Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As kiekviena diena nesioju sidabrinius auskarus, ant kaires rankos auksini suzadetuviu ziedeli, o ant desines sidabrini kuri gavau valentino dienos proga,bet vasara ji pakeis vestuvinis, ant desines rankos dar nesioju dvi sidabrines apyrankes.Megstu sidabra, bet po vestuviu teks keisti i auksa smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Atlante @ 2004 11 08, 14:30)
https://www.iweddingband.com/

cia pagrinde ziedai.
man tai patiko derinys : titanas ir auksas.
gal ka rasi wink.gif
o poto galima pas koki juvelyra paprasyti, kad padarytu pagal pvz.

Aciu, o idomu yra kokie lietuviski puslapiai? g.gif
Papildyta @ [mergetime]1099915641[/mergetime]
QUOTE (Atlante @ 2004 11 08, 14:30)
https://www.iweddingband.com/

cia pagrinde ziedai.
man tai patiko derinys : titanas ir auksas.
gal ka rasi wink.gif
o poto galima pas koki juvelyra paprasyti, kad padarytu pagal pvz.

Aciu, o idomu yra kokie lietuviski puslapiai? g.gif
Atsakyti
As niekada nenusiimu 2 ziedu- sidabrinio suzadetuviu nuo vienos rankos ir auksinio vestuviu nuo kitos. Anksciau kasdien verdavausi auskarus, bet dabar jau nebegaliu- jei viena diena pavaikstau su auskarais, tai maziausiai visa ateinancia savaite nebegalesiu isiverti, taigi dazniausiai ne nebesiveriu. O jei veriuosi- tai tik auksinius smile.gif Vasara ir prie atviru drabuziu nesioju vyro dovanota auksine grandinele ant rankos. O ypatingomis progomis issitraukiu ir grandinele su pakabuku- arba auksini, arba menulio akmenuka pasikabinu smile.gif Siaip as tik uz auksa thumbup.gif
Atsakyti
na tik dabar NEISSIGASKITE.as esu savo vestuvini ir suzadetuviu ziedus pameciau.nei girta buvau nei ka,bet jie vienoj vietoj buvo.na tuo metu ju ant rankos turet negalejau,tai susegiau ant laikrodzio apyrankes abu.ir pameciau su visu laikrodziu.jau puse metu naujo neturiu,ir nebnusprendziu,ar vyras ar as pati ji tureciau nusipirkti.PATARKITE.skamba baisiai kad puse metu,bet ai kazkaip nukeliu nukeliu.juk tai nera zut but reikia daiktas.
Atsakyti
anksciau, kai buvau "mazesne" biggrin.gif labai megau auksa. dabar visas mano auksas dulka dezutese, nes pasidare nebegrazus ir "dishovai" atrodo (cia tik mano nuomone;).
vestuvinis ziedas geltono aukso ir balto misinys, bet daugiau balto. jis man labai patinka, daugiau tokiu nesu maciusi. megstu visokius auskarus, nemegstu grandineliu ant kaklo, nesinesioja jos man kazkaip tai. dar turiu mamos sidabrini zieda, toki platesni, su israitymais, tikrai labai grazus, originaliai atrodo.daznai ji nesioju... dr vasara uzsidedu grandinele ant kojos - man grazu
Atsakyti
Sveikos,
gal pasirodys keistai bet patarkit kuriose vietose, parduotuvese, galima nusipirkt " gele" ant kaklo.. smile.gif Turiu tokia grazia suknele-biski crazy. O batai ir rankinukas toki blankiai rausvi-violetiniai. Todel reikia ant kaklo "geles-rozes" ar kazko panasaus taip pat rausvai-violetines smile.gif ...
Esu macius tik CUP'e prie bizuterijos, bet kazkokios vestuvines, labai jau plastmasines, baltos ir raudonos... O as noreciau dideles, ne kietos, o tokios pasisiaususios, ar bent siek tiek naturalesnes..
Na jei ka nors supratot is mano aprasymo tai labai laukiu ziniu.
O gal kas turit ir nenaudojat? Jei spalva tiktu tikrai pirkciau..

Dekui smile.gif
Atsakyti
kazkada kazka maciau..atrodo ibero tokiu budavo, dar zvilgterk kosmadoj ir traku gatveje yra pora papuosalu parduotuviu, ten pabandyk (ten ir ibero yra, taip kad mauik i traku gatve, ten tikrai ka nors surasi)
Atsakyti
Dekui, bandysiu smile.gif
Bet vistiek dar laukiu gal kas ka tiksliau zino smile.gif
Nu baisiai reik:)
Atsakyti
Jei jau taip baisia reik - pati pasidaryk tongue.gif tikrai nesunku susukti is medziagos juostos roze,prideti pukuciu,blizguciu,karoliuku(cia pagal skoni ko noris arba kas tinka) Beje galima paklausineti kokioj siuvykloj ar siuvimo salone. Kad i vestuviniu nuomose - gal ka pasiulytu wink.gif Sekmes!!!!
Atsakyti
as turiu balta gaila kad nuotraukos neturiu pirkau ibero jei neklystu pries pora metu buvo ir ruzava ta, o gal ten ne ibero buvo g.gif na zodziu pas mumis Klp hypermaximoj ar dar yra nezinau pries puse metu buvo tokios spalvos kaip tu nori wink.gif
Atsakyti
Kadangi su siuviniais ir pan. man ne kas smile.gif tai nelabai zinau kaip pasidaryt... Gal ir pasidaryciau, bet jauciu ne kas gautusi...Man padare siuveja is kitos spalvos medz. bet labai nekokybiskai, o as taip pat apsisprendziau is kitos spalvos daryt.
Siuveja dare irgi pirma karta smile.gif medziaga buvo ne rozem daryt, tai tokia l.bryzganti, nusiuro, kazkaip susiuvo lievai, tai krist "lapai" pradejo" biggrin.gif Nu vien zo..
Bandysiu ieskot.. wink.gif
Atsakyti
prisiminiua, kur dar maciua: Ibrahim, kur audiniu centras, ten turetu tikrai buti, kur yra visokie priedai siuvimui ir tt.
Atsakyti