Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sidabras arba bižuterija. aukso negaliu pakęst, nebent baltą schmoll.gif
Atsakyti
Tik sidabras, arba derinys aukso geltono su baltu, jokios bižuterijos, laikrodis.
Atsakyti
visa laika megau sidarbo papuosalus, na kartais prie kokios aprangos ir pigesne bizuterija paderinu, bet va gavau auksini suzadetuviu ziedeli ir teko po truputi prie sio metalo taikytis bigsmile.gif bet va beda, negaliu prie sito ziedelio jokiu auskariuku prisiderinti, nei vieni netinka, o bet kokiu nenoriu...
Atsakyti
Geltoną (ne rusišką) auksą mėgstu.
Atsakyti
Rinkausi atsakyma 'auksinius', nes tik tokius galiu nesioti unsure.gif . Deja, auksas man visai ne prie sirdies, sidabro taip pat nemegstu, mieliau rinkciausi bizuterinius papuosaliukus su akmenimis, kuriu pasirinkimas yra toks didelis cool.gif
Atsakyti
Sidabras ir akmenukai, kazkodel geltonas auksas nelabai jau traukia ax.gif ax.gif
Atsakyti
as megstu sidabra, aukso nemegstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 01 18, 13:01)
Sveikutes, matau, kad cia jau senokai niekas nebeuzsuka, na bet gal kas nors man patars  4u.gif  Turiu gana nemazai sugedusiu aukso papuosalu, kuriuos reikia taisyti: grandinele sutrukusia (ant kaklo ir ant rankos), kryzeli, auskarus...vienu zodziu juvelyrui darbo butu, tik va problema, kad nezinau kur Vilniuje geras juvelyras! Nenoriu kreiptis pas bet koki, noriu patikimo, gero juvelyro Vilniuje, gal galetumete ka patarti?  mirksiukas.gif  Butu dar gerai, kad tas pats juvelyras taisytu biuzuterija  ax.gif  Is anksto dekoju uz patarimus  4u.gif

Ta pati problema, tik Kaune doh.gif Reikia juvelyro, į sidabrinį masyvų žiedą pritaikančio iškritusią akutę, tokią juodą, lyg grafitas šlifuotas. Dar kelių mielų dovanų cirkonio/swarovskio akeles pamečiau. doh.gif Gal kur įklijuoja, nežinot?
Atsakyti
user posted image
wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o man labai patinka sidabras, bet deja jo nesioti visai negaliu verysad.gif belieka auksas
Atsakyti
dazniau nesioju auksa, kartais pasipuosiu sidabru. kasdien nesioju ant kaklo draugo dovanota auksine grandinele su sirdele tongue.gif
Atsakyti