Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee - 2

QUOTE(Glacee @ 2007 04 18, 19:15)
manjana
Į šokoladą pateko vandens, todėl jis sukietėjo. Tirpinti šokoladą reikia labai atsargiai smile.gif Tokio sukietėjusio šokolado nereanimuosi, jį galima bus sunaudoti ten, kur šokoladas skiedžiamas su labai dideliu kiekiu kitų ingredientų. Pvz., galima padaryti karštą šokoladą, bet skystesnį variantą smile.gif

tiksliai bigsmile.gif Gi pamečiau geruosius šokolado tirpinimo indelius lotuliukas.gif ir buvo labai nepatogu tirpinti, vanduo tik ir taikėsi prisitaškyti į šokoladą. O aš nežinojau, kad reikia saugoti doh.gif Nu ačiū labai, kitą kart žinosiu ką daryt 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ragavom kalakutieną su obuolių kailinukais: kepiau ne kumpelį, o file, tai gavosi sausoka... bet derinukas labai vykęs drinks_cheers.gif
Ir dar ragavom šokoladinį aksominį... mmmm.... reikėtų kaip Gustavui kristi nuo kėdės paragavus šio šedevro, tik šiek tiek elegantiškiau bigsmile.gif negėda ir išrankiausius smagurius vaišinti , o ir gaminimo procesas gana paprastas thumbup.gif ir labai gerai, kad jis toks saldus, nes kitaip vienu prisėdimu viską ir sudoročiau blush2.gif

Glacee, tavo dėka buvo labai skanus šeštadienis, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko pomidorai su vyno actu thumbup.gif thumbup.gif (hihihi.gif gaminau is puses normos ir viena viska suvalgiau)

"Karpatė** (kaip parodė atsiliepimai, ypatingai pamėgtas vyrų)" - gal buna isymciu, nes torta pati ir suvalgiau su mano mama doh.gif toks grazus kaip nuotraukuose nepavyko, visai verysad.gif , o kremoooo kalnai bigsmile.gif

QUOTE(Comma @ 2007 04 21, 22:10)
http://entertaining....ketreasches.htm

Bet cia jau aukstasis pilotazas... Cia tik Glacee tau galetu padeti sita torta-lobi pagimdyti  mirksiukas.gif Bet juk ji pas mus visagale (zr. i tortu papuosimus)  wub.gif

bigsmile.gif bet cia jau tikrai reikia tureti ipatingu sugebejimu sioj srity g.gif
Atsakyti
patarkite prašau 
arteja mano vaikų gimtadienis, ir sugalvojo mamka temą- piratų vakarėlis, kurio metu ieškosim lobio 
lobis bus tortas, tik kur man tokį užsakyt, norėčiau tortas-lobių skrynia  , gal kas tokį kur nors matė  , nors kokią nuotrauką įmeskite prašau prašau  , tada gal pati ką nors tokio sumeistraučiau 
o gal kas kepa ????   
iš anksto dėkoju, nes vaikai labai daug tikisi iš šio gimtadienio 

Na, man reikėjo regbio kamuolio formos torto, tai aš užsakiau kepykloj. Ir padarė thumbup.gif thumbup.gif Nunešiau jiems nuotrauką, tai padarė beveik identiškai, net tokius taškučius, kur būna ant kamuolių, uždėjo smile.gif Aš toj kepykloj visus tortus užsakinėju kai tik reikia, o ir šiaip užsuku pyrago nusipirkt ax.gif (Jei reikia kontaktų kepyklos, rašyk į AŽ).
Atsakyti
Gaminau tris skanestus:Karpatė,Gastroorgazmini brownies Cappuccino ir Aksomini, kad pagaliau nuspresti, kuris gi paciausias.Buvo namazai valgytoju,o rezultatai tokie:
vyrams labiausiai itiko Gastroorgazminis ir Karpate ,moterims Gastroorgazminis ir Aksomini.Taciau visi vienbalsiai nusprendeme, kad pats paciausiais-Gastroorgazminis.
Ji gaminu jau n kartu ir dar nei karto neteko nusivilti.
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai prisiduodu ir aš, savaitgalį kepiau vištieną obuolių kailinukuose, labai skanu... Žinau, kad žadėjau aksominį daryti, bet šaldytuve radau varškės ir neatsispyriau pagundai išsikepti Izaurą blush2.gif Niu be galo man skanūs varškės pyragai wub.gif
Ir dar, mano mama, įpareigojo perduoti tau, Glacee, padėką už tas nerealias avokado ir krabų salotas bis.gif Mes dar niekaip jų neatsivalgom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 24 balandžio 2007 - 10:09
Sveikos,

Savaitgalį ir aš gerokai pasisukiojau virtuvėje.
Kepiau pyragą su faršu. Tik man tešla nelabai gavosi, gal per daug miltų įdėjau, todėl dar papildomai pyliau grietinės. Manau tešlos receptą galima panaudoti ir kitokiems įdarams.

Pavasarinės bandelės gavosi kaip iš parduotuvės. Labai ačiū už receptą. Tik aš taip ilgai nelaikiau. iškilo tešla vos ne trigubai per 1 valandą. Tai tada suformavau bandeles ir jas dar pakildinau pusvalandį. O kepdamos jos dar truputėlį pakilo. Tiesa, vyras sakė, kad dabar galiu eiti į turgų pardavinėti tongue.gif

Pomidorų sriuba gaivi ir labai lengva skrandžiui.
Atsakyti
Noriu daryti vištieną sulčių pakelyje,bet nesupratau,ar puodas turi būti aukštas kaip pakelis ,nes reikės uždengti dangčiu ,tokio puodo neturiu,ką daryt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2007 04 24, 18:39)
Noriu daryti vištieną sulčių pakelyje,bet nesupratau,ar puodas turi būti aukštas kaip pakelis ,nes reikės uždengti dangčiu ,tokio puodo neturiu,ką daryt g.gif ?

geriau jau aukštesnį, nes aš viriau paguldžius, tai sultys pabėgo ax.gif , sausokas buvo, ale skanus essen.gif
sėkmės
Atsakyti
Atrodo jau klausiau, bet neberandu savo šitos žinutės, tai kartojuosi ax.gif Glacee, gal žinai torto Jaunystė receptą? blush2.gif
Atsakyti
Ech busiu stora ir grazi lotuliukas.gif Vel prisikepiau grietinieciu net is 2 normu wub.gif
Atsakyti
Comma, man irgi grietiniečių tik iš dviejų normų užtenka smile.gif Net paradvėja, pas kurią seniau visada grietiniuočius pirkdavau, klausė manęs, ko nebesilankau. Pasakiau, kad pati išmokau smile.gif, tai tik akis išpūtė smile.gif

beje, Glacee, vištiena su 40 skiltelių česnako - jau antrą savaitgalį pas mus ant stalo. Kol neatsivalgysim smile.gif
Atsakyti