Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mano mylimiausias metalas - zalvaris rolleyes.gif . visi kiti schmoll.gif
Atsakyti
O man labai negražiai atrodo rankos, apkarstytos daugybe masyvių žiedų... Prastu skoniu dvelkia ir tiek.
Pati nuolatos nešioju tik vienintelį žiedą - vestuvinį. Retkarčiais užsimaunu dar kokį nors.
Puoštis mėgstu, bet saikingai - jeigu įsisegu auskarus ir kokią nors segę, tai daugiau nieko. Arba - jeigu kaklo papuošalas masyvus, tai auskarų nereikia. Be to, papuošalai turi derėti prie aprangos, metalas - prie rankinės užsegimo, diržo sagties ar švarkelio užtrauktuko.
Atsakyti
Megtamiausias mano metalas - sidabras, dar labai myliu nerudijanti pliena, melchiora(deje, ji galiu deveti tik kelias valandas, nes esu jam alergishka, tai poto ishberia ir zhaliuoja oda) tajva.. o sheip kasdien neshioju 8 sidabrinius auskariukus, 7 sidabrinius zhiedus ir plachia sidabro grandinele, jeigu noriu pasipuoshti tai vietoj grandineles uzhsisegu masyvu pakabuti ir dar uzhsimaunu du autorinius zhiedus.. daugiau tai nelabai ka neshioju, nors turiu pilna dezhute zhalvariniu/mediniu/kauliniu ir kt. papuoshalu.. dar labai noreciau perliniu karoliu... ne kolkas tik retkarchiais uzhsisegu pigius "perlinius" karolius...
Atsakyti
O aš kasdien nešioju vieną vienintelį baltojo aukso sužadėtuvių žiedą bei kokius nors auskarus (dažniausiai auksines rinkutes). Grandinėlių tiesiog negaliu pakęsti. Kai yra kokia nors proga tada pasipuošiu masyvesniais kaklo papuošalais ir įsveriu puošnesnius auskarus.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2006 05 25, 15:36)
Be to, papuošalai turi derėti prie aprangos, metalas - prie rankinės užsegimo, diržo sagties ar švarkelio užtrauktuko.

nu cia jau labai pretenzingas derinimas. siaip galima ir laisviau. daba madoj demokratija. net batai neprivalo deret prie rankines...
Atsakyti
Tik veltinio papušalai, vestuvinis žiedas, laikrodis. Ir pakanka normaliam gyvenimui.

clap.gif
Atsakyti
papuošalus visada derinu prie aprangos: kartais seguosi gelę prie juosmens, tada daugiau nieko tik auskarai ir žiedas, kitaips atvjais pakabukas arba verinys. kadangi mėgstu galfus aukštu kaklu, nes man vis šalta kaklui, tai netgi pranangus vėrinys neatrodo pernelyg - tiesiog suteikia aprangai išskirtinumo. thumbup.gif
Atsakyti
Aš kasdien nešioju tik vestuvinį žiedą ir sidabrinę grandinėlę su kryželiu.
Tai yra tarsi rūbai, be kurių nesijaučiu pasirengus išlipti iš lovos.

Anksčiau dar į žmones eidama užsimaudavau sužadėtuvių žiedą. dabar jis man per mažas.

O šiaip aš nemėgėja visokių dzinguliukų, net ausų neprasidūriau per 30 metų.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 05 25, 15:05)
Mano mylimiausias metalas - zalvaris rolleyes.gif . visi kiti  schmoll.gif

gerai, kai gali nesiot toki... mano oda pvz. reaguoja su paprastais metalais. galiu nesiot tik papuosalus is aukso, sidabro ar melchioro... doh.gif
Atsakyti
o as tik auksa nesioju, tai nesioju 2 ziedukus, ant rankos grandinele, ir ant kaklo 3 grandineles. O auskaru tai auksiniu nenesioju, nes graziu nebuna , tai perku bizuterinius bet kad aukso spalvos butu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kasdien nesioju tris ziedus ir tik auksinius, o auskarus veriuosi ivairius, spalvotus mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai auksas visai ne prie sirdies, kazkaip nelimpa jis man ax.gif o pastaruoju metu ivairiu idomiu ir graziu papuosalu randu drabuziu parduotuvese, tokie originalus papuosaliukai ten thumbup.gif
Atsakyti