Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano turbut irgi koks 15,5 nes 16 dydis man per didelis sad.gif maciau paruotuvei toki grazu sidabrini zieda su didele akim... wub.gif man tokie labai patinka bet jo dydys 18 cry.gif tai nusipirkus teks nesti kad sumazintu...o kiek mazdaug kainuoja dar tas mazinimas? g.gif
Atsakyti
ui pasiskaiciau ir juokas sueme biggrin.gif nu nera mano stori pirstai tikrai nera, tiesiog as labai noriu didesnio ziedo, o prie trumpu pirstu jis gi ne kaip ziurisi sad.gif va kame mano beda...juk dabar tokiu graziu yra su didelem akim arba iki puses pirsto, o jei as toki uzsideciau tai gal ir pirsto ne kas matytusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 04 13, 14:09)
Mano turbut irgi koks 15,5 nes 16 dydis man per didelis sad.gif maciau paruotuvei toki grazu sidabrini zieda su didele akim... wub.gif  man tokie labai patinka bet jo dydys 18  cry.gif tai nusipirkus teks nesti kad sumazintu...o kiek mazdaug kainuoja dar tas mazinimas? g.gif

Mazinimas tai nedaug kainuoja, apie 10 lt. Bet ne kiekviena zieda galima sumazinti, ypac su akim. Nes kazkaip gali akis iskristi. Ypac jei daug reikia iskirpti.
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2005 04 13, 14:45)
Mazinimas tai nedaug kainuoja, apie 10 lt. Bet ne kiekviena zieda galima sumazinti, ypac su akim. Nes kazkaip gali akis iskristi. Ypac jei daug reikia iskirpti.

mmm tai teks pirstus tada storinti cry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2005 04 13, 15:16)
nu nera mano stori pirstai tikrai nera, tiesiog as labai noriu didesnio ziedo, o prie trumpu pirstu jis gi ne kaip ziurisi sad.gif va kame mano beda...juk dabar tokiu graziu yra su didelem akim arba  iki puses pirsto, o jei as toki uzsideciau tai gal ir pirsto ne kas matytusi tongue.gif

O tie žiedai prie bet kokių pirštų nekaip žiūrisi biggrin.gif Mano pirštai ilgi ir ploni, bet tokie žiedai ant jų nesižūri visiškai - nei šis, nei tas, kas, kad piršto galas dar matosi smile.gif

Vieną tik mačiau moteriškę, kuriai tiko didelis masyvus žiedas. Ta moteriškė buvo aukšta, stambi ir su ilgais STORAIS pirštais. Tai atrodė idealiai smile.gif
Atsakyti
kad pirstas ilgesnis atrodytu reikia, kad akis butu pailga, nu ta prasme kaip kokia u raide, tik kudesne tongue.gif isilgai pirsto smile.gif
nu o dabar as pasibedavosiu biggrin.gif noriu ziedelio ant mazojo pirstelio - nerandu nei per kur, dydis atrodo 14.5 ar kazkoks. vienzo tiko tik vienas, kur ant kojos pirsto skirtas nesioti ax.gif
Atsakyti
Pastebėjau, tai nėra labai populiarus vasaros ( ar tik vasaros?) papuošalas tarp lietuvaičių...kodėl? manau, tai pakankamai stilinga...
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 06 16, 11:37)
Pastebėjau, tai nėra labai populiarus vasaros ( ar tik vasaros?) papuošalas tarp lietuvaičių...kodėl? manau, tai pakankamai stilinga...

Man tai irgi visai patinka smile.gif
Ir pati turiu toki rinkinuka ir AVON - grandinele ir ziedeli, bet tiesa pasakius retai kada ji prisimenu... Reikes istraukti is stalciaus gilumos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 06 16, 14:45)
Man tai irgi visai patinka  smile.gif
Reikes istraukti is stalciaus gilumos  biggrin.gif

thumbup.gif

na, ne indės mes...vis dėlto ax.gif
paklausinėjau indiškų prekių parduotuvėj...bet labai jau cingaliuotos pasirodė (visokių varveklių, delfinų prikabinėta per visą ilgį)...
Atsakyti
Aš kojų grandinėlių fanė nuo labai senų laikų. Turiu irgi Avon rinkinuką, bet žiedo nebandžiau dar. Prie jo būtinas idealus pedikiūras. O su grandine ir dabar sėdžiu - nusipirkau iš ibero ant rankos ir pritaikiau ant kojos thumbup.gif . Su drugeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2005 06 16, 14:53)
Aš kojų grandinėlių fanė nuo labai senų laikų. Turiu irgi Avon rinkinuką, bet žiedo nebandžiau dar. Prie jo būtinas idealus pedikiūras. O su grandine ir dabar sėdžiu - nusipirkau iš ibero ant rankos ir pritaikiau ant kojos  thumbup.gif . Su drugeliu  biggrin.gif

manau, ir prie grandinėlės taip pat pedikiūras svarbu...o ar nešiojasi grandinėlė ant kojinės?
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 06 16, 14:57)
manau, ir prie grandinėlės taip pat pedikiūras svarbu...o ar nešiojasi grandinėlė ant kojinės?

Jei kojines nesuplesys, tai gal ir galima...
Bet siaip tai nemanau kad tinka schmoll.gif
Cia nuogos kojos papuosalas rolleyes.gif
Atsakyti