Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as tiek auksa tiek sidabra nesioju....panesioju auksa atsibosta paskui pasikeiciu..bizuterijos schmoll.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai sidabras, sidabras.... ir biužuterija. Na viskas - kas grazu (ir tinka ax.gif )
Atsakyti
Internete radau va tokius auskariukus ir pagalvojau, kad jie tikrai gražūs, visai norėčiau wub.gif

user posted image
Atsakyti
Zaluma... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image wub.gif

user posted image
Atsakyti
nors aukasas ir brangesnis, man jis taip pigiai atrodo doh.gif doh.gif blush2.gif tas jo geltonumas doh.gif (nekalbu apie balta auksa tongue.gif ) Labiau vertinu balta sidabra (nu ir balto aukso ziedeli turiu) ax.gif
Atsakyti
Auksas myli save, sidabras ir paprastesnes medziagos zmogu, as gaminu is Svarovskio kristalu thumbup.gif
Atsakyti
Auskariukai

Dar šitie gražūs, kažkaip užsimaniau ko nors su fėjom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 05 spalio 2006 - 12:43
user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 05, 10:09)
Internete radau va tokius auskariukus ir pagalvojau, kad jie tikrai gražūs, visai norėčiau  wub.gif

user posted image

Gelyte, tokiu paieshkok shiaip juvelyriniu dirbiniu parduotuvej.Nes mano anytra dirba juvelyriniu dirbiniu ir shiaip visokiu bezdelushkiu skyriuj, tai lygiai tokia pat sidabrine feja nupirko vyro sesei ant kaklo ir auskarai gal buvo, nepamenu smile.gif Bet pakabukas tai toks pats smile.gif

Man toj antroj nuorodoj fainesnes fejos smile.gif

P.S Pas mane tai feja nat kvepalu buteliuko dangtelio sedi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 05, 22:33)

aga man ir tos tinkerbell is piterio peno labiau patinka,aplamai man juos kazkuo labai patinka,bet pati jokiu pakabuku nei auskariuku su jom nenesioju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 05, 22:33)
Gelyte, tokiu paieshkok shiaip juvelyriniu dirbiniu parduotuvej.Nes mano anytra dirba juvelyriniu dirbiniu ir shiaip visokiu bezdelushkiu skyriuj, tai lygiai tokia pat sidabrine feja nupirko vyro sesei ant kaklo ir auskarai gal buvo, nepamenu smile.gif Bet pakabukas tai toks pats smile.gif

P.S Pas mane tai feja nat kvepalu buteliuko dangtelio sedi biggrin.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif

Man gal irgi tos antrosios gražesnės, bet šiaip patinka, neįprasta ir, man atrodo, nebanalu ax.gif
Atsakyti

ash ir neneshioju ir neturiu, nors pacios fejos man zavios smile.gif
Atsakyti