Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man tai labai gražu grandinėlė ir keli žiedukai iš sidabro ant kojų pirštukų ax.gif deja pati dbr nenešioju,nes pamečiau praeitą vasarą, kai buvau prie jūros cry.gif Iki šiol niekaip neprisiruošiu nusipirkti blush2.gif reikės čia kurią dieną užsukti į parduotuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip Jums šis variantas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 18, 14:36)
Eina sau kaip grazu! ir as tokios noriu!!!! Kur tokia gauti????  biggrin.gif

kadangi karoliukai "ant bangos", galima susiverti (yra tokių plonų tvirtų gumyčių super plonų). beje, tokio papuošalo dėvint Lietuvoj nepastebėjau. Būtų puikus paplūdimio stilius! biggrin.gif
Atsakyti
O man labai labai patinka, kai kokia nors simpatiska grandinele ant kojites. Niu grazu man labai. Deja pati nei vienos neturiu ax.gif Bet sugalvojau, kad man dabar nu butinai reikia.. Tai norejau paklausti, ar kokiam Ibero yra kazkas tokio?? Nes tai norisi kazko spalvoto, blizgancio, o ne siaip sidabrinio. Ar kur cia galima dar butu pasiziuret ?? cool.gif
Atsakyti
As va nesiodavau tai ant kaires kojos... Kaip ir vyrai auskarus kairej ausy veriasi laugh.gif vis is palangos parsivesdavau visokiu ir ziedeliu ir grandineliu, turejau ir avon, asmeniskai buvo geriausi... aisku nereikia nusiiminet ziedo kasdien taj jam viskas ok bus. o grandinele bijau pirkt sidabrine ar auksine (auksine thumbup.gif wub.gif ) nes visad as tas grandineles pametu ar plaukiojant AR miegant(na tada lovoj randu) kol galiausiai neberandu, taj jej nebrangi taj negaila o jei brangi ax.gif
Atsakyti
kaip derinti kojų papuošalus su batasi - turbūt svarbiausia...
pvz. kaip jums šis "amerikietiško" stiliaus derinys? ax.gif

user posted image
Atsakyti
...galima net su juoda kojine... g.gif

user posted image
Atsakyti
o kalbant apie žiedus, man pačiai pats pačiausias klasikinis stilius.....prancūziškas pedikiūras ir klasikinio stiliaus žiedelis..... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 07 19, 09:32)
kaip derinti kojų papuošalus su batasi - turbūt svarbiausia...
pvz. kaip jums šis "amerikietiško" stiliaus derinys?  ax.gif

user posted image

Sitas variantas labai super, kadangi ala reperiai ant mados bangos biggrin.gif tai prie tokio stiliaus thumbup.gif
Atsakyti
Labai reikia jūsų pagalbos, gal žinot neblogą parduotuvę Vilniuj, kur galima įsigyti auksinį papuošalą. Reikia dovanai 4u.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot Vilnius nubiednėjo, jau net parduotuvių trūksta biggrin.gif Į Kauną atvažiuokit, ar ką laugh.gif

Nu nueik į kokį Akropolį, netikiu, kad ten nėra biggrin.gif
Atsakyti
Čia vadinasi darbo pasiskirstymas – Kaune auksas, Vilniuj sidabras, o Klaipėdoj perlai (jei netiki, paklausk Elinos mirksiukas.gif ).
Atsakyti