Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kiekviena darbo diena butinai nesioju 3 ziedus , ant rankos butinai laikrodis(reikalingas tik kad butu), ant kitos rankos maziausia 2 grandineles , ant kaklo grandinele , na o ausyse butinai auskarai. Va kiek prisikarstau, taciau savaitgaliais nieko neturi buti, lieku tik su vienu ziedu smile.gif
Atsakyti
O man patinka auksas, tik jo neturetu buti per daug 4u.gif
Atsakyti
Baltas auksas arba sidabras
Atsakyti
Labiausiai patinka Pilgrim, Dyrberg Kern, Arts&Kraft papuošalai. Turiu nemažai jų prikaupus. Taip pat esu prijaučianti Trollbeads karoliukam. Nors balsavau už kitokio metalo papuošalus, bet nespjaunu ir į sidabrą ax.gif . Anksčiau ėjau iš proto dėl auksinių papuošalų, dabar net nupurto pagalvojus. Visai netraukia schmoll.gif . Gal dar nesubrendau auksui arba persisotinau jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kasdienai nesioju viena zieda: arba masyvu, arba labai blizganti smile.gif
Auskarai butini: su naturaliais akmenukais, arba stikliniai. Siaip daznai nesioju savo gamybos auskariukus is akmenuku ir kristalu.
Kartais uzsidedu karolius.
Vakarui - nesioju blizgancius, masyvius auskarus, arba blizganti kolje. Esu biski prie šarkų blush2.gif
Atsakyti
auksas arba sidabras,vasara ir bižuterija pasipuošiu
Atsakyti
Pas mane dominuoja sidabras arba sidabras su gintaru wink.gif
Atsakyti
turiu ir auksinių ir sidabrinių. Svarbiausia - kad būtų viskas su saiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijune @ 2009 12 08, 23:37)
O man patinka auksas, tik jo neturetu buti per daug  4u.gif

drinks_cheers.gif paskutiniu metu laaabai patinka Lampwork dirbiniai wub.gif
Atsakyti
kasdien butinai turi buti auskarai ir laikrodis- be ju jauciuosi tarsi kazko truktu rolleyes.gif
Atsakyti
as tai labiau megstu sidabrinius papuosalus, arba balta auksa. Geltonas auksas nelabai patinka. smile.gif
Atsakyti
Dievinu auksą, bet kartais užsidedu ir sidabrą wub.gif
Atsakyti