Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(winterlady @ 2005 06 16, 22:11)
Bet žiauriai nepatou vaikščiot avint kokias basutes. Turiu vaikščiot basa.

as ziedelio neturiu, nes mano kojos labai jau lepios, jautrios ir t.t. ax.gif visos basutes nutrina, atrodo odyte minksciausia, o vistiek trina. tai ziedeliai itariu irgi tarpupirscius nutrintu unsure.gif
o ant kojos nesioju plonyyte auksine grandinele - pirkau Turkijoj, is tikruju norejau sidabrines, bet toj parduoruvej nebuvo, tai dabar auksine turiu. bet brandinu minti nusipirkti ir sidabrine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2005 06 18, 08:19)
as jau seniai noriu grandineles ant kojos, bet tik dabar paieskose paskendus. kur vln galima ju isigyti, kiek klausiau  arba ner, arba ner i ka ziureti unsure.gif

gal galima uzsisakyti, kad padarytu ?? g.gif
atrodo, kad ju yra visose juvelyrinese, bet kai pradedi ieskoti - sunku rasti tokia, kad patiktu 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka žiedeliai ant kojų pirštų thumbup.gif Vieną nešiojau apie tris metus nenuimdama. O vieną kartą nusiėmiau ir pamečiau cry.gif Bet be žiedo negalėjau ir neužilgo vėl nusipirkau thumbup.gif Tik naujasis ne toks patogus kaip anas būdavo verysad.gif

O jūs nešiojat tuos specialius kojų žiedukus? Nes aš abu kartus pirkau paprastus, ant rankos, tik pritaikydavau kojoms ax.gif
Atsakyti
Ant kojytės grandinėlės ir žiedukai atrodo laaabai graziai clap_1.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grandinėlę jau nešioju kokiuis 4 metus nenusiimdama beweik...Ziedukus turiu du(vienas sidabrinis,kitas paprastas),tai tas sidabrinis man nepatiko,nes kazkaip nepatogiai jauciuos,o tas paprastas tokia gelyte sidabro spalvos ant tokio kaip siuliuko(pamiršau pavadinimą blush2.gif ),zvejybai kažkas panašaus naudojama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 20 birželio 2005 - 19:12
QUOTE(France;) @ 2005 06 20, 19:10)
Grandinėlę jau nešioju kokiuis 4 metus nenusiimdama beweik...Ziedukus turiu du(vienas sidabrinis,kitas paprastas),tai tas sidabrinis man nepatiko,nes kazkaip nepatogiai jauciuos,o tas paprastas tokia gelyte sidabro spalvos ant tokio kaip siuliuko(pamiršau pavadinimą blush2.gif ),zvejybai kažkas panašaus naudojama ax.gif

"zylka" biggrin.gif
maciau liktais eurokose buvo tokiu pirkti, o is kur tu pirkai ? kiek kainavo?
Atsakyti
o kur perkat ziedukus ?
Atsakyti
Nu rimtas klausimas. Kas kur perkat Lietuvoj? Užsienį prie paplūdymių parduotuvikėse jų pilna, o Lietuvoj gal dėmesio neatkreipiau... g.gif
Atsakyti
Indiškų prekių parduotuvėse...kitur taip keistai pardavėjos pažiūri, kai paklausiu apie kojų papuošalus rolleyes.gif
Atsakyti
O jus zieduka ir grandinele nesiojant ant vienos kojos, ar viena ant vienos, o kita ant kitos? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 06 20, 20:21)
"zylka"  biggrin.gif
maciau liktais eurokose buvo tokiu pirkti, o is kur tu pirkai ? kiek kainavo?

Aš iš ibero pirkau,kainavo 5lt,nieko ypatingo,bet man patiko good.gif Man atrodo kad gal ir kokiose kioskeliuose tokių yra,bet tixliai nžn...
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 06 21, 12:27)
O jus zieduka ir grandinele nesiojant ant vienos kojos, ar viena ant vienos, o kita ant kitos? mirksiukas.gif

Aš ant vienos mirksiukas.gif
Atsakyti