QUOTE(Glacee @ 2007 04 18, 19:15)
manjana
Į šokoladą pateko vandens, todėl jis sukietėjo. Tirpinti šokoladą reikia labai atsargiai Tokio sukietėjusio šokolado nereanimuosi, jį galima bus sunaudoti ten, kur šokoladas skiedžiamas su labai dideliu kiekiu kitų ingredientų. Pvz., galima padaryti karštą šokoladą, bet skystesnį variantą
Į šokoladą pateko vandens, todėl jis sukietėjo. Tirpinti šokoladą reikia labai atsargiai Tokio sukietėjusio šokolado nereanimuosi, jį galima bus sunaudoti ten, kur šokoladas skiedžiamas su labai dideliu kiekiu kitų ingredientų. Pvz., galima padaryti karštą šokoladą, bet skystesnį variantą
tiksliai Gi pamečiau geruosius šokolado tirpinimo indelius ir buvo labai nepatogu tirpinti, vanduo tik ir taikėsi prisitaškyti į šokoladą. O aš nežinojau, kad reikia saugoti Nu ačiū labai, kitą kart žinosiu ką daryt