Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikutes, matau, kad cia jau senokai niekas nebeuzsuka, na bet gal kas nors man patars 4u.gif Turiu gana nemazai sugedusiu aukso papuosalu, kuriuos reikia taisyti: grandinele sutrukusia (ant kaklo ir ant rankos), kryzeli, auskarus...vienu zodziu juvelyrui darbo butu, tik va problema, kad nezinau kur Vilniuje geras juvelyras! Nenoriu kreiptis pas bet koki, noriu patikimo, gero juvelyro Vilniuje, gal galetumete ka patarti? mirksiukas.gif Butu dar gerai, kad tas pats juvelyras taisytu biuzuterija ax.gif Is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 18 sausio 2008 - 12:02
o man patinka ir tinka tik auksas... ax.gif zmones bando perlauzt i sidabro puse, dovanoja sidabrinius papuosalus bet man jie netinka labai. gerai atrodo tik geltoni atspalviai prie veido...
Atsakyti
sidabras wub.gif
Atsakyti
Auksas baltas, auksas geltonas, auksas rozinis, ju deriniai, deimantai baltame aukse wub.gif wub.gif wub.gif , dievinu papuosalus!!!
Atsakyti
anksčiau labai mėgau auksa, o dabar nešioju tik sidabrą biggrin.gif
Atsakyti
dabar sąsagos madoje
Atsakyti
nu ir kodėl nėra atsakymo "nemėgstu"? smile.gif))
Atsakyti
LABAI MEGSTU SIDABRA ax.gif
Atsakyti
megstu ir auksa, ir sidabra...nesioju tai vienokio, tai kitokio metalo papuosalus, priklauso nuo nuotaikos, kas labiau traukia, ta ir nesioju smile.gif
Atsakyti
dar balta auksa megstu
Atsakyti
Sidabrinius ir kitokio metalo heart.gif
Atsakyti
Na as tai sidabra arba kitoki.. Kazkaip auksas visai nepatinka schmoll.gif
Kasdiena nesioju auskariukus ausyse, bamboje ir antakyje (plasmasinis).. O ant pirstuku puikuojasi 5 ziedukai (sidabriniai)..
4u.gif
Atsakyti