QUOTE(joločka @ 2007 06 14, 18:40)
Dažniausiai nešioju sidabrinius papuošalus, bet kartas nuo karto sugrįžtu prie aukso. Auksas man labiau tinka
nu nzn man tai baisu kad neishgrauztu kokiu demiu, baisus daiktas ta cocacola
As irgi pripratinau ausis ir bamba prie aukso ,tai dabar jau niekas nepadeda,nuo viso kito puliuoja iskarto,tik pasikeiciu ir iskart parausta ir skaudeti pradeda
Šiuo metu nešioju auksinius auskarus ir vestuvinį žiedą, taip pat auksinį-balto ir geltono aukso. Patinka ir sidabras, svarbu, kad papuošalai būtų originalūs, stilingi, nekasdieniški, kuklūs, bet nepigūs. Mano tokia nuomonė.
As asmeniskai esu uz originalius vienetinius papuosalus Pati neturiu laiko juos daryti, bet jau populiareja tokios parduotuves, kur tau iskart suveria. Viena tokia neseniai atradau jasinsio g 12 Voratinkliu perlai (islipus Pamenkalnio st, kitoj pusej nei seimas). Cia pardaveja maloniai pataria, bei astrologe yra, kuri pagal tave, zodiaka ir dar kazka parenka Ir iskart suveria.
Kasdien - sidabriniai auskarai, kuriuos daznai megstu keisti. Dar keleta sidabriniu ziedu(kai kada uztenka vieno), grandineles retai, nebent vasara, kaip ir apyrankes. Auksas nelabai patinka
Tik sidabras
auksinius kasdienai, sidabru puošiuosi