Tik sidabriniai
Sidabrinius, auksinius tik retkarciais.
Atėjau prašyti forumiečių patarimo - kokioj juvelyrinių dirbinių parduotuvėj patikimiausia pirkti balto aukso papuošalus, kad nebūtų purkšti rodžiu ir po pusmečio jiems apsitrynus nepasimatytų visas geltono/raudono aukso "grožis"? Geriau būtų pajūry, kiek supratau paskaičius SM - "Fabrikante" purkšti, "Auksinėj dovanėlėj" - taip pat
Būčiau labai dėkinga už bet kokias rekomendacijas
Būčiau labai dėkinga už bet kokias rekomendacijas
gal kartais kas žinote kiek sidabro gramas kainuoja?nu niekur nerandu.
gal kas zinot ar yra lietuvoj pirkti auskaru i antaki is aukso arba kitokio metalo?
nes medicinini pliena turbut nelabai priima...
nes medicinini pliena turbut nelabai priima...
as tai irgi sidabro megeja o dabar dar kai atradau tokia parduotuvele, kur galima graziu dalyku pigiau nusipirkti, dar nuolaidu kortele gauti ir paskui taskus kaupti tai visai super jau planuoju kaip ciupsiu uz taskus auskariukus
o as nesioju du sidabrinius ir viena auksini zieda... neatsimenu kada buvau juos nusiemusi
auksas
QUOTE(Karickike @ 2009 02 11, 18:22)
as tai irgi sidabro megeja o dabar dar kai atradau tokia parduotuvele, kur galima graziu dalyku pigiau nusipirkti, dar nuolaidu kortele gauti ir paskui taskus kaupti tai visai super jau planuoju kaip ciupsiu uz taskus auskariukus
o tai kur tu cia ta parduotuvele tokia atradai?
tiesa pasakius, pries daug daug metu nesiojau tik auksa, buvau apsikarscius kaip nenormali, niu labai man tas auksas patiko o pries gerus 4 pradejau nesiot sidabra, ir nieko grazesnio man uz ji nera, kartais kai pamirstu uzsidet kazkoki ziedeli tai atrodo kad puse dalele saves namie palikau ))
QUOTE(slitka @ 2009 02 12, 13:42)
o tai kur tu cia ta parduotuvele tokia atradai?
tiesa pasakius, pries daug daug metu nesiojau tik auksa, buvau apsikarscius kaip nenormali, niu labai man tas auksas patiko o pries gerus 4 pradejau nesiot sidabra, ir nieko grazesnio man uz ji nera, kartais kai pamirstu uzsidet kazkoki ziedeli tai atrodo kad puse dalele saves namie palikau ))
cia Siauliuose, jie isikure viename is verslo centru, greitai zada internetine parduotuve atsidaryt, o dabar tik vietoje galima papuosaliuku nusipirkti. Man ta sistema ju patiko, kad kai perki gauni kortele, su ja gauni nuolaida sekanciam pirkiniui, gali pati pirkti, gali draugei rekomenduoti, kuo daugiau pirkiniu, tuo daugiau tasku
QUOTE(Karickike @ 2009 02 13, 19:26)
cia Siauliuose, jie isikure viename is verslo centru, greitai zada internetine parduotuve atsidaryt, o dabar tik vietoje galima papuosaliuku nusipirkti. Man ta sistema ju patiko, kad kai perki gauni kortele, su ja gauni nuolaida sekanciam pirkiniui, gali pati pirkti, gali draugei rekomenduoti, kuo daugiau pirkiniu, tuo daugiau tasku
gaila kad siauliuose esu is kito miesto
Auksinius.