Giedrushka,sendien varciau cosmopolitana ir ten tokia reklamele maciau yra geliu ant kaklo pirkt monton pardej kaina 35lt.Ten toks tipo karoliuku verinys su didele gele Spalva cia pavaizduota ruzava ir dar juoda maciau,gal parduotuvej bus daugiau
manau wisokio metalo tiktu,bet swarbiausia,gal kad butu masywus,kad kabetu,o ne butu priglude...siaip nzn
QUOTE(vesta.s. @ 2005 01 06, 12:23)
manau wisokio metalo tiktu,bet swarbiausia,gal kad butu masywus,kad kabetu,o ne butu priglude...siaip nzn
gal kasnors is medzhio, odos tikrai labai tiktu, bet jei nemgsti..gal dar zalvariniai ar kokie ten buna=D
o man atrodo, apsirenkti reiktu ta kostiumeli ir zingsniuoti i DORADO arba IBIERO. Vietoj ir prisimatuosi... Siaip tai as esu papuosalu maniake, man visur ir prie visko tinka metaliniai ir su svarowski stikliukais... Juk papuosalus reikia derinti ne tik prie rubo, bet ir prie veido ir prie kaip cia pasakius, pomegiu....
na, pvz, man grazu mediniai, odiniai, zalvariniai, gintariniai, bet nei vieno tokio neturiu, ir turbut, niekad neuzsideciau... nu nelimpa man tokie ir vsio....
na, pvz, man grazu mediniai, odiniai, zalvariniai, gintariniai, bet nei vieno tokio neturiu, ir turbut, niekad neuzsideciau... nu nelimpa man tokie ir vsio....
o atsiminiau, merkurijau I aukste (Kaune) maciau labai graziu papuosalu, tipo a la Afrikos stilius, arba kazkas su indeniskais motyvais... man atrodo butu labai nieko
ir dar, jei kostiumelis smelio spalvos, pabandyk ka nors su akmenukais ryskiai zydros spalvos, man tai toks derinys super!
ir dar, jei kostiumelis smelio spalvos, pabandyk ka nors su akmenukais ryskiai zydros spalvos, man tai toks derinys super!
Taip, as irgi manau, kad tiktu kokie nors etninio (bet ne lietuvisko tautinio aisku) pobudzio papuosaliukai, indiski su akmenukais. ant klubu butu grazu uzmesti ir koki dirza is metaliniu skrituleliu su akmenukais viduryje (Monton), arba maciau United Colors of Beneton toki dirzeli is odiniu juosteliu ant kuriu sumauti rusvi ploksti stikliniai skrituliukiai irgi neblogai ziurisi. Buna tokiu panasiu dalykiuku ir is kaulo ar perlamutriniu kriaukliu imitacijos - ir galima Akropolio Maximoje rast visai pigiai, gal ir nieko ziuretusi...
Nemaciau niekur tokios temos Noretusi turet koki daikciuka 'na vsiakyj sluche' , todel labai idomi jusu nuomone... Ar tikit, ar turit, jei turit, tai koki? Ga galima nesioti, o ko reiktu vengti? Labiau domintu talismanai- papuosalai
[COLOR=purple] Man regis butu daug lengviau gyventi be prisirisimo prie talismanu ir kt. laime nesanciu dalykeliu . Taciau... Pati, kartais, matyt stokodama pasitikejimo savimi, daug ramiau jauciuos, kai ranka galiu paliesti ant kaklo kabanti sidabrini, sventinta Nefertites atvaizdo pakabuka. Tikrai nezinau ar jis man nesa laime, taciau pats faktas, kad as ji turiu, suteikia nusiraminimo , o tuo paciu yra bene megstamiausias mano kaklo papuosalas.
Na tai va, noreciau as kokio talismano, bet kad nieks neprilimpa... Man grazu kryzeliai, bet girdejau, kad kryzeli nesioti blogas zenklas, tipo tai yra kancios simbolis, ir taip gali sau vargo ant peciu uzsikrauti... Ir aplamai, siaip reiktu isigilinti i tuos simbolius... Pvz, jei talismanas drambliukas, jo straubliukas jokiu budu neturetu buti nuleistas
O ka galvojat apie visokius akmenukus? Beje, nesenai dovanu gavau zieda su akmeniu, bet tas akmuo iskyles, tai taip ir nedristu jo nesioti, nes girdejau skile daiktai irgi nelaime nesa... Nesu labai prietaringa, bet vis del to...
O ka galvojat apie visokius akmenukus? Beje, nesenai dovanu gavau zieda su akmeniu, bet tas akmuo iskyles, tai taip ir nedristu jo nesioti, nes girdejau skile daiktai irgi nelaime nesa... Nesu labai prietaringa, bet vis del to...
Pati talismanu kaip ir neturiu, bet vaikui per krikstynas uzsakeme ir pas juvelyra padareme pagal jo zodiako zenkla toki pakabuka zalvarini su roziniu kvarcu. Ziuriu as i ji ir galvoju, kad pati pradesiu nesioti, nes labai jau jis man patinka Gal mazius paauges nesupyks O gal jam ir nepatiks, tai man liks
Su talismanais reikia atsargiai, geriau, kad parinktu ismanantis zmogus ir aplamai bet koki papuosala su akmenimis atsargiai reikia rinktis.
as aplamai kai netekau savo dar mociutes dovanoto ziedo su dideliu akvamarinu ir pora mazu briliantuku (nuostabi spalva ir dar staciakampio formos, kas gan reto smulkimes dirbiniams), jokiu papuosalu negaliu nesioti
o parduotuveje (Arbatos magijos patalpose) prie amuletu lentynos pradejo kresti drebulys...tai pardaveja, tokia nusimananti motera pasake, kad man aplamai nereikia jokiu amuletu..savo energijos pakanka:)
as aplamai kai netekau savo dar mociutes dovanoto ziedo su dideliu akvamarinu ir pora mazu briliantuku (nuostabi spalva ir dar staciakampio formos, kas gan reto smulkimes dirbiniams), jokiu papuosalu negaliu nesioti
o parduotuveje (Arbatos magijos patalpose) prie amuletu lentynos pradejo kresti drebulys...tai pardaveja, tokia nusimananti motera pasake, kad man aplamai nereikia jokiu amuletu..savo energijos pakanka:)