Kiekviena darbo diena butinai nesioju 3 ziedus , ant rankos butinai laikrodis(reikalingas tik kad butu), ant kitos rankos maziausia 2 grandineles , ant kaklo grandinele , na o ausyse butinai auskarai. Va kiek prisikarstau, taciau savaitgaliais nieko neturi buti, lieku tik su vienu ziedu
O man patinka auksas, tik jo neturetu buti per daug
Labiausiai patinka Pilgrim, Dyrberg Kern, Arts&Kraft papuošalai. Turiu nemažai jų prikaupus. Taip pat esu prijaučianti Trollbeads karoliukam. Nors balsavau už kitokio metalo papuošalus, bet nespjaunu ir į sidabrą . Anksčiau ėjau iš proto dėl auksinių papuošalų, dabar net nupurto pagalvojus. Visai netraukia . Gal dar nesubrendau auksui arba persisotinau jau
Kasdienai nesioju viena zieda: arba masyvu, arba labai blizganti
Auskarai butini: su naturaliais akmenukais, arba stikliniai. Siaip daznai nesioju savo gamybos auskariukus is akmenuku ir kristalu.
Kartais uzsidedu karolius.
Vakarui - nesioju blizgancius, masyvius auskarus, arba blizganti kolje. Esu biski prie šarkų
Auskarai butini: su naturaliais akmenukais, arba stikliniai. Siaip daznai nesioju savo gamybos auskariukus is akmenuku ir kristalu.
Kartais uzsidedu karolius.
Vakarui - nesioju blizgancius, masyvius auskarus, arba blizganti kolje. Esu biski prie šarkų
auksas arba sidabras,vasara ir bižuterija pasipuošiu
turiu ir auksinių ir sidabrinių. Svarbiausia - kad būtų viskas su saiku
QUOTE(Bijune @ 2009 12 08, 23:37)
O man patinka auksas, tik jo neturetu buti per daug
paskutiniu metu laaabai patinka Lampwork dirbiniai
as tai labiau megstu sidabrinius papuosalus, arba balta auksa. Geltonas auksas nelabai patinka.
Dievinu auksą, bet kartais užsidedu ir sidabrą