gal per dag pririjai , man jis riebus nebuvo
QUOTE(mamushka @ 2007 01 15, 18:24)
gal per dag pririjai , man jis riebus nebuvo
Ne, daug nerijau, atsipjoviau maŽdaug tokį gabaliuką (7*10 cm), taciau suvalgiau gal maziau nei puse... Tuo tarpu drauge ir vyras po visa suvalge ir jiems nieko
QUOTE(Katu @ 2007 01 15, 19:21)
Nu nezinau, bet net skrandzio veikla sutriko... prisirijau mezimo, bet nuo 15 val. jau valgyt nenorejau, siandien irgi nelabai noriu dar
Man greiciausiai per riebus pats sokoladas buvo. O siaip viskas ten labai riebu tiek pats sokolado glaistas, tiek varske, tiek pyragelis...
Na, bet gal cia as jautri tik tokia, siaip jis labai skanus
Man greiciausiai per riebus pats sokoladas buvo. O siaip viskas ten labai riebu tiek pats sokolado glaistas, tiek varske, tiek pyragelis...
Na, bet gal cia as jautri tik tokia, siaip jis labai skanus
O kaip tau reikalai su kepenim? Jei netinka šokoladas - pasitikrink kepenis. Čia rimtai, ne jumoras.
QUOTE(tavi @ 2007 01 15, 19:33)
O kaip tau reikalai su kepenim? Jei netinka šokoladas - pasitikrink kepenis. Čia rimtai, ne jumoras.
Nu man viskas gerai
Tiesiog nevalgau riebiai labai ir tiesiog neisveze gal skrandukas
O sokolada as valgau, be ne tokiais kiekiais ir sviesto ant jo netepu - juk i ta torta/pyraga sueina kazkur virs 3.5 plyteliu sokolado
tavi
išsiaiškinau tai yra dašis:) šiaip Pochlebkinas apie citrinžolę nerašė, tada dar nemadinga buvo
akbr
Kaip smagu labai džiaugiuosi, kad viskas patiko:) Ir pas mane cukinijų keksas visuomet akimirksniu dingsta
amirr
day
oi, kiek nuotykių bet svarbu rezultatas, a ne? Folija kepimui netinkama, reikia kepti ant kepimo popieriaus. Lakštai gaunasi ploni. Iškepę būna apie puse centimetro storio, gal truputuką storesni. Jeigu jie buvo kietoki, tai jie tau perkepė. Ganašas šiaip turėtų susiplakti į vienalytę masę. Net nežinau, kaip tą konsistenciją po šaldytuvo nupasakoti - gal kaip sviestas kiek pabuvęs kambario t-roje bet neminkštas. Geresnei konsistencijai gauti galima iš karto po šaldytuvo ganašą galima palikyti kambario temperatūroje, kol jis sušils savaime. Jeigu nuėjo gabaliukais, tai tada galima būtų truputį ganašo pašildyti ir tada suplakti su likusiu ganašu. Yra dar vienas ganašo gamybos būdas, juo pagamintas ganašas yra labai purus, ne toks šokoladinis. Šiuo atveju šokoladas ir trečdalis grietinėlės yra pašildomi, kol šokoladas ištirps, o likusi grietinėlė išplakama ir sujungiama su šokoladine mase.
Portuke
Apie šaukštus supratau:) Aš niekaip neprisiruošiu jų nupirkti. Vis svarstykles naudoju
Žinok, kažkada dariau vištieną pagal šitą receptą.... mniam ne tas žodis Tik aš miško grybus naudojau ir vištieną troškinau - filė supjausčiau juostelėmis, greitai apkepinau, o po to truputį sultinio ir kol išgaravo, tada šiuo padažu užpiliau.... nu labai skanu O aš pati tokio tipo troškinuką daryčiau kuo elementariau - kad išryškėtų baravykų skonis ir viskas, ne marinuojant mėsos, nebent lai porą valandų paguli aptepta aliejumi. Prieskonių irgi minimaliai - gal kokio mairūno truputuką.
oto suktinukai labai paprasta: file supjaustyti išilgai pusiau, pabarstyti druskyte, citrinos cedra, kokį baziliko ar petražolės lapelį padėti, susukti. Apvyniuoti parmos kumpio juostele ir kepti orkaitėje. Galima susmeigti, bet nebūtinai. O padažui tiesiog truputį sūrio (galima kokios gorgozolos paimti) ir ištirpinti grietinėlėje. Viskas
Kaip ten tavo orkaitė? Ar susitvarkei? Kaip pavyko mažių pamaitinti? O šaltus užkandžius galima ir nebanalius padaryti:)
Makarska
Labai džiaugiuosi kad pyragaičiai patiko
peledziuke
Kaip smagu
Katu
O, net nežinau, ką pasakyti, nebent.... kad tortai iš principo nėra dietiniai patiekalai gal reiktų atidžiau skaityti recepto ingredientus ir kritiškiau rinktis patiekalus pagal savo maitinimosi įpročius
mamushka, tavi
išsiaiškinau tai yra dašis:) šiaip Pochlebkinas apie citrinžolę nerašė, tada dar nemadinga buvo
akbr
Kaip smagu labai džiaugiuosi, kad viskas patiko:) Ir pas mane cukinijų keksas visuomet akimirksniu dingsta
amirr
day
oi, kiek nuotykių bet svarbu rezultatas, a ne? Folija kepimui netinkama, reikia kepti ant kepimo popieriaus. Lakštai gaunasi ploni. Iškepę būna apie puse centimetro storio, gal truputuką storesni. Jeigu jie buvo kietoki, tai jie tau perkepė. Ganašas šiaip turėtų susiplakti į vienalytę masę. Net nežinau, kaip tą konsistenciją po šaldytuvo nupasakoti - gal kaip sviestas kiek pabuvęs kambario t-roje bet neminkštas. Geresnei konsistencijai gauti galima iš karto po šaldytuvo ganašą galima palikyti kambario temperatūroje, kol jis sušils savaime. Jeigu nuėjo gabaliukais, tai tada galima būtų truputį ganašo pašildyti ir tada suplakti su likusiu ganašu. Yra dar vienas ganašo gamybos būdas, juo pagamintas ganašas yra labai purus, ne toks šokoladinis. Šiuo atveju šokoladas ir trečdalis grietinėlės yra pašildomi, kol šokoladas ištirps, o likusi grietinėlė išplakama ir sujungiama su šokoladine mase.
Portuke
Apie šaukštus supratau:) Aš niekaip neprisiruošiu jų nupirkti. Vis svarstykles naudoju
Žinok, kažkada dariau vištieną pagal šitą receptą.... mniam ne tas žodis Tik aš miško grybus naudojau ir vištieną troškinau - filė supjausčiau juostelėmis, greitai apkepinau, o po to truputį sultinio ir kol išgaravo, tada šiuo padažu užpiliau.... nu labai skanu O aš pati tokio tipo troškinuką daryčiau kuo elementariau - kad išryškėtų baravykų skonis ir viskas, ne marinuojant mėsos, nebent lai porą valandų paguli aptepta aliejumi. Prieskonių irgi minimaliai - gal kokio mairūno truputuką.
oto suktinukai labai paprasta: file supjaustyti išilgai pusiau, pabarstyti druskyte, citrinos cedra, kokį baziliko ar petražolės lapelį padėti, susukti. Apvyniuoti parmos kumpio juostele ir kepti orkaitėje. Galima susmeigti, bet nebūtinai. O padažui tiesiog truputį sūrio (galima kokios gorgozolos paimti) ir ištirpinti grietinėlėje. Viskas
Kaip ten tavo orkaitė? Ar susitvarkei? Kaip pavyko mažių pamaitinti? O šaltus užkandžius galima ir nebanalius padaryti:)
Makarska
Labai džiaugiuosi kad pyragaičiai patiko
peledziuke
Kaip smagu
Katu
O, net nežinau, ką pasakyti, nebent.... kad tortai iš principo nėra dietiniai patiekalai gal reiktų atidžiau skaityti recepto ingredientus ir kritiškiau rinktis patiekalus pagal savo maitinimosi įpročius
mamushka, tavi
Nu geras Glacee ką gero galima iš virtos mėsos padaryti be blynelių , pyragėlių, ir be žemaičių blynų, sluoksniuočio su bulvių koše
Sveikos
Turiu klausimą apie kepimo popierių. Kokį geriausia pirkti? nes man vis pastoviai prie jo kepinys prilimpa, net ir karpatė prilipo. Gal tą popierių reikia aliejumi patepti?
Turiu klausimą apie kepimo popierių. Kokį geriausia pirkti? nes man vis pastoviai prie jo kepinys prilimpa, net ir karpatė prilipo. Gal tą popierių reikia aliejumi patepti?
QUOTE(Moonlit @ 2007 01 16, 09:25)
Sveikos
Turiu klausimą apie kepimo popierių. Kokį geriausia pirkti? nes man vis pastoviai prie jo kepinys prilimpa, net ir karpatė prilipo. Gal tą popierių reikia aliejumi patepti?
Turiu klausimą apie kepimo popierių. Kokį geriausia pirkti? nes man vis pastoviai prie jo kepinys prilimpa, net ir karpatė prilipo. Gal tą popierių reikia aliejumi patepti?
Aš pirkau nebloga popierių Thomas Philips parduotuvėse. Jis jau tokiais lakštais sukarpytas (ne ištisas rulonas) - tai labai patogu - vienas lakštas į vieną skardą... kaina buvo virš 4 lt. O šiaip ir PC turėtų būti neblogo popieriaus, tik pirk brangesnį, o ne patį pigiausią... Aš netepu popieriaus niekuo...
Glacee, dėl to Braunio, tai čia tik man nenuskilo - nu kažko sustreikavo skrandukas... Nors šiaip aš jokių dietų nesilaukau ir iki dietinės figūros man labai labai toli, o jei laikyčiausi dietų, tai valgyt iš viso negaminčiau Bet visiem kitiem jis labai labai patiko - vakar nusinešiau pas dėdę, tai jo žmona neatsitraukė, vyrą irgi pastovia ipagaunu į šaldytuvą nosį įkišusį...
savaitgalį lyg per LNK pačiau ištrauką iš filmo, kai grįžta kažkos vyukas namo, ant šaldytuvo kabo spyna , jis tą spyną atkoduoja, o šaldytuve pilna metalinių indų su kodinėm spynelėm. Net ant kavos indo kabojo spyna
Kartais pagalvoju, kad visai toks dalykas praverstų ir mano virtuvėj. Užkoduoju kokius skanumynus ir "užmirštu" kodus iki ryto
Kartais pagalvoju, kad visai toks dalykas praverstų ir mano virtuvėj. Užkoduoju kokius skanumynus ir "užmirštu" kodus iki ryto
tavi
O tu jau sumalei ar dar ne? Jei ne, tai gabaliukais su kokiu nors padažu patroškink Maniškiai taip labiau mėgsta net nei malant
Moonlit
aš visuomet perku Fino kepimo popierių. Jo būna Maximoje. Tai yra baltas popierius, dvipusis, padengtas silikonu, daugkartiniam naudojimui. Man labai patinka. Labai gerai ant jo kepa ir gerai tutelės sukasi. Jeig lieka kremo, sušaldau tutelėje, po to išvynioju ir popierių galiu naudoti kepimui. Jis kiek brangokas, gal... bet ramūs nervai to verti )) Rudą naudoju tik kokiems nors užkepams kepti, nes jis, imho, gražiau atrodo
Kaip čia ir man tokius kodus įvesti.... .... bet man ne tik prieš valgant, o ir prieš darant - tada mažiau pagundos valgyti bus
Katu
Tai smagu girdėti (aišku, ne kad skrandis sustreikavo, o kad vis dėlto patiko )
Portuke,
laikyk mane stipriai, nes irgi į Sangaidą ruošiuosi....
O tu jau sumalei ar dar ne? Jei ne, tai gabaliukais su kokiu nors padažu patroškink Maniškiai taip labiau mėgsta net nei malant
Moonlit
aš visuomet perku Fino kepimo popierių. Jo būna Maximoje. Tai yra baltas popierius, dvipusis, padengtas silikonu, daugkartiniam naudojimui. Man labai patinka. Labai gerai ant jo kepa ir gerai tutelės sukasi. Jeig lieka kremo, sušaldau tutelėje, po to išvynioju ir popierių galiu naudoti kepimui. Jis kiek brangokas, gal... bet ramūs nervai to verti )) Rudą naudoju tik kokiems nors užkepams kepti, nes jis, imho, gražiau atrodo
Kaip čia ir man tokius kodus įvesti.... .... bet man ne tik prieš valgant, o ir prieš darant - tada mažiau pagundos valgyti bus
Katu
Tai smagu girdėti (aišku, ne kad skrandis sustreikavo, o kad vis dėlto patiko )
Portuke,
laikyk mane stipriai, nes irgi į Sangaidą ruošiuosi....
Labukas,
savaitgalį dariau žuvies kukulius vegetariškai Nu aš juos ne tokius vegetariškus dariau- prieskonių daugiau įdėjau Tai nustebino vyras- jis šiaip iki šiol žuvies nelabai norėdavo, o šį kartą lapnojo net ausys linko. Pasirodo jis laaabai mėgsta žuvį , tik esmė tame kad vat tokių kukulių pavidalu- nereikia rankioti ašakų
savaitgalį dariau žuvies kukulius vegetariškai Nu aš juos ne tokius vegetariškus dariau- prieskonių daugiau įdėjau Tai nustebino vyras- jis šiaip iki šiol žuvies nelabai norėdavo, o šį kartą lapnojo net ausys linko. Pasirodo jis laaabai mėgsta žuvį , tik esmė tame kad vat tokių kukulių pavidalu- nereikia rankioti ašakų
Dar nemaliau. Reiks pabandyti su padažu. O tu apkepi mėsą ar taip paleidi.
Studijuoju receptus iš tavo įmestų adresų inete. Nu super
Studijuoju receptus iš tavo įmestų adresų inete. Nu super