Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Vai2lka @ 2009 04 02, 12:18)
as tai baisiai norejau didelio ziedo, pries pora dienu pull and bear radau, tai iskart pagriebiau  smile.gif

as pastoviai nesioju, 2-3 ziedus, grandinele su pakabuku, apyranke ir auskarus
Atsakyti
Labai jau mazai pasirinkimu apklausoje. As nesioju ir auksa, ir sidabra, ir zalvari, ir medinius papuosalus, ir savo pacios nusinertus smile.gif Aisku, stengiuosi vienu metu tik tos pacios rusies metala nesioti, man nelabai grazu auksiniai auskarai + sidabrine apyranke ar pan.

Visada nesioju savo vestuvini zieda, auskariukus nosyje ir ausies virsuje ir ziedeli ant kojos pirsto (vyras is to baisiai juokiasi, o as ipratusi, man jau nesmagu be to ziedelio). Iseidama is namu visada isisegu auskarus, jei jie mazi, dar apsimaunu apyranke ar kokius karolius smile.gif
Atsakyti
Man visada patikdavo tik auksiniai, bet neeniai pradėjau nešioti ir sidabrinius. Labai dailūs man su permatomais bespalviais ivairiu formu akmenukais.
Papildyta:
Visada nešioju žiedus, negalėčiau be jų. neseniai pradėjau nešioti dar vieną papuošalą- sagę.Labai gražiai derisi prie marškinių, tik nežinau ar dar madinga?
Atsakyti
man baltas aukstas patinka:)
kazkaip prie skokius 7 metus megdavau ziedukus nesiot. dabar visai nenesioju, turiu keleta ispudingu su rozem didelem, bet taip enkarto ir nebuvau uzsidejus. ka pamegau tai karolius:)
Atsakyti
Seip jei is tu triju reiketu rinktis tai sidabriniai tada blush2.gif
Atsakyti
Nešioju pagrinde žalvario, odos ar medžio papuošalus, dažniausiai vintage stiliaus.
Atsakyti
siuo metu labai pradejo patikti ranku darbo auskariukai wub.gif
Atsakyti
jauciu silpnybe sidabrui wub.gif kai tik turiu galimybe nusiperku, megstu is ranku darbo papuosaliukus 4u.gif
aukso visai nenesioju, ( iskyrus vestuvi zieda, bet ir tai pirkau masyta su baltu auksu)
4u.gif
Atsakyti
Ko gero kaip ir dauguma uz sidabra biggrin.gif
Atsakyti
sidabras man labiausiai patinka, kai kada apsikarstau o kai kada tiesiog negaliu nei vieno uzsideti.. trugdo atrodo (energetika gal kokia ar kas) bet va vestuvinio (paprastas plonytis) nenusiimu niekada (tik nestumo metu kai pirstai ispapmpo issigandau ir nusiemiau porai menesiu).
o aukso komplektuka turiu MB dovana tai retkarciais uzsidedu (na bet jau labai retkarciais)
Atsakyti
Vienintelis papuosalas, kuri nesioju kasdien - tai vestuvinis ziedas tongue.gif o kitus derinu prie aprangos - auskarus, salikus, verinius - megstu spalvingus ir isskirtinius, perku ranku darbo papuosalus smile.gif
Atsakyti
as uz sidabra drinks_cheers.gif
Atsakyti