gal žinot, kur Vilniuje purškia auksu ir sidabru papuošalus(ir kiek kainuoja), labai jau susidevejo mano kai kurie papuošalai, norėčiau atnaujint. Buvau pas kelis juvelyrus nuejus, bet jie to nedaro...
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 26, 16:40)
Paskaitinejau ir ziuriu,kad jus visos kazka nesiojat(ir namie)...O as va papuosalais pasipuosiu,tik jai kur iseinu,o namuose niekad nenesioju jokiu papuosalu,nei ziedelio jokio ...Be ju jauciuosi kazkaip laisviau....
as irgi namuose nenesioju, del tos pacios priezasties
kur nors eidama visada isisegu auskarus, nes jų daugybę turiu tai nesinori kad dulkėtų stalčiuose priklausomai nuo progos, jei i paskaitas - dazniausiai prigludę prie ausies, o jei siaip su draugem kavutes ar kitai progai - kabantys...sidabriniu ar auskiniu beveik neturiu, dazniausiai mano auskarai tiesiog is bizuterinio metalo ar net megzti
dar kasdien nesioju kuklu sidabrini ziedeli su gėlyte
dar kasdien nesioju kuklu sidabrini ziedeli su gėlyte
Nesu labai didele papuoshalu megeja, bet isheidama visada isisegu auskarus ir grandidele su vyshnaitem pasikabinu Shiaip papuoshalu turiu nemazaim daugiausiai tai sukaupus esu segiu, nors ju ish vis neneshioju Daug esu ishpardavus savo segiu tai dabar liko apie 10 Visada visus papuoshalus grizus namos nusiimdavau, bet ziuriu vyras pastoviai su vestuviniu ziedu tai ir ash dabar bandau prisipratint, tai nenusiimu Shiaip visada su manim vestuvinis bei suzadetuviu ziedai
Aš tik už auksą, sidabro visiškai nevertinu
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 26, 16:40)
Paskaitinejau ir ziuriu,kad jus visos kazka nesiojat(ir namie)...O as va papuosalais pasipuosiu,tik jai kur iseinu,o namuose niekad nenesioju jokiu papuosalu,nei ziedelio jokio ...Be ju jauciuosi kazkaip laisviau....
Aš irgi nenešioju namuose papuošalų
QUOTE(Seksuali @ 2006 09 27, 00:57)
Aš tik už auksą, sidabro visiškai nevertinu
Mėgstų baltą metalą. Kasdien nešioju sidabrinius, kartais bižuterija. Turiu auksiniu, platinos. Nemėgstu masinės gamybos, tai atleidžiu tik bižuterijai.