Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas- 3

QUOTE(mamse @ 2007 01 20, 19:56)
Aš tai ir kelis kartus tepu. Svarbu to sluoksnio labai jau storo nepadaryti. Manau, dar ir teptukas daug ką reiškia. aš pirkau platų ir švelnų dailininkų parduotuvėje. Labai mielas.Ir dažo lygiai ir lakuoja. Dryžių nesimato. Beveik  ax.gif

imesk savo tepteliuko nuotraukyte ax.gif
kai pasveiksiu vaziuosiu i dailininku parde - nusipirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, idedu zadeta kede, gal kam nors bus idomi ideja bigsmile.gif , tik siaip galvoju ar butu smagu savo minkstaja deti ant pvz. savo proseneliu foto g.gif tongue.gif
Ziurekit cia nes i rankdarbius man foto neleidzia ideti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2007 01 20, 20:28)
Na va, idedu zadeta kede, gal kam nors bus idomi ideja  bigsmile.gif ,

man tai negražu schmoll.gif
Atsakyti
a man tai visai nieko...svarbu, tik kad nepazhystamu zmoniu nuotraukos butu...ant pazhystamu butu nepatogu sest tongue.gif ax.gif
dazhau daba kiaushiniu dekla...dekupazhinsiu tongue.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti kur vilniuje jus perkate laka dekupazui? Kiek jis kainuoja? Ir ar namu salygom lakuojant jis nesmirdi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2007 01 20, 21:44)
gal galite pasakyti kur vilniuje jus perkate laka dekupazui? Kiek jis kainuoja? Ir ar namu salygom lakuojant jis nesmirdi  blush2.gif ?

Akriliniai lakai ir dazhai nesmirdi. Senukuose pirk 4u.gif
Atsakyti
O sendinikui laka kur vilniuje galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2007 01 20, 23:59)
O sendinikui laka kur vilniuje galima isigyti?

ten pat
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 01 21, 00:13)

tai gal galima konkreciau koksai senukuose Lakas skirtas sendinimui? Nes siose trijose temose tai kiek perskaiciau mini tik viena artmanija.... Tik as ten nelabai info randu...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 20, 20:20)
labai grazu, bet sakyk, ant ko ta klimta klijavai? ax.gif  blush2.gif

Yra tokios apyrankes is kaulo mirksiukas.gif
Atsakyti
sendinimui Sadoline Antique, irgi rasit Senukuose
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2007 01 20, 22:54)
Yra tokios apyrankes is kaulo mirksiukas.gif

labai grazu...noreciau ir ash tokiu, tik pas mus apyrankiu ish kaulo nera lotuliukas.gif bet nieko, ishgyvensiu, visvien jokiu papuoshalu neneshioju, padarau ir numetu i kampa ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 21 sausio 2007 - 18:03