Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai

Apklausa: Kokius papuosalus labiausiai megstate? (729 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Lape Snape @ 2005 06 16, 15:05)
Jei kojines nesuplesys, tai gal ir galima...
Bet siaip tai nemanau kad tinka  schmoll.gif
Cia nuogos kojos papuosalas  rolleyes.gif

mh, panašiai kaip kojinės ir basutės?
beje, mačiau plonytę auksinę grandinėlę ant odos spalvos kojinės (bateliai juodi, pedikiūro nesimatė) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 06 16, 15:31)
beje, mačiau plonytę auksinę grandinėlę ant odos spalvos kojinės (bateliai juodi, pedikiūro nesimatė)  smile.gif

Man žiedelis ant kojos gražu, bet grandinėlė g.gif nežinau, nes prisiskaičiau, kad berods arabų šalyse ar Indijoj grandinėlė ant kojos buvo vergės požymis... tai ir atgrąsė mane nešiot grandinėles ant kojų... O žiedukai vasarą thumbup.gif: turiu kokius 3 sidabrinius....
Atsakyti
Aš kažkaip anksčiau nešiojau grandinėles ant kojos, gražu buvo, o dabar nebenoriu. Išsivadavau iš vergijos, reiškia, ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
As ant abieju koju pirstu nesioju sidabrinius ziedelius jau kokia 2.5 metu smile.gif man labai grazu... ax.gif
Atsakyti
man irgi labai gražu grandinėlė ir žiedukas ant kojytės, bet pati dar kažkaip nespėjau įsigyti unsure.gif ... šiaip vyras pažadėjo padaryti man taturuote prie kulkšnies, bet aš pati dar tam neprisiruošiu... nes labai bijau skausmo verysad.gif
Atsakyti
Turiu keletą žiedukų ant kojos piršto kur dedasi.
Atsakyti
Bet žiauriai nepatou vaikščiot avint kokias basutes. Turiu vaikščiot basa.
Atsakyti
Vienas man nuplaukė jūroje, kai norėjau Kroatijoje pasimaivyt prieš bahūrus sad.gif
Atsakyti
O kitam nuo per dažno dėliojimosi atsirado įtrūkimai unsure.gif
Atsakyti
Bent jau gerai, kad tas kur Ispanijoje, barselonoje pirkau išsilaikė. Labai fainas delginukas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2005 06 16, 15:31)
beje, mačiau plonytę auksinę grandinėlę ant odos spalvos kojinės (bateliai juodi, pedikiūro nesimatė)  smile.gif

Na, taip pabandziau isivaizduoti, tai gal ir nieko visai smile.gif
Siaip as asmeniskai prie bateliu niekada nenesioju kojos grandineles, tik prie basuciu, ypac kur virvele tarp pirstu eina, bet auksine klasikine grandinele gal dera. ax.gif
Atsakyti
as jau seniai noriu grandineles ant kojos, bet tik dabar paieskose paskendus. kur vln galima ju isigyti, kiek klausiau arba ner, arba ner i ka ziureti unsure.gif
Atsakyti