Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(Aga @ 2007 02 01, 20:48)
Nu užeinu, nes šalia dirbu, bet nieko nerandu gero  verysad.gif

tai kažko gero ir nereikia - svarbiausia dėžučių būtų lotuliukas.gif
Paklausk pardavėjų kada prekes atveža ir ar bus - einama prekė, turėtų atvežt rolleyes.gif Aš kai pirkau tai kažkaip pataikiau ant prekių priėmimo, per langą ispoksojau kad yra ir paskui jau pakniopstom pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Decu vaiku kambariui pagal Martha Stewart cia
su gyvuneliu 'ishkarpom' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 03, 15:39)
Decu vaiku kambariui pagal Martha Stewart cia
su gyvuneliu 'ishkarpom'  mirksiukas.gif

Man tai labiausiai spalvos patiko bigsmile.gif ir idejos aisku taip pat geros 4u.gif
Atsakyti
Gal VALENTINO DIENAI turit ideju?
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 02 03, 19:54)
Gal VALENTINO DIENAI turit ideju?

ka jau ten isghalvosi naujo tai valentino dienai doh.gif
jei antra puse ivertina tokius dalykus, galima dekupazhint veidrodzio remus, pusryciu padekla, laikrodi, 2 kavos puodelius ar shampano taures, zhvakes, koki shirdies formos medali padaryt ir pan...arba, tiesiog dovanu dezhutes pagrazhint/ namus pasipuosht...
imetu kelis paveiksliukus fantazijai suzhadint
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kazhkaip decu karshtlige atslugo unsure.gif
pas mane serveteliu ir daiktu dekupazhinimui kauges, o noro nulis....pabandziau laikrashti klijuot,- gaunasi:
user posted image
Atsakyti
Uups, tu kaip visada su nesibaigianciomis idejomis smile.gif...Ir as pastebejau, kad kazkaip pritilo dekupazisciu tema...Matyt, nera jau taip lengva ir paprasta gera darbeli padaryti, o kelis kart nepavykus, noras kazka daryti greitai praeina smile.gif...Idomi ideja su laikrasciu wink.gif
Atsakyti
Pasirodysiu savo savaitgalio darbelį.
http://s111.photobuc...t=darbai003.jpg
Vargau aš su šia dėžute doh.gif , nes klijavau iš žurnalo kirptu paveikslėliu, nuėmus apatinį sluoksnį. Labai jau norėjo plyšti tas paveiksliukas, o ir nemažas plotas susidarė, bet reikalą taisiau pasendindama. Taigi štai kaip man buvo biggrin.gif Nesu labai patenkinta savo darbeliu, bet tiek jau to, padariau tai tegu ir būna bigsmile.gif Kaip sakoma „Ar aš kur eisiu, ar pas mane kas ateis“ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Diniuk, oho blink.gif atvirai pasakius, neisivaizduoju,kaip imanoma dar ir sluoksni nuimt schmoll.gif ir dar nuo tokio didziulio ploto blink.gif rezultatas vertas pastangu wub.gif labai grazhu... reiks ir man pabandyt koki zhurnala palaupyt g.gif

QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 11:12)
Matyt, nera jau taip lengva ir paprasta gera darbeli padaryti, o kelis kart nepavykus, noras kazka daryti greitai praeina smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi karshtlige atvesus...tik serveteles perku nonstop blink.gif siandien ishbegau kavos pritrukus, parsineshiau ja ir dar 2 pokus serveteliu doh.gif zhiauru....
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 05, 16:20)
tik serveteles perku nonstop blink.gif  siandien ishbegau kavos pritrukus, parsineshiau ja ir dar 2 pokus serveteliu doh.gif zhiauru....

Man irgi panasiai lotuliukas.gif . Nebuna, kad parduotuveje nepaziureciau kokiu nauju serveteliu biggrin.gif ir sestadieni Artmanijoje pora nusipirkau ax.gif , tik gaila, kad ju ivairove pas mumi ne tokia didele (o gal ir gerai, o tai greitai namie joms vietos nebebutu, jau ir taip visa spintele dabar uzima biggrin.gif ). Diniuk, man taip pat tavo darbelis labai grazhus wub.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau savo apyranke ax.gif (apyranke pirktine, medine)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrijana: 06 vasario 2007 - 11:19
graži apyrankė drinks_cheers.gif thumbup.gif o klijavai iškarpas iš laikraščių? g.gif ax.gif
Atsakyti