Pateikiu savo dekupažintą kėdę jūsų teismui
http://s111.photobuc...4/diniuks/Kede/
QUOTE(uups @ 2007 01 23, 13:31)
cia tikra kriaukle priklijuota,ar paveiksliuka taip realiai atrodo ???
cia tikra kriaukle prilipinta
Diniuks, tavo kede
labai grazu mergytes
[quote=Diniuks,2007 01 23, 13:36]
Puiki kedė , labai tiktų viloj prie jūros tokią kėdę turėti
Puiki kedė , labai tiktų viloj prie jūros tokią kėdę turėti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 23, 10:42)
cia tikra kriaukle prilipinta
nu, tada ishvis nerealus triptikas
Kede irgi super
ash vis apie savas galvoju...jauciu, nedekupazhinsiu 6 apdekupazhintos kedes bishki perdaug va viena tokia, grazhu...o nuo 6 akys ishvarvetu
Na, merginos, kiek jūs visokių grožių pridarėt nuostabu Pažiūrėjus tokių gražių darbelių norisi tuoj pat ir pačiai bėgt ir ką nors nudekupažuot Va iš karto dabar, šią minutę
Šaunuolės
P.S. manęs irgi laukia viena kėdutė savo dekupažo...bet vis laiko jai neatrandu Tikra gėda...
Šaunuolės
P.S. manęs irgi laukia viena kėdutė savo dekupažo...bet vis laiko jai neatrandu Tikra gėda...
QUOTE(sirenute @ 2007 01 23, 13:06)
mano paveiksleliai i vonia
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 23, 13:36)
na mergytėslabai gražiai pasidarbavot
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 23, 12:36)
Grazi kede
vat o as jau neberandu ka cia man dekupazint...nu nera tokiu nereikalingu daiktu namie kiba reiks po koki sendaikciu turgu prasinest ...arba vazonu pirkt..
o ir MB kazkaip kai pasake sako nu dabar tik nesugalvok liposkem visu namu apklijuot
QUOTE(Manaska @ 2007 01 23, 17:57)
o ir MB kazkaip kai pasake sako nu dabar tik nesugalvok liposkem visu namu apklijuot
siaip man "dekupazho produktas" irgi shiaipsau ...ne mano stilius..na, gal kokios dezhutes nieko buityj vartot...papuoshalai dar grazu...vazonai nelabai,- nemegstu kai geliu grozhis uzhgozhtas vazono ..padeklai gal nieko....nusipirkau specialiai dideli balta kvadratini, bet 'prigijo' jis namie nedekupazhintas
bet pats procesas smagus
Manaska, imesiu tau ryt ideja ka dekupazhint jau beveik savaite zhaidziu ir namie visi tuos daiktelius turi
o as ryt sturmuosiu pardes -ieskosiu stikliniu leksciu, lekstuciu, puodeliu ir t.t.
viena dezele sugadinau -tai dabar kazkaip nelabai norisi imtis kitu
viena dezele sugadinau -tai dabar kazkaip nelabai norisi imtis kitu
QUOTE(uups @ 2007 01 23, 21:11)
siaip man "dekupazho produktas" irgi shiaipsau ...ne mano stilius..na, gal kokios dezhutes nieko buityj vartot...papuoshalai dar grazu...vazonai nelabai,- nemegstu kai geliu grozhis uzhgozhtas vazono ..padeklai gal nieko....nusipirkau specialiai dideli balta kvadratini, bet 'prigijo' jis namie nedekupazhintas
bet pats procesas smagus
Manaska, imesiu tau ryt ideja ka dekupazhint jau beveik savaite zhaidziu ir namie visi tuos daiktelius turi
bet pats procesas smagus
gerai lauksiu o tai jau pakabas pradesiu dekupazint