Man tai labai gražu grandinėlė ir keli žiedukai iš sidabro ant kojų pirštukų deja pati dbr nenešioju,nes pamečiau praeitą vasarą, kai buvau prie jūros Iki šiol niekaip neprisiruošiu nusipirkti reikės čia kurią dieną užsukti į parduotuvę
O kaip Jums šis variantas?
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 18, 14:36)
Eina sau kaip grazu! ir as tokios noriu!!!! Kur tokia gauti????
kadangi karoliukai "ant bangos", galima susiverti (yra tokių plonų tvirtų gumyčių super plonų). beje, tokio papuošalo dėvint Lietuvoj nepastebėjau. Būtų puikus paplūdimio stilius!
O man labai labai patinka, kai kokia nors simpatiska grandinele ant kojites. Niu grazu man labai. Deja pati nei vienos neturiu Bet sugalvojau, kad man dabar nu butinai reikia.. Tai norejau paklausti, ar kokiam Ibero yra kazkas tokio?? Nes tai norisi kazko spalvoto, blizgancio, o ne siaip sidabrinio. Ar kur cia galima dar butu pasiziuret ??
As va nesiodavau tai ant kaires kojos... Kaip ir vyrai auskarus kairej ausy veriasi vis is palangos parsivesdavau visokiu ir ziedeliu ir grandineliu, turejau ir avon, asmeniskai buvo geriausi... aisku nereikia nusiiminet ziedo kasdien taj jam viskas ok bus. o grandinele bijau pirkt sidabrine ar auksine (auksine ) nes visad as tas grandineles pametu ar plaukiojant AR miegant(na tada lovoj randu) kol galiausiai neberandu, taj jej nebrangi taj negaila o jei brangi
kaip derinti kojų papuošalus su batasi - turbūt svarbiausia...
pvz. kaip jums šis "amerikietiško" stiliaus derinys?
...galima net su juoda kojine...
o kalbant apie žiedus, man pačiai pats pačiausias klasikinis stilius.....prancūziškas pedikiūras ir klasikinio stiliaus žiedelis.....
QUOTE(wild @ 2005 07 19, 09:32)
kaip derinti kojų papuošalus su batasi - turbūt svarbiausia...
Sitas variantas labai super, kadangi ala reperiai ant mados bangos tai prie tokio stiliaus
Ot Vilnius nubiednėjo, jau net parduotuvių trūksta Į Kauną atvažiuokit, ar ką
Nu nueik į kokį Akropolį, netikiu, kad ten nėra
Nu nueik į kokį Akropolį, netikiu, kad ten nėra
Čia vadinasi darbo pasiskirstymas Kaune auksas, Vilniuj sidabras, o Klaipėdoj perlai (jei netiki, paklausk Elinos ).