Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 07, 17:21)
kaip kam matai,man tai ne sudas biggrin.gif  tongue.gif as auskarus piligrim turiu ir liuks,nei byra nei ka

var zinok nera pilgrim labai kokybishka, drauge sake, kad ten ja net klijuot mirksiukas.gif
Atsakyti
hm.. niu uzsukt reiks i dorado kada, paziuresiu.. o siaip nuvariau i eurokosa dideli vakar, net nezinojau, kad ten papuosalu yra.. blush2.gif gal kuri pirko ka nors??? radau visai fainus auskariukus, gal zinot kaip kokybe? wink.gif
Atsakyti
Sidabras man labiausiai patinka smile.gif

O Eurokose yra ko nors gero? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 09 gruodžio 2006 - 13:04
man tai labiausiai patinka auksiniai papuosaliukai.o kitokiu auskariuku net ir nesiot negaliu verysad.gif nes pradeda ausys puliuoti,galiu nesiot tik auksinius
Atsakyti
nesioju auskarus lotuliukas.gif .ziedu ir apyrankiu nemegstu.o auskaru turiu ne viena desimti.pakabukai tik progai ,ar graziai palidinei atsiradus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2006 12 10, 13:51)
man tai labiausiai patinka auksiniai papuosaliukai.o kitokiu auskariuku net ir nesiot negaliu verysad.gif  nes pradeda ausys puliuoti,galiu nesiot tik auksinius

siaip tai nuejau ir nusipirkau tokius fainus auskariukus eurokose vakar;)) ai, sunesiosiu tai tikrai, reikia gal nuo sidabro pereit prie bizuterijos?wink.gif

gintaryte: mano drauge viena irgi turejo tokia problema, kad galejo nesiot tik auksinius papuosalus. pasirodo, galima daryt ir taip - nusiperki bizuterija ir auskariuku galiukus apipurskia auksu ar sidabru juvelyras. aisku, neprisipirksi taip belenkiek, bet galbut galesi nesioti daugiau;) kiek ji man buvo pasakojus, tai nelabai daug ten kainuoja taip apipurksti..
Atsakyti
Gal zinote kur man rasti apyranke ant kurios buna uzrasytas vardas is akuciu, o pati apyranke odine????Buciau labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
Man sidabras irgi pirmoj vietoj... thumbup.gif Taciau nesioju visokius papuosaliukus mirksiukas.gif
Va, kad ir tokios apyrankes man labai... blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 24 sausio 2007 - 03:33
QUOTE(GinCherry @ 2006 05 24, 07:35)
Dantu pasta? blush2.gif

mano mama turi nusipirkusi bio stein (bio akmuo), jis universalus valiklis, galima valyti absoliuciai viska, tai visada valau juo ir papuosalus. tikrai geras dalykas, papuosaliukai atrodo kaip nauji. visos drauges nesa savo turta atnaujinti
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 24, 13:51)
ax.gif Bet tai sitas dalykelis gal yra skirtas daugiau pulinukams,o ne inkstirams........  rolleyes.gif

parduodamos ir specialios shluostes kazkuom impregnuotos ir skirtos valyti juvelyrinius dirbinius. yra auksui ir sidabrui. Pirkau sidabrui, nes aukso beveik nenesioju. TAi ishtiesu nublizgina labai gerai - atrodo kaip ka tik pirkti.

ish papuosalu neishsisegu tik mazyti auskara bamboj.
ir pagrindinis papuoshalas - auskarai. Yra tiek graziu!.... wub.gif

dar siauras laikrodis ish blizgaus plieno - puoshnus lyg apyranke. ir viskas... smile.gif nemegstu kai "perkrauta".

kazkas jau minejo kad jei segi didelius auskarus tai nereik nieko ant kaklo ir atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 24 sausio 2007 - 15:16
oi o aš dievinu auksą, kartais, na labai jau retai ir sidabrą nešioju, bet jau tų pigių blizgučių tai jau ne bebe.gif o kiekvieną dieną įsiveriu auskariukus ir laikroduką užsidedu.....
Atsakyti
Man labiausiai patinka sidabras biggrin.gif Esu ne is tu kurios kiek tik turi tiek ir susikrauna kasdien.As labai kukliai ax.gif kasdien bunu su mazais auskariukas ir apyranke.Na o jei kur dalyvauju,tai grandinele ant kaklo uzsisegu ir koki zieduka biggrin.gif
Atsakyti