Saulala, grazu
nezinau ar cia man vienai, bet kol nenulakuotas daiktas js man penkiagubai grazesnis nei kad po lakavimo tas matinis pavirsius man toks mielas o nulakuotas
Tikrai gražiai atrodo
QUOTE(Smiglė @ 2007 01 31, 21:48)
Pasigirsiu dėželėm... na dar ne visai pabaigtos, nelakuotos bet vistiek........
Jau ta su drugeliais kokia faina
QUOTE(saulala @ 2007 02 01, 10:59)
Gražių darbelių pridarėte, šaunuolės
O aš tokią šlykščią vazą apdekupažinau namie su sergančiu vaiku besėdėdama (čia dar nelakuota):
O aš tokią šlykščią vazą apdekupažinau namie su sergančiu vaiku besėdėdama (čia dar nelakuota):
labai graži
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 31, 21:48)
wow
as is pavydo tokiu dezuciu tuoj apsizliumbsiu ..
teks nebesekti dekupazo temos - nors nematysiu tokiu graziu dezuciu, kuriu pas mus nera
as is pavydo tokiu dezuciu tuoj apsizliumbsiu ..
teks nebesekti dekupazo temos - nors nematysiu tokiu graziu dezuciu, kuriu pas mus nera
kunigunda teks prašyti,kad kuri nupirktų ir atsiustų
darbeliai,šaunuolės
QUOTE(laurynaa @ 2007 02 01, 10:07)
nezinau ar cia man vienai, bet kol nenulakuotas daiktas js man penkiagubai grazesnis nei kad po lakavimo tas matinis pavirsius man toks mielas o nulakuotas
Žinok, man irgi tas pats
Ačiū visoms už komplimentus
Nieko sau kaip grąžu Aš irgi noriuuuuuuuuuuuu tokių dėžučių
Šeštadienį kaip tik buvau parduotuvėj viskas už 1 EUR, bet tokių dėželių neturėjo, gal čia ne kiekvienoj būna tokių gerų dalykėlių.
Šeštadienį kaip tik buvau parduotuvėj viskas už 1 EUR, bet tokių dėželių neturėjo, gal čia ne kiekvienoj būna tokių gerų dalykėlių.
QUOTE(Indrijana @ 2007 02 01, 15:11)
Sveikos, pasirodau dar keleta remeliu. Atsiprasau uz nelabai kokybiskas foto
Labai gražūs rėmeliai taip viskas dailiai suderinta
QUOTE(vikcius @ 2007 02 01, 19:02)
Labai gražūs rėmeliai taip viskas dailiai suderinta
Ačiū už pagyrimus . Pati tai esu nelabai patenkinta kolkas
QUOTE(Diniuks @ 2007 02 01, 17:06)
Nieko sau kaip grąžu Aš irgi noriuuuuuuuuuuuu tokių dėžučių
Tikrai ne kiekvienoj Kitose net nežino apie ką kalbam
QUOTE(Braita @ 2007 02 01, 08:49)
Ačiū
Kaip tyčia turėjau reikalų centre, maliausi po tą ožeškiene...pasirodo net nežinojau pro kokius lobius vaikštau reikės vėl nulėkti
Kaip tyčia turėjau reikalų centre, maliausi po tą ožeškiene...pasirodo net nežinojau pro kokius lobius vaikštau reikės vėl nulėkti
Nu užeinu, nes šalia dirbu, bet nieko nerandu gero