Manaska, specialiai tau:
ir, aishku, nepamirshtam kiaushiniu deklo
nors siaip man negrazhu kaip su lipdukais atrodo grazhiausia,- tik nudazhyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 23, 23:47)
gerai lauksiu o tai jau pakabas pradesiu dekupazint
dekupazint pakabas - visai gera ideja smagiau bus rubus kabinti
vikcius labai faina gavos vaza, tik as buciau vietoj tu paveisleliu kur tarp juosteliu, kazkokias smulkias gelytes klijavus.
QUOTE(sirenute @ 2007 01 24, 21:01)
vikcius labai faina gavos vaza, tik as buciau vietoj tu paveisleliu kur tarp juosteliu, kazkokias smulkias gelytes klijavus.
turiu dar vieną vazą,reiks daryt su gėlytėm ,bet sunku čia pas mus išvis ką nors gražaus gauti Gerai,kad gali atsiųsti kas turi
QUOTE(vikcius @ 2007 01 24, 22:21)
turiu dar vieną vazą,reiks daryt su gėlytėm ,bet sunku čia pas mus išvis ką nors gražaus gauti Gerai,kad gali atsiųsti kas turi
o man kaip tik atrodo tinka tie paveiksleliai.lig senovine vaza atrodo!
merginos, ziurejau lakas ermitaze (na, paprastas sadolin) kainuoja 27 lt, gal yra kur pigiau?
QUOTE(Mintee @ 2007 01 26, 14:51)
merginos, ziurejau lakas ermitaze (na, paprastas sadolin) kainuoja 27 lt, gal yra kur pigiau?
O man vyras nupirko kitokio už 10lt,nes nepasakiau kokio reikia nu ir visai nieko
Papildyta:
QUOTE(nika @ 2007 01 26, 14:04)
as nupirkau uz 21 lt paprasta,dariaus taburete visai man patiko.bet as neturiu sadoline ,tai negaliu liginti
o as savo darbeli negaliu ideti nes neturiu 100 zinuciu .
o as savo darbeli negaliu ideti nes neturiu 100 zinuciu .
QUOTE(vikcius @ 2007 01 26, 15:29)
O man vyras nupirko kitokio už 10lt,nes nepasakiau kokio reikia nu ir visai nieko
Sveikos , aš irgi naudoju toki uz 10 lt ir man jis kuo puikiausiai tinka, tik sendinimui Sadolin pirkau .
QUOTE(nika @ 2007 01 26, 21:34)
nu pabandisiu pati ikelt labai noriu ismokti.
tai mano pirmas darbelis.aiu visoms dar karta.
tai mano pirmas darbelis.aiu visoms dar karta.
nu matai kaip viska paprasta
ir labai grazu