Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
visada nesioju auskarus ausyse na kai einu miegoti isiemu, visda nesioju auskara liezuvyje ax.gif kartais isiveriu auskara i nosi blush2.gif bet nevisada bunu su juo ir po gimdymo nebenesioju auskaro bamboje. mane labai jau traukia tie auskariukai ir dabar pati kaip pagalvoju kiek as ju prisiverus... blink.gif biggrin.gif 4u.gif ax.gif blush2.gif bet is nosies ir liezuvio kokiu 35 metu isiimsiu nes kaip atrodysiu... lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
o aš nešioju paprastus auskarus,nes man nelabai patinka sidabras ar auksas.Na šeip turiu duagiausiai paprastų auskarų kelis sidabrinius ,o auksinių iš vis neturiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiemą nešioju vieną žiedą, o vasarai turiu galybę pakabukų. Derinu juos prie aprangos.
Atsakyti
Šiaip mėgstu sidabrinius, bet dažniausiai kasdien nešioju kitokio metalo.
Atsakyti
mano ausys nepriima nei aukso nei kokio kito metalo isskyrus sidabra g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2007 05 02, 12:27)
user posted image

va cia tai geras pakabutis thumbup.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image

o blink.gif kokie idomus.As tai siuo metu auksinius nesioju.Nu jei kokius idomesnius noriu isedeti,tai ir paprastus isidedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 08 gegužės 2007 - 13:22
mano ausytės priprato prie aukso.kartais pasikeičiu, bet neilgam. bamboje dar turiu auskariuką, čia įvairius nešioju biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Baltas auksas
Atsakyti
Labai idomus dizainas situ ziedu 4u.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 17 gegužės 2007 - 16:27
Aš mėgstu tik sidabrą bigsmile.gif
Atsakyti
Pagrinde nesioju sidabra.. kartais kitokio metalo papauosalus.. O auksas man nelabai tinka.. kaip bebutu keista bet man jis alergizuoja.. Kadangi esu labai auskaruota, tai kitokio pobudzio papuosalu stengiuos nenesioti, kad neatrodyciau kaip barskutis.. tongue.gif..
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2006 05 24, 14:32)
Bandžiau, bet nepasakyčiau, kad rezultatu likau patenkinta....  verysad.gif Gal yra kokių kitokių efektyvesnių "naminių" priemonių?

Pabandyk su cocacola,su sidabru nebandziau,bet auksa valiau,o rezultatas stulbinantis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MILDUKĖ: 14 birželio 2007 - 18:09