sitos karvytes visur atrodo
Kėdę būtinai parodysiu, tik noriu pilnai pabaigti. Liko lakavimas ir gobeleno pirkimas (o šis darbas gali ir užtrukti ).
Kas žino kur Kaune gobelenų pasirinkimas didelis. Kiek žinau Audinių parduotuvė iš Savanorių pr. kažkur išsikėlė.
O nebaigtas darbas neturi gero vaizdelio, todėl dabar nerodysiu.
Kas žino kur Kaune gobelenų pasirinkimas didelis. Kiek žinau Audinių parduotuvė iš Savanorių pr. kažkur išsikėlė.
aš vėl su klausimu dėl mediumo tekstilei gal kas žinot ar yra Vokietijoj ir kur ieškot? nes draugės vyras važiuoja gal atvežtų
QUOTE(Atra @ 2007 01 19, 20:48)
aš vėl su klausimu dėl mediumo tekstilei gal kas žinot ar yra Vokietijoj ir kur ieškot? nes draugės vyras važiuoja gal atvežtų
yra. i koki miesta vaziuoja? Siaip reiketu ieshkot Hartmans arba Idee parduotuvese. Ir kitose rankdarbiu parduotuvese. Tp gali but parduotuvese kur klijai/lakai/dazhai.
QUOTE(Atra @ 2007 01 19, 22:48)
taip yra, bet kokiose pardese gales pasakyti uups
Merginos patarkit!!!Dariau sendinima su vienkomponenciu krakliumi, bet antras dazu sluoksnis taip baisiai uzsitepe, kad viska nuploviau. Nu kaip graziai ji uztepti, gad nesimatytu to visokiu "tamsiau" - "sviesiau" ir t.t. Tepti dazus juk tik viena karta galima!!!Nu, vienu zodziu, pikta esu
QUOTE(Ametiste @ 2007 01 20, 11:15)
Merginos patarkit!!!Dariau sendinima su vienkomponenciu krakliumi, bet antras dazu sluoksnis taip baisiai uzsitepe, kad viska nuploviau. Nu kaip graziai ji uztepti, gad nesimatytu to visokiu "tamsiau" - "sviesiau" ir t.t. Tepti dazus juk tik viena karta galima!!!Nu, vienu zodziu, pikta esu
vava...ne vienisha tu savo skausme ir pyktyj...ash vazonamaudziau 5 kartus...taip ir nepavyko normaliai padaryt numeciau kampan
as kol kas esu driusi tik karta ir man gavosi su tais dryziais
siandien ketinu vel bandyti -tai pasipasakosiu -kas gausis - tik as darysiu ant dubenelio -tai daug dazu kaip ir negalesiu uzkabinti - tai nezinau kaip ten atrodys
siandien ketinu vel bandyti -tai pasipasakosiu -kas gausis - tik as darysiu ant dubenelio -tai daug dazu kaip ir negalesiu uzkabinti - tai nezinau kaip ten atrodys
QUOTE(Diniuks @ 2007 01 19, 17:47)
Kėdę būtinai parodysiu, tik noriu pilnai pabaigti. Liko lakavimas ir gobeleno pirkimas (o šis darbas gali ir užtrukti ).
Audėjo audiniai išsikėlė į Pakraščio g. 27, netoli Kalniečių prekybos centro.
Na ir as idesiu "savo" Klimta
Verinuka ir apyranke jau rodziau dabar komplektukas papildytas auskariukais
Verinuka ir apyranke jau rodziau dabar komplektukas papildytas auskariukais
QUOTE(Ametiste @ 2007 01 20, 13:15)
Aš tai ir kelis kartus tepu. Svarbu to sluoksnio labai jau storo nepadaryti. Manau, dar ir teptukas daug ką reiškia. aš pirkau platų ir švelnų dailininkų parduotuvėje. Labai mielas.Ir dažo lygiai ir lakuoja. Dryžių nesimato. Beveik
QUOTE(VITA_V @ 2007 01 20, 17:37)
Na ir as idesiu "savo" Klimta
labai grazu, bet sakyk, ant ko ta klimta klijavai?