Atradau SM temoje rankdarbiai mergaičių gamintus papuošalus, man patys pačiausi ir kainos atžvilgiu, ir grožiu
nesioju tik auksinius papuosalus, nepeikiu kitokio metalo, grazu man paziuret ant kitu, bet pati negaliu zusidet
Man sidabriniai patinka
Dievinu balta auksa isimtis geltonam 14 k auksui
baltas auksas ir nesioju kasdien dazniausiai butent is jo,papuosalus bet patinka ir sidabriniai,ar aplamai ranku darbo kokie papuosaliukai.Priklauso kokia proga ir prie ko derinama
Dievuliau kokį grožį aptikau , na negaliu ne įdėt. Žodžiu taip - šie dirbiniai yra prancūzų juvelyro René Lalique darbai, jo jau seniai nėra, bet tai ką jis sukūrė man net amą atėmė, tai pirmieji tokio tipo juvelyrika kokią aš matau. Pasidalinsiu su jumis.
Beje, jei kąm įdomu, apie autorių galima pasiskaityti ČIA
Čia iš arčiau SPUSTELTI
----
Papildyta:
Spustelėti ČIA ir ČIA
Papildyta:
Jo darbų yra labai daug, aš įmečiau tik keliatą, paieškotumėt, tai rastumėt tooookiųųų grožių
Gal kurioms ir atrodys, kad čia nieko įpatingo, bet atkreipkite dėmesį į lakmetį kada jie buvo sukurti - tuo laiku, tai buvo visiškai nebūdinga, jis tarsi koks to laikmečio romantinis avangardistas, nuostabu.
Čia iš arčiau SPUSTELTI
----
Papildyta:
Spustelėti ČIA ir ČIA
Papildyta:
Jo darbų yra labai daug, aš įmečiau tik keliatą, paieškotumėt, tai rastumėt tooookiųųų grožių
Gal kurioms ir atrodys, kad čia nieko įpatingo, bet atkreipkite dėmesį į lakmetį kada jie buvo sukurti - tuo laiku, tai buvo visiškai nebūdinga, jis tarsi koks to laikmečio romantinis avangardistas, nuostabu.
Papildyta:
QUOTE(zazuna @ 2011 01 28, 01:39)
Dievuliau kokį grožį aptikau , na negaliu ne įdėt. Žodžiu taip - šie dirbiniai yra prancūzų juvelyro René Lalique darbai, jo jau seniai nėra, bet tai ką jis sukūrė man net amą atėmė, tai pirmieji tokio tipo juvelyrika kokią aš matau. Pasidalinsiu su jumis.
Lalique be abejo buvo novatorius ir jo darbai nuostabūs, tačiau jo papuošalų stilius labai atitiko tą laikmetį, kadangi tuo metu (XIX a pab-XXa pr) visame mene, ir architektūroje, ir dailėje vyravo Art Nouveau (Art Deco) stilius, štai kokie pastatai ir interjerai buvo statomi
Gimininga su papuošalais ar ne?
Mėgstu ir auksą, ir sidabrą, sidabro auskarų randu daugiau savo skonio negu aukso. Jaučiu silpnybę papuošalams su natūraliais akmenimis. Bižuteriniais gaminiais rečiau, bet taip pat puošiuosi.
negaliu pakęsti aukso dėl jo spalvos, nešioju tik sidabrą ir retkarčiais bižuteriją
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
Paskutine mano meila-
Nu bet labai jau bragus...
Nu bet labai jau bragus...