Labai mėgstu sidabrą, o dabar atradau štai ką: http://www.facebook.com/jinnaboutique, iš čia esu užsisakiusi ne vieną komplektėlį ir pasidabinusi nelieku nepastebėta. Mergaitė sąžininga ir maloni, patiko, kad siunčia ir į kitus miestus. Naudoja pasidabruotas detales, darbeliai kruopštūs. Taip,kad ją atradusi nustojau pirkt parduotuvėse.
Sveikos, kaip jums kokybė papuošalų pirktų iš interneto? Aš kažkaip niekad jų internetu nepirkdavau, tik parduotuvėse, bet mano ne viena draugė perka, dabar kelios rekomendavo ir www.brave.lt svetainę, sakė pirko keletą kartų ir liko patenkintos kokybe. Turiu nusižiūrėjus ir aš ten gražią apyrankę ir kaklo papuošalą, bet nežinau kas bus jei netiks ir teks grąžinti. Kam teko su tuo susidurti?
QUOTE(wakalaka @ 2014 04 03, 18:23)
Sveikos, kaip jums kokybė papuošalų pirktų iš interneto? Aš kažkaip niekad jų internetu nepirkdavau, tik parduotuvėse, bet mano ne viena draugė perka, dabar kelios rekomendavo ir www.brave.lt svetainę, sakė pirko keletą kartų ir liko patenkintos kokybe. Turiu nusižiūrėjus ir aš ten gražią apyrankę ir kaklo papuošalą, bet nežinau kas bus jei netiks ir teks grąžinti. Kam teko su tuo susidurti?
Kiniški papuošalai...
kadangi darbe reikia nešioti darbinį pakabuką
tad niekuo pasipuošit neišeina
tad niekuo pasipuošit neišeina
QUOTE(daibava @ 2014 04 07, 08:40)
o kas per pakabukas, jei ne paslaptis?
aš anksčiau mėgau visokius papuošalus - žiedus, apyrankes, auskariukus. Dalis buvo mano pačios sukurta, bet dabar kažkaip minimalizmą pamėgau tai beveik nieko nenešioju (retkarčiais auskarus -taškiukus)
As anksciau megau vien tik auksa ir niekas kitas man neegzistavo , dabar pamegau madinga siuolaikiska bizuterija, ir gali buti kad ir is plastmases . Labai patinka Kirks Folly, JCrew. O dazniausiai puosiu tik kakla ir ausis, nes mano darbe nelabai ziedu panesiosi ar apyrankiu panesiosi , bet jei yra kur kokia proga, tai dar ir apyrankem apsikarstyt megstu
QUOTE(Tikutaku @ 2014 04 07, 20:39)
o kas per pakabukas, jei ne paslaptis?
na kaip ir visur įstaigose
pakabukas su asmenine info
QUOTE(daibava @ 2014 04 08, 09:28)
Na, bet sagę gal kur nors įpaišyti, arba auskariukus dar labiau papuošite ne tik save, bet ir įmonę
QUOTE(Tikutaku @ 2014 04 08, 13:44)
Na, bet sagę gal kur nors įpaišyti, arba auskariukus dar labiau papuošite ne tik save, bet ir įmonę
kai ant kaklo mataruojasi ta plastmasinė kortelė
nelabai kas išeina
už sagių vis užkliūva, grandinėlė ar kitas kaklo papuošalas
visiškai juokingai atrodo
tad lupytės bantuku, pats tinkamiausias papuošalas
QUOTE(daibava @ 2014 04 09, 15:43)
kai ant kaklo mataruojasi ta plastmasinė kortelė
nelabai kas išeina
už sagių vis užkliūva, grandinėlė ar kitas kaklo papuošalas
visiškai juokingai atrodo
tad lupytės bantuku, pats tinkamiausias papuošalas
nelabai kas išeina