Mano turbut irgi koks 15,5 nes 16 dydis man per didelis maciau paruotuvei toki grazu sidabrini zieda su didele akim... man tokie labai patinka bet jo dydys 18 tai nusipirkus teks nesti kad sumazintu...o kiek mazdaug kainuoja dar tas mazinimas?
ui pasiskaiciau ir juokas sueme nu nera mano stori pirstai tikrai nera, tiesiog as labai noriu didesnio ziedo, o prie trumpu pirstu jis gi ne kaip ziurisi va kame mano beda...juk dabar tokiu graziu yra su didelem akim arba iki puses pirsto, o jei as toki uzsideciau tai gal ir pirsto ne kas matytusi
QUOTE(ViChy @ 2005 04 13, 14:09)
Mano turbut irgi koks 15,5 nes 16 dydis man per didelis maciau paruotuvei toki grazu sidabrini zieda su didele akim... man tokie labai patinka bet jo dydys 18 tai nusipirkus teks nesti kad sumazintu...o kiek mazdaug kainuoja dar tas mazinimas?
Mazinimas tai nedaug kainuoja, apie 10 lt. Bet ne kiekviena zieda galima sumazinti, ypac su akim. Nes kazkaip gali akis iskristi. Ypac jei daug reikia iskirpti.
QUOTE(Jamaika @ 2005 04 13, 14:45)
Mazinimas tai nedaug kainuoja, apie 10 lt. Bet ne kiekviena zieda galima sumazinti, ypac su akim. Nes kazkaip gali akis iskristi. Ypac jei daug reikia iskirpti.
mmm tai teks pirstus tada storinti
QUOTE(Jurgitele @ 2005 04 13, 15:16)
nu nera mano stori pirstai tikrai nera, tiesiog as labai noriu didesnio ziedo, o prie trumpu pirstu jis gi ne kaip ziurisi va kame mano beda...juk dabar tokiu graziu yra su didelem akim arba iki puses pirsto, o jei as toki uzsideciau tai gal ir pirsto ne kas matytusi
O tie žiedai prie bet kokių pirštų nekaip žiūrisi Mano pirštai ilgi ir ploni, bet tokie žiedai ant jų nesižūri visiškai - nei šis, nei tas, kas, kad piršto galas dar matosi
Vieną tik mačiau moteriškę, kuriai tiko didelis masyvus žiedas. Ta moteriškė buvo aukšta, stambi ir su ilgais STORAIS pirštais. Tai atrodė idealiai
kad pirstas ilgesnis atrodytu reikia, kad akis butu pailga, nu ta prasme kaip kokia u raide, tik kudesne isilgai pirsto
nu o dabar as pasibedavosiu noriu ziedelio ant mazojo pirstelio - nerandu nei per kur, dydis atrodo 14.5 ar kazkoks. vienzo tiko tik vienas, kur ant kojos pirsto skirtas nesioti
nu o dabar as pasibedavosiu noriu ziedelio ant mazojo pirstelio - nerandu nei per kur, dydis atrodo 14.5 ar kazkoks. vienzo tiko tik vienas, kur ant kojos pirsto skirtas nesioti
Pastebėjau, tai nėra labai populiarus vasaros ( ar tik vasaros?) papuošalas tarp lietuvaičių...kodėl? manau, tai pakankamai stilinga...
QUOTE(wild @ 2005 06 16, 11:37)
Pastebėjau, tai nėra labai populiarus vasaros ( ar tik vasaros?) papuošalas tarp lietuvaičių...kodėl? manau, tai pakankamai stilinga...
Man tai irgi visai patinka
Ir pati turiu toki rinkinuka ir AVON - grandinele ir ziedeli, bet tiesa pasakius retai kada ji prisimenu... Reikes istraukti is stalciaus gilumos
QUOTE(Lape Snape @ 2005 06 16, 14:45)
na, ne indės mes...vis dėlto
paklausinėjau indiškų prekių parduotuvėj...bet labai jau cingaliuotos pasirodė (visokių varveklių, delfinų prikabinėta per visą ilgį)...
Aš kojų grandinėlių fanė nuo labai senų laikų. Turiu irgi Avon rinkinuką, bet žiedo nebandžiau dar. Prie jo būtinas idealus pedikiūras. O su grandine ir dabar sėdžiu - nusipirkau iš ibero ant rankos ir pritaikiau ant kojos . Su drugeliu
QUOTE(Zvirblis @ 2005 06 16, 14:53)
Aš kojų grandinėlių fanė nuo labai senų laikų. Turiu irgi Avon rinkinuką, bet žiedo nebandžiau dar. Prie jo būtinas idealus pedikiūras. O su grandine ir dabar sėdžiu - nusipirkau iš ibero ant rankos ir pritaikiau ant kojos . Su drugeliu
manau, ir prie grandinėlės taip pat pedikiūras svarbu...o ar nešiojasi grandinėlė ant kojinės?
QUOTE(wild @ 2005 06 16, 14:57)
manau, ir prie grandinėlės taip pat pedikiūras svarbu...o ar nešiojasi grandinėlė ant kojinės?
Jei kojines nesuplesys, tai gal ir galima...
Bet siaip tai nemanau kad tinka
Cia nuogos kojos papuosalas