Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(avenita @ 2006 10 03, 09:57)
Man tai labiausiai sidabras, sidabras.... ir biužuterija. Na viskas - kas grazu (ir tinka  ax.gif )

Man irgi sidabriniai labiausiai prie sirdies wub.gif wub.gif Aisku ir baltas auksas cool.gif
Atsakyti
Na pagaliau MURANO stiklo papuosalai ir Lietuvoje:) Vilniuje CUP'e pirmoji parduotuve.. Uzejau smile.gif na grozis... tikrai kazkas idomaus. clap.gif

Ar matet?ka manot ?smile.gif
Atsakyti
nu kad seniai lietuvoj zinok...pernai per kaledas gavau pakabuka is MB murano stiklo
man pirko ji domus galerijoj, ten pardavinejami murano stiklo sviestuvai ir papuosalai.
nu grazu man,as pati ir buvau issirinkus kad noriu jo dovanu biggrin.gif
Atsakyti
tikrai jau seniai yra.. Akropolyje kazkokioj parduotuvytej prikrauta pilna... bet kad as stikliuku nemegeja...
Atsakyti
sveikos,

zinot, ka pagalvojau? kad ieskau ieskau papuosaliuku naujiems metams ir nieko nerandu!!! ibero nusibodo jau ziauriai, nes nusiperki ir pamatai paskui lygiai tokius pacius pas ka nors.. noriu ko nors originalesnio prie juodos sukneles, kad nebutu vien tik klasikiniai blizguciai wink.gif kur ieskot? atvaryciau ir i vilniu prie progos, jei ten kas nors gero yra;)
Atsakyti
tai galima paklaust prie papuosalu temos arba 'kaip pasipuosti per sventes' del vieno klausimo naujos temos kaip ir nereik.. g.gif
dorado ziurek
Atsakyti

Teisingai Brigitte sako - yra jau sukurtų papuošalų temų, ten gali paklausti mirksiukas.gif dar gali Ibero pažiūrėti, neblogos bižuterijos būna. Ir ne per brangiausia, aš dažniausiai iš ten perkuosi.
Atsakyti
Didelis "s......." tas dorado...nusipirkau apyranke uz 100 Lt ir ji man po keliu savaiciu sutruko...zodziu kokybe neatitinka kainos...
Atsakyti
QUOTE(Minta @ 2006 12 07, 17:01)
Didelis "s......." tas dorado...nusipirkau apyranke uz 100 Lt ir ji man po keliu savaiciu sutruko...zodziu kokybe neatitinka kainos...

kaip kam matai,man tai ne sudas biggrin.gif tongue.gif as auskarus piligrim turiu ir liuks,nei byra nei ka
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 07, 16:21)
kaip kam matai,man tai ne sudas biggrin.gif  tongue.gif as auskarus piligrim turiu ir liuks,nei byra nei ka

gm smile.gif niu nzn, gaila man moket biskeli koki 100lt uz papuosala vienam kartui. siaip kasdienai tai sidabrinius auskarus nesioju arba siaip kokia klasikine bizuterija, bet norisi kazko toooookiooooo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(podruzka @ 2006 12 07, 17:29)
gm smile.gif niu nzn, gaila man moket biskeli koki 100lt uz papuosala vienam kartui. siaip kasdienai tai sidabrinius auskarus nesioju arba siaip kokia klasikine bizuterija, bet norisi kazko toooookiooooo..  biggrin.gif

kodel vienam smile.gif turetum kokiai progai vis pasipuost
Atsakyti
Patarkit, kur man ieškoti papuošalų su kamėja. Labai noriu sagės, bet tiktų ir pakabukas. Gal kokiuose antikvariatuose, bet, manau, kad neįpirksiu. schmoll.gif
Atsakyti