Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

Pateikiu savo dekupažintą kėdę jūsų teismui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://s111.photobuc...4/diniuks/Kede/
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 23, 13:31)
cia tikra kriaukle priklijuota,ar paveiksliuka taip realiai atrodo blink.gif ??? g.gif

cia tikra kriaukle prilipinta biggrin.gif

Diniuks, tavo kede thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu mergytes thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Diniuks,2007 01 23, 13:36]
Pateikiu savo dekupažintą kėdę jūsų teismui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Puiki kedė smile.gif , labai tiktų viloj prie jūros tokią kėdę turėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 01 23, 10:42)
cia tikra kriaukle prilipinta  biggrin.gif

nu, tada ishvis nerealus triptikas thumbup.gif

Kede irgi super thumbup.gif
ash vis apie savas galvoju...jauciu, nedekupazhinsiu schmoll.gif 6 apdekupazhintos kedes bishki perdaug unsure.gif va viena tokia, grazhu...o nuo 6 akys ishvarvetu doh.gif
Atsakyti
Na, merginos, kiek jūs visokių grožių pridarėt thumbup.gif bigsmile.gif nuostabu bigsmile.gif Pažiūrėjus tokių gražių darbelių norisi tuoj pat ir pačiai bėgt ir ką nors nudekupažuot lotuliukas.gif Va iš karto dabar, šią minutę biggrin.gif
Šaunuolės wub.gif
P.S. manęs irgi laukia viena kėdutė savo dekupažo...bet vis laiko jai neatrandu doh.gif blush2.gif Tikra gėda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 23 sausio 2007 - 13:44
visai įdomu thumbup.gif ,tik 6 tai gal ir perdaug jau būtų g.gif nebent po nedaug ant kiekvienos,nes kitaip labai marga būtų g.gif
g.gif turiu ir aš vieną tokią nuo remontų pavargusią,bet tvirtą,jaučiu reiks ir man pasidarbuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 23 sausio 2007 - 14:22
QUOTE(sirenute @ 2007 01 23, 13:06)
mano paveiksleliai i vonia

QUOTE(Diniuks @ 2007 01 23, 13:36)
Pateikiu savo dekupažintą kėdę jūsų teismui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na mergytėslabai gražiai pasidarbavot thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 23, 12:36)
Pateikiu savo dekupažintą kėdę jūsų teismui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Grazi kede 4u.gif
vat o as jau neberandu ka cia man dekupazint...nu nera tokiu nereikalingu daiktu namie doh.gif kiba reiks po koki sendaikciu turgu prasinest ...arba vazonu pirkt.. lotuliukas.gif
o ir MB kazkaip kai pasake unsure.gif sako nu dabar tik nesugalvok liposkem visu namu apklijuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 23, 17:57)
o ir MB kazkaip kai pasake  unsure.gif  sako nu dabar tik nesugalvok liposkem visu namu apklijuot  laugh.gif

siaip man "dekupazho produktas" irgi shiaipsau unsure.gif ...ne mano stilius..na, gal kokios dezhutes nieko buityj vartot...papuoshalai dar grazu...vazonai nelabai,- nemegstu kai geliu grozhis uzhgozhtas vazono schmoll.gif ..padeklai gal nieko....nusipirkau specialiai dideli balta kvadratini, bet 'prigijo' jis namie nedekupazhintas unsure.gif
bet pats procesas smagus thumbup.gif wub.gif
Manaska, imesiu tau ryt ideja ka dekupazhint lotuliukas.gif jau beveik savaite zhaidziu doh.gif ir namie visi tuos daiktelius turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 23 sausio 2007 - 21:12
o as ryt sturmuosiu pardes -ieskosiu stikliniu leksciu, lekstuciu, puodeliu ir t.t. lotuliukas.gif
viena dezele sugadinau -tai dabar kazkaip nelabai norisi imtis kitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 23, 21:11)
siaip man "dekupazho produktas" irgi shiaipsau unsure.gif ...ne mano stilius..na, gal kokios dezhutes nieko buityj vartot...papuoshalai dar grazu...vazonai nelabai,- nemegstu kai geliu grozhis uzhgozhtas vazono schmoll.gif ..padeklai gal nieko....nusipirkau specialiai dideli balta kvadratini, bet 'prigijo' jis namie nedekupazhintas unsure.gif
bet pats procesas smagus  thumbup.gif  wub.gif
Manaska, imesiu tau ryt ideja ka dekupazhint lotuliukas.gif  jau beveik savaite zhaidziu doh.gif ir namie visi tuos daiktelius turi lotuliukas.gif

gerai lauksiu biggrin.gif o tai jau pakabas pradesiu dekupazint lotuliukas.gif
Atsakyti