QUOTE (Viktorija Civilyte - Gyliene @ 2004 05 28, 23:48) |
Galima paieska paskelbt per interpola, bet bus sunku |
sita zinau,ne vienas zmogus jau sake kad galima,bet esu girdejus kad tai kainuoja nenormalius pinigus.sakykit,gal zinot koki advokata kuris tuo uzsiima ar gal jusu kontoroje galima butu daugiau pasikonsultuot?ir gal galetumet papasakot
daugiau apie tai kaip paskelbti ta paieska interpolu?ir ar tai imanoma?gal yra kokiu kt.sprendimu?
QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 05 27, 14:02) |
labadiena! turiu skubu klausima advokatei!situacija tokia: mano vyras turi dukra is pirmos santuoko.Situacija tokia:kai jie susituoke,merginai buvo 16metu,mano vyrui 18,zodziu,netyciukas ir tiek.Po kiek laiko jie issiskyre,ir vyro mama pasieme pas save vyro buvusia zmona,ja islaike bei priziurejo vaika,kad ji galetu eiti i mosklus.Po kiek laiko mergina vel grizo pas savo tevus,kartu pasieme ir vaika,kuris budavo tai pas ja,tai pas vyro tevus.Viena karta vaikas uzsimine,kad ja ruosiasi issivezti i Ispanija.kadangi vyro buvusioji taip ir norejo padaryt,ta prasme,slapcia,vyras jai neesant(ji buvo uzsieny)mergaite prisiteise sau.kai mergina grizo,ji padare ta pati ir priteise vaika sau,nes mano vyras tuo metu su manim gyveno uzsieny ir neturejo galimybes grizt i teisma.po kiek laiko ji kartu su vaiku dingo-isvaziavoi Ispanija.Vyras vaiko nemate jau beveik du metus,taciau nori susigrazinti ar bent jau issikovoti susitikimus su ja,nes siuo metu nezino net ar ji gyva.siaubinga situacija.jis pavyzdingai mokejo alimentus,rupinos vaiku ir tt.todel manau kad turi teise matyt mergyte,tik kaip tai padaryt?advokatas issiunte zinomu adresu i Ispanija pranesima del alimentu,bet jokio atsakymo.Vyras pasimetes ir nebezino kur kreiptis.juk dabar ES ir bent jau as manau,kad galikma butu paskelbt kokia paieska,nes buvusioji visa tai padare neteisetai.Zinoma tik jos brolio Ispanijoj gyvenamoji vieta,greiciausiai ir ji gyvena ten pat.LABAI PRASAU PATARKIT,NES PATI TUOJ GIMDYSIU VAIKELI IR TIKRAI NENORIU KAD SIOS PROBLEMOS UZGOSTU MUSU DZIAUGSMA... labai aciu. |
situacija nepavydetina
mano pusbrolis dingo cekijoje. jo mama pradejo paieskas per interpola
o tai jei ieskojo per interpola,tai gal gali pasakyti kaip?
QUOTE (Mamytukas_Eve @ 2004 05 29, 20:06) |
sita zinau,ne vienas zmogus jau sake kad galima,bet esu girdejus kad tai kainuoja nenormalius pinigus.sakykit,gal zinot koki advokata kuris tuo uzsiima ar gal jusu kontoroje galima butu daugiau pasikonsultuot?ir gal galetumet papasakot daugiau apie tai kaip paskelbti ta paieska interpolu?ir ar tai imanoma?gal yra kokiu kt.sprendimu? |
Advokatai paieskos klausimais neuzsiima. Galima kreiptis i Ekskomisaru biura. Is valstybiniu instituciju siulau surasyti pareiskimus vaiku teisiu tarnybai bei policijai. Policija turi teise kreiptis i interpola
Sveiki,
Esu vienisa mama, t.y. vaikeli auginu viena, jis turi tecio pavarde, bet mes nesame susituoke ir negyvename kartu. Tetis atvaziuoja pas mus 3 k artus per menesi. Kol kas mazyliui 6 men. Kaip bus spendziamas klausimas del vaiko gyvenamos vietos, jei budamas 7 ar 10 metu, ar vyresnis vaikas pasakys, kad nori gyventi su teciu? Teisme?
Gal galite parasyti, kokias teises apskritai turi su mama ir vaiku negyvenantis tetis?
Dekoju.
Esu vienisa mama, t.y. vaikeli auginu viena, jis turi tecio pavarde, bet mes nesame susituoke ir negyvename kartu. Tetis atvaziuoja pas mus 3 k artus per menesi. Kol kas mazyliui 6 men. Kaip bus spendziamas klausimas del vaiko gyvenamos vietos, jei budamas 7 ar 10 metu, ar vyresnis vaikas pasakys, kad nori gyventi su teciu? Teisme?
Gal galite parasyti, kokias teises apskritai turi su mama ir vaiku negyvenantis tetis?
Dekoju.
tokias pacias kaip ir bet kuris issiskyres tetis.
LABA DIENA!!!!!!!
turiu skubu klausima! situacija tokia:mano drauge su seima gyvena savo mociutes bute,paskuitiniu metu drauges vyras su mociute visiskai ne "draugauji",mociute prigrasino jos isvariti is buto. Mano drauge su vaiku prirasiti siam bute.Noreciau suzinoti ar teisiskai gali mociute "ismesti lauk" visa seima
Na niekaip nesugalvojau kaip uzvardinti tema, tai bandysiu paaiskinti. Mano drauge vienisa mama.Gimimo liudijime tevo nera, vaikui 1.5m. Ji 2menesiam isvyksta i uzsieni ,vaikas lieka su aukle.Jos giminele truputi keistoka , gasdina , kad atims is aukles vaika ir atims is jos motinystes teises. Ar yra kazkokia gal notarine ar kokia sutartis, kad vaikas dviem menesiams paliekamas auklei? O jei neduok die kokia ekstra operacija, kur reikia tevu paraso? Labai prasau pagalbos....