Neturiu jokio talismano ir man retai kokie papuosalai prilimpa.
Turiu graziu ir vienetiniu padovanotu buvusio draugo (dizaineris-juvelyras buvo), bet kai issiskyrem nebegaliu nesiot pastaruoju metu nei vieno papuosalo.
QUOTE(LauraB @ 2005 02 21, 14:22)
o parduotuveje (Arbatos magijos patalpose) prie amuletu lentynos pradejo kresti drebulys...tai pardaveja, tokia nusimananti motera pasake, kad man aplamai nereikia jokiu amuletu..savo energijos pakanka:)
Nu va.... Man irgi panasiai su kryzeliais... Ju tokiu graziu buna Nu bet negaliu nesiot ir fsio.... O siaip tai mama buvo kazkada davus Agotos duonos Tiesa, dar atsiminiau, yra kazkoks zenklas, atseit japoniskas mazgas, ar kaip ten ji... Gal girdejot ka? Ir dar viena dalyka prisiminiau: drauge, kai noredavo pritraukti vyru demesi prie liemenuko segdavo "turkiska aki"
QUOTE(vandens laselis @ 2005 02 21, 14:34)
Nu va.... Man irgi panasiai su kryzeliais... Ju tokiu graziu buna Nu bet negaliu nesiot ir fsio.... O siaip tai mama buvo kazkada davus Agotos duonos Tiesa, dar atsiminiau, yra kazkoks zenklas, atseit japoniskas mazgas, ar kaip ten ji... Gal girdejot ka? Ir dar viena dalyka prisiminiau: drauge, kai noredavo pritraukti vyru demesi prie liemenuko segdavo "turkiska aki"
Apie agotos duona, tai zinau - duona sventina baznycioje kunigai, galima detis i kelione, masinas, rankinukus, tipo turi apsaugine funkcija nuo vagiu, nelaimingu atsitikimu.
Apie japoniska mazga, tai nieko nezinau, o kam jisai reikalingas ?
o turkiska akis, tai cia tas is turgaus koks nors akmenukas ar kaip? Ir kaip tavo drauges rezultatai, tyrimus daret, kuriuo metu jinai daugiau vyru pritraukdavo -ar su turku prie liemenuko ar be?
QUOTE(Brazile @ 2005 02 21, 14:39)
Apie japoniska mazga, tai nieko nezinau, o kam jisai reikalingas ?
o turkiska akis, tai cia tas is turgaus koks nors akmenukas ar kaip? Ir kaip tavo drauges rezultatai, tyrimus daret, kuriuo metu jinai daugiau vyru pritraukdavo -ar su turku prie liemenuko ar be?
Tas mazgas tai tipo meile pritraukia, ji galima miegame kabinti ir siaip jis man visai grazus toks
o turkiska akis, tai as ja taip vadinu, nes kazkaip jas parsiveza kaip suvenyra is turkijos: tokia stilizuota stiklina akis, tipo nuo blogos akies saugo
Nu, o kas del drauges, tai sake, sutapimas tai ar ne, bet kliovas su ta "akim" tai budavo As tokia turiu, tik dar pas mane neisbandyta
o dabar kaip tik ishsiaiskinau, kad mazgas kaip ir mano talismanas
Gal kam idomu, paskaitykit cia:
http://kns.tinklapis...ology/horos.htm
Gal kam idomu, paskaitykit cia:
http://kns.tinklapis...ology/horos.htm
Turejau tokia grandinele su sirdeles pakabuku, kurios viduryje mazutis meskiukas. Pirkau ja uzsienyje lauktuvems, bet kol grizau man jos prisireike, tad lauktuvems atidaviau kita - ta kuria pirkau sau tai va, nesiojau keleta metu ir labai labai dziaugiausi. Taciau ilgainiui ji pradejo trukineti, is baltos pavirto gelsva. Dabar guli papuosalu dezuteje
Tikiuos mano talismanAI neuzpyks, kad apie juos parasysiu . Tiai va turiu dvi grandineles ant ju tris pakabukus (skamba kraupiai ) tai mano talismanai - kazkada is egipto atsiveztas mano vardo kartusas (tokia lentelyte su hieroglifais uzrasytu vardu) pagal sen. egiptiecius ir pagal mane saugo siela, medalionas padovanotas vyro su jo plauku sruoga, ir mamos pakabutis su rubinu ji jauna buvo kai ji gavo dovanu. Tarp kitko tiket netiket kiekvieno reikalas, bet kai man buvo visos tos bedos su vyro istikimybem atsitike tai kaip tik kelias dienas vaiksciojau be talismanu, pirties delei buvau nusiemus.
Nusipirkau karta talismana (irgi tokia moterele padejo issirinkt), panesiojau diena, o paskui ziuriu - 1/4 jo pajuodo! Nejaukiai pasijutau, igrudau kazkur giliai i stalciu ir daugiau jokiu talismanu tikrai nesipirksiu.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2005 03 01, 00:43)
Nusipirkau karta talismana (irgi tokia moterele padejo issirinkt), panesiojau diena, o paskui ziuriu - 1/4 jo pajuodo! Nejaukiai pasijutau, igrudau kazkur giliai i stalciu ir daugiau jokiu talismanu tikrai nesipirksiu.
O kas tai buvo,akmenukas? Tai gal kaip tik tas talismanas tave isvale, todel pats pajuodo?
Tai buvo toks apvalus gelezinis talismanas, ispiestas visokiais zenkliukais ir akmenukas vidury priklijuotas.
O apie isvalyma tai as nieko negirdejus...
O apie isvalyma tai as nieko negirdejus...
Talismanais nei domiuosi, nei tikiu, bet kad koks nors daikčiukas gali padėti sukurti atitinkamą nuotaiką - čia tai faktas. Aš mėgstu sidabrinius papuošalus. Žiedų turiu devynias galybes, bet jų kažkaip nelinkusi sureikšminti. Užtat turiu du mėgstamus pakabukus. Vienas - tai pelėda, kitas - moteriškos lyties (su papais ) sparnuotas velniško veido demonas. Dažnai nešioju juos abu, bet būna, kad ir po vieną. Arba pirmąjį užsisegu tą, kuris tąkart svarbesnis. Pelėdos prisireikia tada, kai reikia racionalumo, dalykiškumo, kruopštumo, o demono - kai reikia rizikuoti, kurti, ieškoti nestandartinių sprendimų arba tiesiog asmeninio žavesio. Šia prasme daikteliai padeda susikurti reikiamą nuotaiką - o kuo ne talismanai?
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 05, 16:25)
Talismanais nei domiuosi, nei tikiu, bet kad koks nors daikčiukas gali padėti sukurti atitinkamą nuotaiką - čia tai faktas. Aš mėgstu sidabrinius papuošalus. Žiedų turiu devynias galybes, bet jų kažkaip nelinkusi sureikšminti. Užtat turiu du mėgstamus pakabukus. Vienas - tai pelėda, kitas - moteriškos lyties (su papais ) sparnuotas velniško veido demonas. Dažnai nešioju juos abu, bet būna, kad ir po vieną. Arba pirmąjį užsisegu tą, kuris tąkart svarbesnis. Pelėdos prisireikia tada, kai reikia racionalumo, dalykiškumo, kruopštumo, o demono - kai reikia rizikuoti, kurti, ieškoti nestandartinių sprendimų arba tiesiog asmeninio žavesio. Šia prasme daikteliai padeda susikurti reikiamą nuotaiką - o kuo ne talismanai?
Nu manyciau, tai ir yra talismano funkcija vadinasi tiki...
Matai, o as nedrysciau nesiotis.... Jauciu, reiksme daiktams suteikia pats zmogus, pvz, jei kazko bijosi, ir visalaik tikesies, kad taip atsitiks, tai taip ir nutiks
As nesu ziauriai prietaringa, stengiuos visokiais ten juodais katinais netiketi, bet tai kas yra arti manes, pvz pakabukas, tai renkuosi labai atsargiai...