Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Atradau SM temoje rankdarbiai mergaičių gamintus papuošalus, man patys pačiausi smile.gif ir kainos atžvilgiu, ir grožiu smile.gif
Atsakyti
nesioju tik auksinius papuosalus, nepeikiu kitokio metalo, grazu man paziuret ant kitu, bet pati negaliu zusidet verysad.gif
Atsakyti
Man sidabriniai patinka wub.gif
Atsakyti
Dievinu balta auksa isimtis geltonam 14 k auksui ax.gif wub.gif
Atsakyti
baltas auksas ir nesioju kasdien dazniausiai butent is jo,papuosalus thumbup.gif bet patinka ir sidabriniai,ar aplamai ranku darbo kokie papuosaliukai.Priklauso kokia proga ir prie ko derinama wub.gif
Atsakyti
Dievuliau kokį grožį aptikau bigsmile.gif , na negaliu ne įdėt. Žodžiu taip - šie dirbiniai yra prancūzų juvelyro René Lalique darbai, jo jau seniai nėra, bet tai ką jis sukūrė man net amą atėmė, tai pirmieji tokio tipo juvelyrika kokią aš matau. Pasidalinsiu su jumis. wub.gif
Beje, jei kąm įdomu, apie autorių galima pasiskaityti ČIA
user posted image
Čia iš arčiau SPUSTELTI
----
user posted imageuser posted image

Papildyta:
user posted image
Spustelėti ČIA ir ČIA
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Jo darbų yra labai daug, aš įmečiau tik keliatą, paieškotumėt, tai rastumėt tooookiųųų grožių wub.gif
Gal kurioms ir atrodys, kad čia nieko įpatingo, bet atkreipkite dėmesį į lakmetį kada jie buvo sukurti - tuo laiku, tai buvo visiškai nebūdinga, jis tarsi koks to laikmečio romantinis avangardistas, nuostabu. wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Jei puošnūs aš už baltą auksą arba volframo karbidą (Tungsten).
Tačiau šiaip turiu visokiausių bižuterijos papuošaliukų, stiklo, akmenukų ir pan.
Atsakyti
Kasdien nešioju auskariukus - perliukus ir vestuvinį žiedą, nešiočiau ir sužadėtuvių žiedelį, bet per didelis truputį, pastoviai nusisuka. O šiaip nesu mėgėja papuošalų, turiu keletą pakabukų, auskarų, bet retai kada nešioju, man kažkaip neįprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 01 28, 01:39)
Dievuliau kokį grožį aptikau  bigsmile.gif , na negaliu ne įdėt. Žodžiu taip - šie dirbiniai yra prancūzų juvelyro René Lalique darbai, jo jau seniai nėra, bet tai ką jis sukūrė man net amą atėmė, tai pirmieji tokio tipo juvelyrika kokią aš matau. Pasidalinsiu su jumis.  wub.gif
Beje, jei kąm įdomu, apie autorių galima pasiskaityti ČIA
user posted image
Gal kurioms ir atrodys, kad čia nieko įpatingo, bet atkreipkite dėmesį į lakmetį kada jie buvo sukurti - tuo laiku, tai buvo visiškai nebūdinga, jis tarsi koks to laikmečio romantinis avangardistas, nuostabu. wub.gif

Lalique be abejo buvo novatorius ir jo darbai nuostabūs, tačiau jo papuošalų stilius labai atitiko tą laikmetį, kadangi tuo metu (XIX a pab-XXa pr) visame mene, ir architektūroje, ir dailėje vyravo Art Nouveau (Art Deco) stilius, štai kokie pastatai ir interjerai buvo statomi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Gimininga su papuošalais ar ne? smile.gif

Mėgstu ir auksą, ir sidabrą, sidabro auskarų randu daugiau savo skonio negu aukso. Jaučiu silpnybę papuošalams su natūraliais akmenimis. wub.gif Bižuteriniais gaminiais rečiau, bet taip pat puošiuosi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 21 kovo 2011 - 18:30
negaliu pakęsti aukso dėl jo spalvos, nešioju tik sidabrą ir retkarčiais bižuteriją smile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
Atsakyti
Paskutine mano meila-
user posted image
Nu bet labai jau bragus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 15 birželio 2011 - 10:51