QUOTE(dziugena @ 2007 03 13, 12:13)
Glacee, tavo tema man buvo atradimas kol viską perskaičiau, naktimis tortus tik ir sapnavau
dabar planuoju išbandyti Karpatę, tik mano vyras, priešingai nei Glacee, visai nemėgsta citrinos kepiniuose. patarkite, prašau, ar neįdėjus citrinos, Karpatė nepraras viso savo cinkelio?
o dabar trumpa istorija iš serijos "blondinės nuotykiai Glacee skyrelyje": skaitau medaus torto su citrusų nata (kirtis pirmame skiemenyje, sakau, gal čia tie citrusų griežinėliai ant torto viršaus taip vadinasi, o gal koks gudrus kremas) receptą ir niekaip nesuprantu, kur gi dingo tos natos (kirtis vis dar ant pirmo skiemens) gaminimo ypatumai žodžiu, dar kelis kartus skaičiau receptą, kol pagaliau protas prašvito
dabar planuoju išbandyti Karpatę, tik mano vyras, priešingai nei Glacee, visai nemėgsta citrinos kepiniuose. patarkite, prašau, ar neįdėjus citrinos, Karpatė nepraras viso savo cinkelio?
o dabar trumpa istorija iš serijos "blondinės nuotykiai Glacee skyrelyje": skaitau medaus torto su citrusų nata (kirtis pirmame skiemenyje, sakau, gal čia tie citrusų griežinėliai ant torto viršaus taip vadinasi, o gal koks gudrus kremas) receptą ir niekaip nesuprantu, kur gi dingo tos natos (kirtis vis dar ant pirmo skiemens) gaminimo ypatumai žodžiu, dar kelis kartus skaičiau receptą, kol pagaliau protas prašvito
Aš įdomumo dėliai kartą kremą iš Karpatės su tirpintų šokoladu maišiau. Visiems patiko. Tik darydama Karpatę, pusę kremo maišyk su šokoladu, o kitą pusę gali si vanilę.