QUOTE(akbr @ 2007 01 19, 10:12)
na man su tuo brownies, tai... fain, kad daug nesuvalgysi, pyrago užtektų 10-15 žmonių supjaustyto mažais pyragiukais prie kavos vietoj torto per gimtadienius gėris - vaikam nelabai valgomas produktas (tai lieka suaugėliam ), labai saldus, tik niekaip nesuprantu koks iš tiesų turi būti tas biskvitas??????? man jis neiškilo visai ir tikrai nebuvo nei drėgnas, nei purus ar pan. jis buvo gan kietas ir nelabai suprantu ką padariau ne taip gaminasi greitai ir tikrai nesunkiai tiesa, pyliau riebesnę grietinėlę na nepaisant nelabai pavykusio biskvito, mes jį sušlamštėm, gan greitai šis kepinukas bus įtrauktas į gaminamų kepinių sąrašiuką AČIŪ
Na, pagrindas ir man gavosi kietokas - manau dėl to, kad perkepiau kelias minutes... O šiaip, jis ir neturi gautis labai purus - juk nesideda nei kepimo miltelių, nei kitokių purinančių medžiagų.
Šiaip, kai ragavau Braunies JAV (ten dėl jų visi pamišę), jie buvo šiek tiek kitokio skonio (gal kad be kavos, su šokolado gabaliukais, gal dėl to, kad be jokių kremų, šokoladų - jie valgo tik tą pagrindą, gal dėl to, kad jį gamino profesionalas...)