visada nesioju auskarus ausyse na kai einu miegoti isiemu, visda nesioju auskara liezuvyje kartais isiveriu auskara i nosi bet nevisada bunu su juo ir po gimdymo nebenesioju auskaro bamboje. mane labai jau traukia tie auskariukai ir dabar pati kaip pagalvoju kiek as ju prisiverus... bet is nosies ir liezuvio kokiu 35 metu isiimsiu nes kaip atrodysiu...
o aš nešioju paprastus auskarus,nes man nelabai patinka sidabras ar auksas.Na šeip turiu duagiausiai paprastų auskarų kelis sidabrinius ,o auksinių iš vis neturiu.
Šiaip mėgstu sidabrinius, bet dažniausiai kasdien nešioju kitokio metalo.
mano ausys nepriima nei aukso nei kokio kito metalo isskyrus sidabra
QUOTE(liusinda @ 2007 05 02, 12:27)
o kokie idomus.As tai siuo metu auksinius nesioju.Nu jei kokius idomesnius noriu isedeti,tai ir paprastus isidedu
mano ausytės priprato prie aukso.kartais pasikeičiu, bet neilgam. bamboje dar turiu auskariuką, čia įvairius nešioju
Baltas auksas
Labai idomus dizainas situ ziedu
Aš mėgstu tik sidabrą
Pagrinde nesioju sidabra.. kartais kitokio metalo papauosalus.. O auksas man nelabai tinka.. kaip bebutu keista bet man jis alergizuoja.. Kadangi esu labai auskaruota, tai kitokio pobudzio papuosalu stengiuos nenesioti, kad neatrodyciau kaip barskutis.. ..
QUOTE(Niktė @ 2006 05 24, 14:32)
Bandžiau, bet nepasakyčiau, kad rezultatu likau patenkinta.... Gal yra kokių kitokių efektyvesnių "naminių" priemonių?
Pabandyk su cocacola,su sidabru nebandziau,bet auksa valiau,o rezultatas stulbinantis