Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tik sidabriniai smile.gif
Atsakyti
Sidabrinius, auksinius tik retkarciais.
Atsakyti
Atėjau prašyti forumiečių patarimo - kokioj juvelyrinių dirbinių parduotuvėj patikimiausia pirkti balto aukso papuošalus, kad nebūtų purkšti rodžiu ir po pusmečio jiems apsitrynus nepasimatytų visas geltono/raudono aukso "grožis"? Geriau būtų pajūry, kiek supratau paskaičius SM - "Fabrikante" purkšti, "Auksinėj dovanėlėj" - taip pat sad.gif
Būčiau labai dėkinga už bet kokias rekomendacijas aciuks.gif
Atsakyti
gal kartais kas žinote kiek sidabro gramas kainuoja?nu niekur nerandu.
Atsakyti
gal kas zinot ar yra lietuvoj pirkti auskaru i antaki is aukso arba kitokio metalo?
nes medicinini pliena turbut nelabai priima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kitty: 18 rugpjūčio 2008 - 14:19
as tai irgi sidabro megeja smile.gif o dabar dar kai atradau tokia parduotuvele, kur galima graziu dalyku pigiau nusipirkti, dar nuolaidu kortele gauti ir paskui taskus kaupti tai visai super smile.gif jau planuoju kaip ciupsiu uz taskus auskariukus ax.gif
Atsakyti
o as nesioju du sidabrinius ir viena auksini zieda... neatsimenu kada buvau juos nusiemusi ax.gif
Atsakyti
auksas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2009 02 11, 18:22)
as tai irgi sidabro megeja smile.gif o dabar dar kai atradau tokia parduotuvele, kur galima graziu dalyku pigiau nusipirkti, dar nuolaidu kortele gauti ir paskui taskus kaupti tai visai super smile.gif jau planuoju kaip ciupsiu uz taskus auskariukus  ax.gif

o tai kur tu cia ta parduotuvele tokia atradai? ax.gif
tiesa pasakius, pries daug daug metu nesiojau tik auksa, buvau apsikarscius kaip nenormali, niu labai man tas auksas patiko smile.gif o pries gerus 4 pradejau nesiot sidabra, ir nieko grazesnio man uz ji nera, kartais kai pamirstu uzsidet kazkoki ziedeli tai atrodo kad puse dalele saves namie palikau smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 02 12, 13:42)
o tai kur tu cia ta parduotuvele tokia atradai?  ax.gif
tiesa pasakius, pries daug daug metu nesiojau tik auksa,  buvau apsikarscius kaip nenormali, niu labai man tas auksas patiko smile.gif o pries gerus 4 pradejau nesiot sidabra, ir nieko grazesnio man uz ji nera, kartais kai pamirstu uzsidet kazkoki ziedeli tai atrodo kad puse dalele saves namie palikau smile.gif))

cia Siauliuose, jie isikure viename is verslo centru, greitai zada internetine parduotuve atsidaryt, o dabar tik vietoje galima papuosaliuku nusipirkti. Man ta sistema ju patiko, kad kai perki gauni kortele, su ja gauni nuolaida sekanciam pirkiniui, gali pati pirkti, gali draugei rekomenduoti, kuo daugiau pirkiniu, tuo daugiau tasku rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2009 02 13, 19:26)
cia Siauliuose, jie isikure viename is verslo centru, greitai zada internetine parduotuve atsidaryt, o dabar tik vietoje galima papuosaliuku nusipirkti. Man ta sistema ju patiko, kad kai perki gauni kortele, su ja gauni nuolaida sekanciam pirkiniui, gali pati pirkti, gali draugei rekomenduoti, kuo daugiau pirkiniu, tuo daugiau tasku  rolleyes.gif

gaila kad siauliuose sad.gif esu is kito miesto
Atsakyti
Auksinius. biggrin.gif
Atsakyti