Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man irgi reikia papuosaliuko, bet grazaus nerandu, visur vienas per ta pati, o norisi ko nors ypatingo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 27, 17:22)
Čia vadinasi darbo pasiskirstymas – Kaune auksas, Vilniuj sidabras, o Klaipėdoj perlai (jei netiki, paklausk Elinos mirksiukas.gif ).

Nu labą dieną zdresti, kaune ir aukso, ir sidabro, ir perlų da xriena, įtariu, Klaipėdoj irgi... Taigis tos pačios parduotuvės visur biggrin.gif Ale tik gal ne Vilniuj biggrin.gif

Vargšai biedni vilniečiai tongue.gif
Atsakyti
As visada perku auksa Pylimo 60,cia prie turgaus Hale,Viniuje,ir kainos ir pasirinkymas super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkar @ 2005 09 27, 17:01)
Man irgi reikia papuosaliuko, bet grazaus nerandu, visur vienas per ta pati, o norisi ko nors ypatingo. g.gif

Prie Lukiskiu aikstes (berods Vasario 16 gatve) yra parduotuve Barekett (nezinau, ar tiksliai parasiau) - ten visai imanoma rasti graziu dalykeliu.
Atsakyti
Arteja kaledinis vakaras ir BUTINAI reikia pasidaryti roze. Na tokia, kaip buna pirkti. Dazniausiai buna pirkti lankstinukuose ar reklamose, bet kai nueini i ta parduotuve - nieko panasaus, kas butu pavazduota, nerandi. g.gif Todel pagalvojau, kad gal graziau ir daug pigiau butu paciai pasidaryti roze. Gal zinot kaip? 4u.gif aciu uz atsakymus wink.gif
Atsakyti
Imi gofruoto popieriaus, issikarpai ziedlapiu formos lapeliu (didesiu ir mazesniu). Tada dedi sluoksniais (kaip tikros rozes butu) ziedlapius ir apacias apsuki vielele ir taip kol gani norima rezultata.
Atsakyti
Šiandien mačiau labai gražią gėlę-sagę Vln Vilniaus g-vėje parduotuvėje "Danutės kraitis" kaina 15 Lt
Atsakyti
Turiu krūvą savo gamintų rožyčių - turbūt visų įmanomų spalvų ir atspalvių. Jau tapau "profe" blush2.gif
O pasidaryti jas nesudėtinga - iš audinio reikia prisikarpyti skirtingų formų ir dydžių "lapelių", jų kraštus apdeginti (aš tam reikalui naudoju žvakę arba žiebtuvėlį). Audinys turi būti toks, kuris prie ugnies lydosi, o ne dega. Nežinau, nuo kokios sudėtinės dalies (pluošto) tai priklauso, bet idealiai tinka sukarpyti apatiniai tongue.gif .
Suformuoti gražią gėlytę ir keliais dygsniais nežymiai sukabinti siūlu, geriausia - vaškuotu.
Aš į viduriuką įsiuvu kokį perliuką ar pan. (paslepia sutvirtinimo dygsnį), kartais prikabinu karoliukų "vėrinėlių". Bet čia jau interpretacijos.
Prie drabužių prisegame žiogeliu.
Kiek žinau, kai kurie žinomi drabužių dizaineriai gėlytes gamina tokiu pačiu būdu.
Atsakyti
Ieva S , gal gali savo gėlytės pagamintos foto idėti?
Atsakyti
Ieva, ir man labai reikia pasigamint rožę. Audinys-tafta (atrodo taip vadinasi, šiuo metu madingas proginiams rūbams, toks styrantis). Norėčiau, kad rožės kraštai nebūtų nukirpti ar apdeginti, o iš perlenktos dvigubos medžiagos. Gal yra kokių paslapčių kaip ją gražiau pasigaminti, o tai paimsiu likusios medžiagos nuo suknelės ir susikurpsiu bile kaip.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 12 13, 10:54)
Ieva, ir man labai reikia pasigamint rožę. Audinys-tafta (atrodo taip vadinasi, šiuo metu  madingas proginiams rūbams, toks styrantis). Norėčiau, kad rožės kraštai nebūtų nukirpti ar apdeginti, o iš perlenktos dvigubos medžiagos. Gal yra kokių paslapčių kaip ją gražiau pasigaminti, o tai paimsiu likusios medžiagos nuo suknelės ir susikurpsiu bile kaip.

Rožytė iš taftos turėtų atrodyti fantastiškai.
Nebandžiau daryti iš perlenktų audinių, bet jeigu turi tos taftos pakankamai, gali pabandyti. Kraštus vis tiek siūlyčiau apsvilinti, tada nespurs. Juos kažkaip reikėtų paslėpti "dugne", kur bus segamas žiogelis. Gali bandyti paimprovizuoti, kurti. Manau, kas nors gražaus vis tiek išeitų.
Jeigu neišdrįsi, vis dėlto siūlau daryti paprastai, kaip aprašiau. Patikėk, atrodo, tikrai gražiai. Ir kuo daugiau žiedlapių - tuo gražiau. Gaila, kad šioje temoje nėra mygtuko nuotraukai įdėti, parodyčiau.
Beje, Vilniuje yra toks prekybos centras "Ibrahim" Kalvarijų gatvėje. Ten antram aukšte yra daug audinių ir siuvimo reikmenų parduotuvių. Vienoje iš jų užėjusi kažkada mačiau, kaip pardavėja "gamina" rožytes pagal mano technologiją tongue.gif . Jeigu neklystu, jie ir prekiauja tomis gėlytėmis.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 12 13, 10:09)
Rožytė iš taftos turėtų atrodyti fantastiškai.
Nebandžiau daryti iš perlenktų audinių, bet jeigu turi tos taftos pakankamai, gali pabandyti. Kraštus vis tiek siūlyčiau apsvilinti, tada nespurs. Juos kažkaip reikėtų paslėpti "dugne", kur bus segamas žiogelis. Gali bandyti paimprovizuoti, kurti. Manau, kas nors gražaus vis tiek išeitų.
Jeigu neišdrįsi, vis dėlto siūlau daryti paprastai, kaip aprašiau. Patikėk, atrodo, tikrai gražiai. Ir kuo daugiau žiedlapių - tuo gražiau. Gaila, kad šioje temoje nėra mygtuko nuotraukai įdėti, parodyčiau.
Beje, Vilniuje yra toks prekybos centras "Ibrahim" Kalvarijų gatvėje. Ten antram aukšte yra daug audinių ir siuvimo reikmenų parduotuvių. Vienoje iš jų užėjusi kažkada mačiau, kaip pardavėja "gamina" rožytes pagal mano technologiją tongue.gif . Jeigu neklystu, jie ir prekiauja tomis gėlytėmis.

Dėkui. Aš Kaune, negalėsiu į "Ibrahimą" nueit. Pabandysiu ką nors pati padaryt. Tik išgąsdinai, kad reikia pakankamai medžiagos, jos kaip tik bus mažai. Dar nemačiau kiek, vakare matysiu likučius.
Atsakyti