Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(France;) @ 2005 06 21, 12:30)
Aš ant vienos mirksiukas.gif

As irgi ant vienos smile.gif
Atsakyti
As tik zieduka ant kojos nesioju, sidabrini, pirkau "sidabrinej bangoj" proes pora metu. Ir nieks kreivai neziurejo, kai paklausiau. Jau seniai ju pilna parduotuvese buna, ir aukso saloj daug buna, visokiausiausiu, ir su akmenukais, ir be, ir metaliniu, ir su gumyte... Vienzo, rinkis, ko nori smile.gif
Atsakyti
vakar buvau IBero traku g.-ishputus akis sako neturim blink.gif
kur daugiau man ieshkot ?
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2005 06 23, 10:51)
vakar buvau IBero traku g.-ishputus akis sako neturim  blink.gif
kur daugiau man ieshkot ?

Keista. Ibero as maciau tik ziedukus ant koju, toks ten ziedelis su akmenuku ant gumytes.
Paieskok juvelyriniu dirbiniu parduotuvese, kokioj Aukso saloj ar Sidabrinej bangoj, as pastarojoj ir pirkau ax.gif
Atsakyti
Man gražiausias kojų papuošalas- sutvarkyti kojų nagyčiai brei graži avalynė prie jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2005 06 23, 14:16)
Man gražiausias kojų papuošalas- sutvarkyti kojų nagyčiai brei graži avalynė prie jų biggrin.gif

Kas be ko, nu bet jei basankes atviros - tai ziedukas nu laaabai graziai atrodo!!! thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 23, 14:57)
Kas be ko, nu bet jei basankes atviros - tai ziedukas nu laaabai graziai atrodo!!! thumbup.gif:

Nusipirkau sidabrinį... negana to, kad krito, tai dar tą pačią dieną per ploniausią vietą nulūžo blink.gif
reiks ieškot "su gumyte"...arba pačiai pasidaryti iš karoliukų, pvz. rolleyes.gif
Atsakyti
Visiškai nesutinku, kad nepopuliaru. Tiesą pasakius, aš nuolat nešiodavau grandinėlę ant kojos ir dar prieš kelis metus visi šnairuodavo. O dabar toks jausmas, kad kone kas antra nešioja. Asmeniškai man tai labai gražu smile.gif Tik dabar nerandu tokios, kuri man patiktu. Senoji, jau kaip ir atsibodo ir sakyčiau nusidėvėjo....
Atsakyti
auskarus, grandinėlę ir žiedelį nešioju pastoviai..kartais auksinius,kartais sidabrinius..
Atsakyti
Man tai kažkaip atrodo, kad sidabras jaunatviškesnis...aukso tai nuo vaikystės nemėgstu... nė vieno auksinio papuošalo niekada neturėjau.

Kasdien nešioju tris numylėtus žiedus, apyranke ir auskarus...turiu aišku žiedų daugiau, bet man kažkaip apsikraut negražu smile.gif dar kai vestuvinį užsidėsiu, reiks kažkurį kitą į dėžutę pasidėt... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2005 06 27, 10:53)
Visiškai nesutinku, kad nepopuliaru. Tiesą pasakius, aš nuolat nešiodavau grandinėlę ant kojos ir dar prieš kelis metus visi šnairuodavo. O dabar toks jausmas, kad kone kas antra nešioja. Asmeniškai man tai labai gražu smile.gif Tik dabar nerandu tokios, kuri man patiktu. Senoji, jau kaip ir atsibodo ir sakyčiau nusidėvėjo....

Aga, visiškai pritariu, aš irgi jau grandinėles ant kojų kelis metus nešioju... dėl vaizdo tai net kalbėt nėra ką thumbup.gif , ir seniau dar tikrai taip paplitę nebuvo, tik šoostresnės (kaip mes su tavim smile.gif ) nešiodavo, o dabar jau banalu daros...
Atsakyti
O ant kurios kojos grandinėlę nešiojat? smile.gif
Atsakyti