Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee - 2

QUOTE(@asta @ 2007 03 19, 09:52)
Mama_Tania,kepiau n kartų šiuos pyragėlius,pabarstyk skardą miltais ir nelips niekas  mirksiukas.gif

aciuks.gif g.gif o miltai nepridegs blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 03 19, 10:02)
aciuks.gif  g.gif o miltai nepridegs blush2.gif ?

nea,jie čiut paruduoja,bet nepridega,gali ir aliejum skardą patept,bet ne daug,man labiau patinka miltais ax.gif
Atsakyti
Per darbus buvau visai apleidus virtuvę ir šitą nuostabią Glacee temą. Žiūriu kiek daug naujų receptų atsirado thumbup.gif O aš dar nespejau ankstesnių visų išbandyti blush2.gif
Glacee iš tavo ankščiau išvardinti sąrašiuko mane domintų:
žali saliero stiebai su gorgonzola ir su maskarpone su morkomis
mielinės tešlos krepšeliai su baravykais
nutas sicilietiškai
desertui vaisiai kepti folijoje.
O artimiausiu metu bandysiu Izaurą kepti. Labai jau viliojančiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Glacee aš ir vėl nerandu recepto sąraše- dabar silkės unsure.gif
Atsakyti
Glacee, tavo dėka bent kartą per savaitę ant mano stalo garuoja lęšių sriuba - labai labai skani, ir dukrytė ją labai mėgsta, iki to nieko nebuvau gaminusi iš lęšių. O vakar pamarinavau avinžirnius, taip pat buvo labai labai skani vakarienė. Neturėjau saliero stiebų (sekantį kartą būtinau įdėsiu), pipiro nedėjau (nemėgstam aštriai), o marinatas buvo thumbup.gif Ačiū už receptus 4u.gif
Atsakyti
kepiau Lavadžo doh.gif iš anksto nežiūrėjau, tai bandžiau eksperimentuoti, pomidorų neturėjau, tai galvojau dėsiu daugiau pomidorų pastos ir bus thumbup.gif bet pastą naują nupirkau ( doh.gif reikėjo paragaut, tai net vyras, kai paragavo - reikėjo gaisrą gesint doh.gif ), bet neišėjo tokie blynai, kaip nuotraukoj g.gif ( blush2.gif net gėda savo nuotrauka rodyti...)

user posted image

bet skanu...

QUOTE(@asta @ 2007 03 19, 10:10)
nea,jie čiut paruduoja,bet nepridega,gali ir aliejum skardą patept,bet ne daug,man labiau patinka miltais  ax.gif

aciuks.gif , būtinai taip ir darysiu, nes bandžiau sviestu tept, tai doh.gif oho-ho...

dar norėčiau išbandyti visų išgirtą pyragą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 19 kovo 2007 - 15:19
Pateikiu vyšnios-girtuoklės fotosesiją. Torto dizainas kitoks, beje. Biskvitas gavosi toks gležnokas, bijojau, kad gausis ne gabalėliai, o trupiniai, tai tradiciškai sluoksniavau...Antram sluoksniui pritrūko vyšnių...tai, tiesą sakant, šiek tiek "chaltūra"... blush2.gif Sudedamosios dalys - tiksliai pagal aprašymą, tik vyšnias laikiau likeryje ir tuo pačiu likeriu po to sulaisčiau biskvitus. Žele viršutinis sluoksnis - kompoto ir uogienės mišinys. Darėm Juozinėms kartu su vyru.
Glacee temų gerbėja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 03 19, 15:17)
dar norėčiau išbandyti visų išgirtą pyragą bigsmile.gif

biggrin.gif būna visko gyvenime,iš klaidų mokomės ax.gif ....aš juos irgi vis pasižiūriu,pasižiūriu ir nukeliu kitam kartui blush2.gif
Apie kokį pyragą kalbi? g.gif čia daug išgirtų mirksiukas.gif

QUOTE(wild @ 2007 03 19, 18:03)
Pateikiu vyšnios-girtuoklės fotosesiją.

Niam niam kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2007 03 19, 17:03)
Pateikiu vyšnios-girtuoklės fotosesiją. Torto dizainas kitoks, beje. Biskvitas gavosi toks gležnokas, bijojau, kad gausis ne gabalėliai, o trupiniai, tai tradiciškai sluoksniavau...Antram sluoksniui pritrūko vyšnių...tai, tiesą sakant, šiek tiek "chaltūra"... blush2.gif Sudedamosios dalys - tiksliai pagal aprašymą, tik vyšnias laikiau likeryje ir tuo pačiu likeriu po to sulaisčiau biskvitus. Žele viršutinis sluoksnis - kompoto ir uogienės mišinys. Darėm Juozinėms kartu su vyru.
Glacee temų gerbėja.  smile.gif

Gal gali parasyti pagal kuri recepta toki grozi (seiles tysta) sukurpei? Man jau galva apsisuko - neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2007 03 19, 21:18)
Gal gali parasyti pagal kuri recepta toki grozi (seiles tysta) sukurpei? Man jau galva apsisuko - neberandu doh.gif

Tortas "Vyšnia-girtuoklė" mirksiukas.gif Pirmam puslapy prie tortų yra nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,Glacee.Nesenai kepiau varskes pyraga su rasa, viskas lyg ir nieko, ta varskes mase labai skani, bet virsus is baltymu man gavosi toks tasus, rasa nepasirode ir plius poto pradejo slapt ir atsiskirineti tas sluoksnis nuo pyrago, kame cia as suklydau?
Atsakyti
Kalakuto kumpelis obuolių kailinukuose - labai netikėtas skonis, nerealiai skanu. bigsmile.gif Aciu Glacee. Įdomu, ne su kumpeliu, o su krūtinėle, tiktų?
Atsakyti