Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dažniausiai nešioju sidabrinius papuošalus, bet kartas nuo karto sugrįžtu prie aukso. Auksas man labiau tinka ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 06 14, 18:40)
Dažniausiai nešioju sidabrinius papuošalus, bet kartas nuo karto sugrįžtu prie aukso. Auksas man labiau tinka  ax.gif

nu nzn man tai baisu kad neishgrauztu kokiu demiu, baisus daiktas ta cocacola
Atsakyti
As irgi pripratinau ausis ir bamba prie aukso g.gif ,tai dabar jau niekas nepadeda,nuo viso kito puliuoja iskarto,tik pasikeiciu ir iskart schmoll.gif parausta ir skaudeti pradeda verysad.gif
Atsakyti
Šiuo metu nešioju auksinius auskarus ir vestuvinį žiedą, taip pat auksinį-balto ir geltono aukso. Patinka ir sidabras, svarbu, kad papuošalai būtų originalūs, stilingi, nekasdieniški, kuklūs, bet nepigūs. Mano tokia nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 17 birželio 2007 - 21:44
As asmeniskai esu uz originalius vienetinius papuosalus cool.gif Pati neturiu laiko juos daryti, bet jau populiareja tokios parduotuves, kur tau iskart suveria. Viena tokia neseniai atradau jasinsio g 12 Voratinkliu perlai (islipus Pamenkalnio st, kitoj pusej nei seimas). Cia pardaveja maloniai pataria, bei astrologe yra, kuri pagal tave, zodiaka ir dar kazka smile.gif parenka smile.gif Ir iskart suveria.
Atsakyti
as uz sidabrinius 4u.gif
Atsakyti
kasdien nesioju dovanu gauta sidabrini zieduka ir kokius nors auskarus, kuriuos kasdien keiciu. dar laikrodi. apyrankiu ir jokiu grandineliu nenesioju. auskarai - sidabriniai arba bizuterija. aukso nemegstu rolleyes.gif
Atsakyti
Kasdien - sidabriniai auskarai, kuriuos daznai megstu keisti. Dar keleta sidabriniu ziedu(kai kada uztenka vieno), grandineles retai, nebent vasara, kaip ir apyrankes. Auksas nelabai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 10 09, 16:15)
as uz sidabrinius  4u.gif

Aš tai pat ax.gif
Atsakyti
Tik sidabras bigsmile.gif
Atsakyti
auksinius kasdienai, sidabru puošiuosi rolleyes.gif
Atsakyti