Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Manaska, specialiai tau:
user posted image
ir, aishku, nepamirshtam kiaushiniu deklo lotuliukas.gif
user posted image

nors siaip man negrazhu schmoll.gif kaip su lipdukais atrodo g.gif grazhiausia,- tik nudazhyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 23, 23:47)
gerai lauksiu  biggrin.gif  o tai jau  pakabas pradesiu dekupazint  lotuliukas.gif

dekupazint pakabas - visai gera ideja smile.gif smagiau bus rubus kabinti ax.gif
Atsakyti
Va vakar padirbau vazą blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
vikcius labai faina gavos vaza, tik as buciau vietoj tu paveisleliu kur tarp juosteliu, kazkokias smulkias gelytes klijavus.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 24, 21:01)
vikcius labai faina gavos vaza, tik as buciau vietoj tu paveisleliu kur tarp juosteliu, kazkokias smulkias gelytes klijavus.

aciuks.gif turiu dar vieną vazą,reiks daryt su gėlytėm mirksiukas.gif ,bet sunku čia pas mus išvis ką nors gražaus gauti doh.gif Gerai,kad gali atsiųsti kas turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikcius: 24 sausio 2007 - 21:22
QUOTE(vikcius @ 2007 01 24, 22:21)
aciuks.gif  turiu dar vieną vazą,reiks daryt su gėlytėm mirksiukas.gif ,bet sunku čia pas mus išvis ką nors gražaus gauti doh.gif Gerai,kad gali atsiųsti kas turi 4u.gif

o man kaip tik atrodo tinka tie paveiksleliai.lig senovine vaza atrodo!
smile.gif
Atsakyti
merginos, ziurejau lakas ermitaze (na, paprastas sadolin) kainuoja 27 lt, gal yra kur pigiau? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 01 26, 14:51)
merginos, ziurejau lakas ermitaze (na, paprastas sadolin) kainuoja 27 lt, gal yra kur pigiau?  g.gif

O man vyras nupirko kitokio už 10lt,nes nepasakiau kokio reikia blush2.gif nu ir visai nieko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nika @ 2007 01 26, 14:04)
o man kaip tik atrodo tinka tie paveiksleliai.lig senovine vaza atrodo!
smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
as nupirkau uz 21 lt paprasta,dariaus taburete visai man patiko.bet as neturiu sadoline ,tai negaliu liginti smile.gif
o as savo darbeli negaliu ideti nes neturiu 100 zinuciu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2007 01 26, 15:29)
O man vyras nupirko kitokio už 10lt,nes nepasakiau kokio reikia blush2.gif nu ir visai nieko blush2.gif

Sveikos 4u.gif , aš irgi naudoju toki uz 10 lt ir man jis kuo puikiausiai tinka, tik sendinimui Sadolin pirkau mirksiukas.gif .
Atsakyti
nu pabandisiu pati ikelt ax.gif labai noriu ismokti.
user posted imageuser posted image
tai mano pirmas darbelis.aiu visoms dar karta.
Atsakyti
QUOTE(nika @ 2007 01 26, 21:34)
nu pabandisiu pati ikelt ax.gif labai noriu ismokti.
tai mano pirmas darbelis.aiu visoms dar karta.

nu matai kaip viska paprasta ax.gif
ir labai grazu thumbup.gif
Atsakyti