QUOTE(pince @ 2007 04 07, 09:28)
Vėl klausiu,
ar standžiai plakti baltymus
QUOTE(Comma @ 2007 04 07, 19:40)
As kepiau Izaura. Baltymus plakiau standziai. Nezinau ar butent taip ir reikia, bet mano protelis taip padiktavo
O nusprendziau kad standziai reikia plakti is parasymo kad miltus ir baltymus sudeti per 3 kartus. Tai labai panasu kai kepi biskvita (irgi miltus ir standziai isplaktus baltymus reikia deti per kelis kartus).
Man su mikseriu nusibosta baltymus plakti, tai zinok nelabai isivaizduoju kaip tu tai padarysi rankom... Sorry kad nuliudinau
Aš irgi kepiau Izaurą ir jau paragavom. Skonis
O ir didžiuuulis pyragas gavosi
Baltymus plakdama tikrai nepersistengiau, plakiau tik kol neliko skysčio (ir rankomis taip įmanoma, tik užtruks ilgiau, bet įmanoma
).
Nelabai supratau, kaip dėti per tris kartus miltus ir baltymus, tai dėjau pradžioj kažkiek baltymų, išmaišiau, tada - dalį miltų, vėl maišiau ir taip dar kartelį pakartojau baltymus bei miltus. Turbūt ne pagal instrukcijas, bet gavosi puikiai, tamsioji dalis puri, skani.
Gražių visoms Jums ir Jūsų šeimoms švenčių !