Commasiūlyčiau padaryti šitaip: paimti ketvirtadalį sodos (gal kiek mažiau) ir 3/4 kepimo miltelių ir įdėti maždaug šaukštelį šito mišinio
@astaačiū
Elemiresveika prisijungus
romo bobų receptą turiu, tuoj įrašysiu
Tokią seną, tarybinę receptūrą
Jos turėtų būti tokios, kaip anksčiau
Moonlit Mama_Tanialabai džiaugiuosi kad zebras patinka
O kad daug žinoti reikia
kiekvienas kažką žino iš savo srities
Kai sudedame kartu mūsų žinias, tai tada jų būna tikrai daug
Apie biskvitus:
biskvitas - lengvas, purus, minkštas kepinys, naudojamas tortų pusgaminiams, vyniotiniams, pyragaičiams. Pagrindiniai ingredientai - kiaušiniai, cukrus, miltai, kurių dalis gali būti keičiama krakmolu (dar gali būti priedai - cukatai, riešutai, razinos,... kakava, kava, etc.). Gaminamas šaltuoju ir šiltuoju būdu. Šiltuoju būdu gaminamas bušė biskvitas - tipo savojardi sausainių, anksčiau buvo tokie leningrado sausainiai (dabar nežinau
) tokie burnoje tirpstantys. Taip pat yra riebus biskvitas, kai pridedama riebalų - tirpinto sviesto, grietinės, aliejaus. Riebalų turi būti apie 75 proc. miltų kiekio. Tokie yra kanonai, labai dažnai biskvitu vadinama minkšta trapi tešla (pati griešiju
)))
), į minkštą trapią tešlą dedama daugiau riebalų ir gaminimo technologija yra skirtinga - išsukamas sviestas su cukrumi, palaipsniui pilami kiaušiniai, po to miltai
LABUSKA, taip, kaip
tavi ir sakė, ištrynė visą blogą, nes ten buvo ne tik mūsų su
Sonatina receptų ir nuotraukų, dar ir
Giedriaus, ypač tokių, žingsnis po žingsnio, ir mūsų
buzhiuko.