Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Originalus ranku darbo papuosalai. ax.gif
Atsakyti
anksčiau mėgdavau masvius žiedus, o dabar kasdien nešioju sidabrinį žiedelį,grandinėlę ir laikrodį. Mėgstu sidabrą,auksas nepatinka ir netgi "bėga" nuo manęs: anksčiau kai užsidėdavau kartais auksą visad pamesdavau doh.gif
Atsakyti
gal žinot, kur Vilniuje purškia auksu ir sidabru papuošalus(ir kiek kainuoja), labai jau susidevejo mano kai kurie papuošalai, norėčiau atnaujint. Buvau pas kelis juvelyrus nuejus, bet jie to nedaro... g.gif
Atsakyti
Paskaitinejau ir ziuriu,kad jus visos kazka nesiojat(ir namie)...O as va papuosalais pasipuosiu,tik jai kur iseinu,o namuose niekad nenesioju jokiu papuosalu,nei ziedelio jokio nono.gif ...Be ju jauciuosi kazkaip laisviau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 26, 16:40)
Paskaitinejau ir ziuriu,kad jus visos kazka nesiojat(ir namie)...O as va papuosalais pasipuosiu,tik jai kur iseinu,o namuose niekad nenesioju jokiu papuosalu,nei ziedelio jokio nono.gif ...Be ju jauciuosi kazkaip laisviau.... ax.gif

as irgi namuose nenesioju, del tos pacios priezasties drinks_cheers.gif
Atsakyti
as laikrodžio nenešioju namie, žiedą ir grandinėlę visada, net kai maudausi ar miegu nenusiimu, su jais labai gerai jaučiuosi,be to jie man daug reiškia ax.gif
Atsakyti
kur nors eidama visada isisegu auskarus, nes jų daugybę turiu tai nesinori kad dulkėtų stalčiuose smile.gif priklausomai nuo progos, jei i paskaitas - dazniausiai prigludę prie ausies, o jei siaip su draugem kavutes ar kitai progai - kabantys...sidabriniu ar auskiniu beveik neturiu, dazniausiai mano auskarai tiesiog is bizuterinio metalo ar net megzti biggrin.gif
dar kasdien nesioju kuklu sidabrini ziedeli su gėlyte smile.gif
Atsakyti

Nesu labai didele papuoshalu megeja, bet isheidama visada isisegu auskarus ir grandidele su vyshnaitem pasikabinu smile.gif Shiaip papuoshalu turiu nemazaim daugiausiai tai sukaupus esu segiu, nors ju ish vis neneshioju smile.gif Daug esu ishpardavus savo segiu tai dabar liko apie 10 smile.gif Visada visus papuoshalus grizus namos nusiimdavau, bet ziuriu vyras pastoviai su vestuviniu ziedu tai ir ash dabar bandau prisipratint, tai nenusiimu smile.gif Shiaip visada su manim vestuvinis bei suzadetuviu ziedai smile.gif
Atsakyti
Aš tik už auksą, sidabro visiškai nevertinu
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 26, 16:40)

drinks_cheers.gif Aš irgi nenešioju namuose papuošalų

QUOTE(Seksuali @ 2006 09 27, 00:57)
Aš tik už auksą, sidabro visiškai nevertinu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Idomus karoliai is kailiuku.
user posted image
Atsakyti
Mėgstų baltą metalą. Kasdien nešioju sidabrinius, kartais bižuterija. Turiu auksiniu, platinos. Nemėgstu masinės gamybos, tai atleidžiu tik bižuterijai.
Atsakyti