as tiek auksa tiek sidabra nesioju....panesioju auksa atsibosta paskui pasikeiciu..bizuterijos
Man tai labiausiai sidabras, sidabras.... ir biužuterija. Na viskas - kas grazu (ir tinka )
Internete radau va tokius auskariukus ir pagalvojau, kad jie tikrai gražūs, visai norėčiau
Zaluma...
nors aukasas ir brangesnis, man jis taip pigiai atrodo tas jo geltonumas (nekalbu apie balta auksa ) Labiau vertinu balta sidabra (nu ir balto aukso ziedeli turiu)
Auksas myli save, sidabras ir paprastesnes medziagos zmogu, as gaminu is Svarovskio kristalu
QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 05, 10:09)
Internete radau va tokius auskariukus ir pagalvojau, kad jie tikrai gražūs, visai norėčiau
Gelyte, tokiu paieshkok shiaip juvelyriniu dirbiniu parduotuvej.Nes mano anytra dirba juvelyriniu dirbiniu ir shiaip visokiu bezdelushkiu skyriuj, tai lygiai tokia pat sidabrine feja nupirko vyro sesei ant kaklo ir auskarai gal buvo, nepamenu Bet pakabukas tai toks pats
Man toj antroj nuorodoj fainesnes fejos
P.S Pas mane tai feja nat kvepalu buteliuko dangtelio sedi
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 05, 22:33)
aga man ir tos tinkerbell is piterio peno labiau patinka,aplamai man juos kazkuo labai patinka,bet pati jokiu pakabuku nei auskariuku su jom nenesioju
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 05, 22:33)
Gelyte, tokiu paieshkok shiaip juvelyriniu dirbiniu parduotuvej.Nes mano anytra dirba juvelyriniu dirbiniu ir shiaip visokiu bezdelushkiu skyriuj, tai lygiai tokia pat sidabrine feja nupirko vyro sesei ant kaklo ir auskarai gal buvo, nepamenu Bet pakabukas tai toks pats
Ačiū už patarimą
Man gal irgi tos antrosios gražesnės, bet šiaip patinka, neįprasta ir, man atrodo, nebanalu