Glacee
Prasau pagalbos Turiu dvi skardines kondensuoto pieno. Aplandziojau receptus ka galeciau su jom nuveikti, ale kazkaip niekas neuzkliuvo uz zakiu Virti ju bijau nes atidarymas toks su ziedu. Gal ir nesprogtu bet bandymus nuomojamame name daryti bijau, nes remontui paliktume visus pinigiukus O veztis atgal i Lietuva irgi nereikalingas svoris, mesti lauk irgi gaila Gal turi kokiu receptuku ka skanaus galeciau sukurti? Aciu tau
QUOTE(Glacee @ 2007 04 05, 07:43)
Dainava
Konditerinio maišelio pagalba išspausti apskritimus maždaug 18 cm diametro.
Kaip tai padaryti ._o? Konditerinis maišelis juk formuoja tokią kaip ir "juostą", tai.. Ja ir "nupiešti" tokį apskritimą ir užpildyti visą jo vidų? Ar kaip.
piesiant ta juosta suformuoji blyna, emm, kaip cia pasakius, spirale sukt reikia, tik ne i virsu o lygiagreciai
Glacee
Pasiryžau aš Velykoms padaryti Citrusinį malonumą, ale dar turiu keletą patikslinančių klausimų
Jei teisingai suprantu,pirmąją dieną tik išsikepu biskvitą, taip? Ir jį perpjaunu į 3 dalis. Ir jas atskirtas laikyt išdėliojus? O per naktį jos nesudžius labai?
O sirupas tai iš tų sudedamųjų dalių išverdamas, ar tiesiog viską sumaišyt?
Eisiu šiandien aš to biskvito vakare kept, tai jei dar koks ten kabliukas yra, būk gera iki vakaro atsakyk, bo kitaip bus post factum
Pasiryžau aš Velykoms padaryti Citrusinį malonumą, ale dar turiu keletą patikslinančių klausimų
Jei teisingai suprantu,pirmąją dieną tik išsikepu biskvitą, taip? Ir jį perpjaunu į 3 dalis. Ir jas atskirtas laikyt išdėliojus? O per naktį jos nesudžius labai?
O sirupas tai iš tų sudedamųjų dalių išverdamas, ar tiesiog viską sumaišyt?
Eisiu šiandien aš to biskvito vakare kept, tai jei dar koks ten kabliukas yra, būk gera iki vakaro atsakyk, bo kitaip bus post factum
Glacce, kur Tu perki tortu formeles 22 cm? Negaliu daryt tortu vien del to, kad , kai padarau Tavo tortukus, zemi man jie gaunasi, bo mano formos 26 cm
QUOTE(Smauglius @ 2007 04 06, 09:46)
Glacee
Pasiryžau aš Velykoms padaryti Citrusinį malonumą, ale dar turiu keletą patikslinančių klausimų
Jei teisingai suprantu,pirmąją dieną tik išsikepu biskvitą, taip? Ir jį perpjaunu į 3 dalis. Ir jas atskirtas laikyt išdėliojus? O per naktį jos nesudžius labai?
O sirupas tai iš tų sudedamųjų dalių išverdamas, ar tiesiog viską sumaišyt?
Eisiu šiandien aš to biskvito vakare kept, tai jei dar koks ten kabliukas yra, būk gera iki vakaro atsakyk, bo kitaip bus post factum
Pasiryžau aš Velykoms padaryti Citrusinį malonumą, ale dar turiu keletą patikslinančių klausimų
Jei teisingai suprantu,pirmąją dieną tik išsikepu biskvitą, taip? Ir jį perpjaunu į 3 dalis. Ir jas atskirtas laikyt išdėliojus? O per naktį jos nesudžius labai?
O sirupas tai iš tų sudedamųjų dalių išverdamas, ar tiesiog viską sumaišyt?
Eisiu šiandien aš to biskvito vakare kept, tai jei dar koks ten kabliukas yra, būk gera iki vakaro atsakyk, bo kitaip bus post factum
Iškepi biskvitą ir jo nelieti. Pjaustysi kitą dieną.
Velykoms norėčiau šių salotų (Pomidorai su medaus užpilu), tik turiu pora klausimų...
kiek česnakų reikia, kiek džiovintų bazilikų, mėtos, petražolių ( jei imsiu 1 kg. pomidorų)
o aš žiopla nupirkau silikoninę 28 cm ką dabar su ja darysiu (pamiršau, kad daugumoj receptų reikia 22 ar 26 cm)
kiek česnakų reikia, kiek džiovintų bazilikų, mėtos, petražolių ( jei imsiu 1 kg. pomidorų)
QUOTE(voveriena @ 2007 04 06, 07:54)
Glacce, kur Tu perki tortu formeles 22 cm? Negaliu daryt tortu vien del to, kad , kai padarau Tavo tortukus, zemi man jie gaunasi, bo mano formos 26 cm
o aš žiopla nupirkau silikoninę 28 cm ką dabar su ja darysiu (pamiršau, kad daugumoj receptų reikia 22 ar 26 cm)
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 04 06, 09:48)
Velykoms norėčiau šių salotų (Pomidorai su medaus užpilu), tik turiu pora klausimų...
kiek česnakų reikia, kiek džiovintų bazilikų, mėtos, petražolių ( jei imsiu 1 kg. pomidorų)
kiek česnakų reikia, kiek džiovintų bazilikų, mėtos, petražolių ( jei imsiu 1 kg. pomidorų)
dek ir ragauk, as 4 pomidorams imu kokias 2 skilteles cesnako, o baziliko, ka zinau dziovinto ziupsneli
Norėjau paklausti, ar įmanoma iškepti IZAURĄ be mikserio, mano sugedo ,ar labai standžiai reikia išplakti baltymus aksominio,kaip suprantu be mikserio nekaip
QUOTE(pince @ 2007 04 06, 11:42)
Norėjau paklausti, ar įmanoma iškepti IZAURĄ be mikserio, mano sugedo ,ar labai standžiai reikia išplakti baltymus aksominio,kaip suprantu be mikserio nekaip
Teoriškai įmanoma, juk ankščiau kai elektrini mikserių dar nebuvo virėjai tik rankom ir teplakdavo Tik nusiteik, kad užtruksi ilgiau
QUOTE(tavi @ 2007 04 06, 09:25)
Iškepi biskvitą ir jo nelieti. Pjaustysi kitą dieną.
Aha, ponial dėl biskvito, ačiū
O sirupas? Verdamas ar tik sumakaluot ingredientus?
O aš šiandien bandysiu drebučių tortą, pranešiu apie rezultatus.
Glacee, o gal kartais kur nors per klaidą kokį nors pašteto receptėlį turite? Aš labai visokius tuos paštetus mėgstu, o MB kepenėlių kvapas nelabai prie dūšios (mama mus su tėte tai iš vis iš virtuvės su kepenim išvijo ). Sakau gal kartais įmanoma kokį skanų paštetą pasidaryti iš daržovių ar kokios mėsytės/žuvytės, kuriame tų kepenėlių nebūtų?
Glacee, o gal kartais kur nors per klaidą kokį nors pašteto receptėlį turite? Aš labai visokius tuos paštetus mėgstu, o MB kepenėlių kvapas nelabai prie dūšios (mama mus su tėte tai iš vis iš virtuvės su kepenim išvijo ). Sakau gal kartais įmanoma kokį skanų paštetą pasidaryti iš daržovių ar kokios mėsytės/žuvytės, kuriame tų kepenėlių nebūtų?