nu kad seniai lietuvoj zinok...pernai per kaledas gavau pakabuka is MB murano stiklo man pirko ji domus galerijoj, ten pardavinejami murano stiklo sviestuvai ir papuosalai. nu grazu man,as pati ir buvau issirinkus kad noriu jo dovanu
zinot, ka pagalvojau? kad ieskau ieskau papuosaliuku naujiems metams ir nieko nerandu!!! ibero nusibodo jau ziauriai, nes nusiperki ir pamatai paskui lygiai tokius pacius pas ka nors.. noriu ko nors originalesnio prie juodos sukneles, kad nebutu vien tik klasikiniai blizguciai kur ieskot? atvaryciau ir i vilniu prie progos, jei ten kas nors gero yra;)
Teisingai Brigitte sako - yra jau sukurtų papuošalų temų, ten gali paklausti dar gali Ibero pažiūrėti, neblogos bižuterijos būna. Ir ne per brangiausia, aš dažniausiai iš ten perkuosi.
gm niu nzn, gaila man moket biskeli koki 100lt uz papuosala vienam kartui. siaip kasdienai tai sidabrinius auskarus nesioju arba siaip kokia klasikine bizuterija, bet norisi kazko toooookiooooo..
gm niu nzn, gaila man moket biskeli koki 100lt uz papuosala vienam kartui. siaip kasdienai tai sidabrinius auskarus nesioju arba siaip kokia klasikine bizuterija, bet norisi kazko toooookiooooo..