dekupažą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
alia kaip aprime visos bigsmile.gif
ideja:
user posted image
Atsakyti
Nieko sau kaip grąžu.
O štai čia dar viena mano dėželė
user posted image
Atsakyti
labai grazu wub.gif tik jau nuotrauka tai GIGANTE bigsmile.gif
Atsakyti
Vajetau, kaip čia daug tos dėžutės doh.gif doh.gif
Dabar visi trūkumai bus matyti iš arti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kitą sykį pasistengsiu, kad būtų mažesnės nuotraukos.
Atsakyti
ne trukumai, o itrukimai thumbup.gif
viskas super
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 09, 16:49)
labai grazu  wub.gif  tik jau nuotrauka tai GIGANTE  bigsmile.gif

Tai jau tikrai, nesiginčiju, jau kad įkėliau tai įkėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 09, 15:12)
alia kaip aprime visos  bigsmile.gif
ideja:

aha.. kaikieno rankdarbiai dabar yra plyteli7 klijavimas cool.gif nu aš tikiuos kad vasarą atsigausiu.. bus laiko rankdarbiams..
Atsakyti