as irgi megstu grandineles, karoliukus ant koju, turiu viena specialiai pirkta, o kitas pati pasidariau is ivairiu sutrukinejusiu grandineliu..
gaila kad vasara trumpa... ach...
Grandinėlės dar pekenčiama, bet žedai ant kojų, tai visiška nesąmonė. Ir šiaip, gi ne arabai esam, kam apsikarstyt visokiais svambalais. Gal jau greit ir į nosį grandines pradėsim vertis?
QUOTE(Sorceress @ 2005 07 12, 12:55)
Grandinėlės dar pekenčiama, bet žedai ant kojų, tai visiška nesąmonė. Ir šiaip, gi ne arabai esam, kam apsikarstyt visokiais svambalais. Gal jau greit ir į nosį grandines pradėsim vertis?
ne arabai, bet žr. mados tendencijas. be to, užtenka VIENO pauošaliuko
Na, matai, aš madų nesivaikau, o savo stilų turiu. Mano spintoj turbūt nėra nė vieno rūbo, kuris dabar "ant bangos". O šiaip, kaip aš dažniausiai sakau, kiekvienam savo. Man negražu - aš nenešioju, o kaip kiti rengiasi manęs nedomina.
QUOTE(Sorceress @ 2005 07 12, 17:02)
Na, matai, aš madų nesivaikau, o savo stilų turiu. Mano spintoj turbūt nėra nė vieno rūbo, kuris dabar "ant bangos". O šiaip, kaip aš dažniausiai sakau, kiekvienam savo. Man negražu - aš nenešioju, o kaip kiti rengiasi manęs nedomina.
Smagu kad radai savo stiliu
o aš nusipirkau iš Avon žieduką-gelytę liuks atrodo
Tik grandinėlė man kažko nepatiko, tai su drauge pasidalinom
o gal kaskieno stilius ir yra toks grandineles ziedukai ant koju, nereikia juk taip kategoriskai....
QUOTE(Vio @ 2005 07 12, 10:06)
O ant kurios kojos grandinėlę nešiojat?
Aš tai ant dešinės:)
QUOTE(Sadi @ 2005 07 12, 17:06)
Smagu kad radai savo stiliu
Man tas ziedukas irgi patiko, bet labai jau greitai ta gelyte nukrito.
Nešioju sidabrinę grandinėlę ant kairės kojos.
O žiedą praeitais metais nešiojau, bet sulūžo, o naujo nepirkau.
O žiedą praeitais metais nešiojau, bet sulūžo, o naujo nepirkau.
Kaip ir man nuplauke Adrijos juroj. Bet dabar turiu du vietoj vieno. Vienas is ju labai fainux delfinux. Tikekimes kai vel seis metais vaziuosiu prie tos pacios juros (tik is kitos puses) nenuplauks
Nes as tokia vepla galiu ir pamirsst nusiimt...