Nors sidabras man labai patinka, bet, deja, negaliu jo nešioti. Nuo grandinėlių išberia kaklą ir nugarą, o nuo auskarų ausys supūliuoja . Taigi nešioju tik auksą, nes absoliučiai nieko kito negaliu. Labai patinka skoningi, elegantiški tetos padovanoti žiedukai su deimantais ir rubinais. Auskarų nemėgstu keisti, tai tik 2 poras turiu . Grandinėles nešioti man taip pat nepatinka
O man patinka auksas - tik labai skoningas, saikingai ir pageidautina baltas. Va gavau dvanų kovo pradžioje gimtadienio proga balto aukso auskarus. Na jie buvo tokie nieko (tėtis sakydavo, kad nieko - tai tuščia vieta), tai panešiojau iki velykų ir vieną pamečiau. Tikriausiai todėl, kad nelabai jais džiaugiausi -na ne mano skonio jie buvo. Tik va dabar galvoju, ką daryti su tuo vienu auskaru - gal perdaryti pas juvelyrus į ką nors kitą?
Gal čia ne į temą... Vakar buvau parduotuvėj Bizua Kaune naujam Pliuse, kur atidarytas Kalniečiuose. Nu tokius fainus auskarus nusipirkau - nerealiai. Visokių papuošalų yra ir įdomūs tokie. Krėvės gatvė atrodo vadinas...
čia vietoj ankstenės parduotuvės Pasimatymas
QUOTE(Amelija @ 2005 04 01, 11:31)
Gal čia ne į temą... Vakar buvau parduotuvėj Bizua Kaune naujam Pliuse, kur atidarytas Kalniečiuose. Nu tokius fainus auskarus nusipirkau - nerealiai. Visokių papuošalų yra ir įdomūs tokie. Krėvės gatvė atrodo vadinas...
Kokius auskarus? Sidabrinius? Kaip ten kainos?
Man tiek auksas, tiek sidabras patinka. Anksciau buvau TIK uz sidabra, nes auksiniai papuosalai atrode kazkokie nekokie, sidabriniai grazesni buvo, ir ju pasirinkimas didelis buvo. Bet dabar turiu pakankamai ir tu ir anu, ir aukso dabar pasirinkimas didziausias, yra labai graziu daikciuku, tiek geltono, tiek rausvo, tiek balto aukso, tai dabar net nezinau, uz ka balsuoti
Kitokio metalo nelabai megstu, ypac auskarai nelabai patinka, bet jei labai krenta i aki, ir nieko panasaus nei sidabro nei aukso nerandu - tai kodel ne? O i bamba chirurginis plienas yra geriausia man
Kitokio metalo nelabai megstu, ypac auskarai nelabai patinka, bet jei labai krenta i aki, ir nieko panasaus nei sidabro nei aukso nerandu - tai kodel ne? O i bamba chirurginis plienas yra geriausia man
Na va, siandien nuejau i parda pasidairiau papuosalu skyriuje ir tokiu graziu ziedu pamaciau, bet yra problema tie ziedai tik ilgiems ir ploniems pirstukams kuriu as deja neturiu, pas mane mazi ir tokie storuciukai o taip noretusi koki dideli zieda uzsimaut, bet gi negraziai ziurisi ant trumpu pirstu, negi visa likusi gyvenima teks man nesiot vestuvini ir toki maza plonyti ziedeli Manau as ne viena tokia trumpais pirstukais, pasidalinkit savo mintimis
Na man irgi sunku issirinkti ziedelius,nes dazniausiai tie kurie man patinka buna man per dideli...
Ot tai problema, gi bet kuris juvelyras padidins arba sumažins...
Be to, gi didelių išmierų žiedų kaip tik yra daugiau. Nuo kokio 18to dydžio. Čia turbūt norma tokia - 18-19. Aš su savo 16,5 irgi keikiuosi, ale tai ką dabar - nestandartas ir yra nestandartas, ar į tą, ar į aną pusę...
Šiaip ilgi nagai pirštus optiškai prailgina. Užsiaugink arba prisilipink ir psio - ilgi tie tavo pirštai...
Be to, gi didelių išmierų žiedų kaip tik yra daugiau. Nuo kokio 18to dydžio. Čia turbūt norma tokia - 18-19. Aš su savo 16,5 irgi keikiuosi, ale tai ką dabar - nestandartas ir yra nestandartas, ar į tą, ar į aną pusę...
Šiaip ilgi nagai pirštus optiškai prailgina. Užsiaugink arba prisilipink ir psio - ilgi tie tavo pirštai...
A, va, atsiminiau dar - ilgina pirštus vertikalios akutės. Horizontalios - trumpina. Ar akutės, ar žiedo konfigūracija...
Nu šiaip tai ko gero gal neberašykit daugiau apie PLONUs pirštus. Aš ir pati persiprašau, bet aš bent patarimų kažkokių pasakiau... Bobų, kaip ir pirštų, yra visokių, o temos autorei įvarysim kompleksą. Susidarys vaizdą, kad viena tokia, o juk ne viena anaiptol!
O juk po teiybei, tai nemačiau dar nei vieno žmogaus, kuris bobos išvaizdą ir grožį pradėtų vertint pagal pirštų storį. Pagal užpakalio storį - taip Bet pagal pirštų - tikrai ne... Svarbu tik, kad jie tokie būtų, nu jei nėra visai, tai gal jau kaip ir nelabai
O juk po teiybei, tai nemačiau dar nei vieno žmogaus, kuris bobos išvaizdą ir grožį pradėtų vertint pagal pirštų storį. Pagal užpakalio storį - taip Bet pagal pirštų - tikrai ne... Svarbu tik, kad jie tokie būtų, nu jei nėra visai, tai gal jau kaip ir nelabai
O aš taip seniai pirkau žiedą, kad net neprisimenu savo dydžio, bet problemų su dydžiais neturiu, atitinku standartą turbūt , nors kas žino kas dabar yra standartas.... , manau, jei randi nusipirkti, tai viskas ok