Kaip šauniai tvarkėtės be manęs ačiū!!!! tris dienas nuo ryto iki vakaro tupėjau Pelenėje, vakare jau kompo nesinorėjo Tosklabai malonu kad lašiša patiko
tik aš nesupratau, ką tu keitei medumi?
PortukėO, tau jau visiškai kitoks patiekalas gavosi
bet vis tiek gerai, kad skanu
dianutėavinžirnius aš visuomet perku Maximoje. Muller's. Perku sausus, konservuotų nemėgstu, man vis kažkoks ne tas prieskonis
Juos reikia nakčiai užmerkti kambario t-ros vandenyje. Prieš verdant nupilti vandenį, žirnius perskalauti šiltame vandenyje, užpilti šiltu vandeniu ir virti. Pasūdyti prieš baigiant virti. Užmerktiems žirniams užtenka valandos virimo.
tavi, Katu, xmarx, Pigalica Commavargšelė.... bet tikiuosi, kad susitvarkei puikiai
Kaip ten tas tavo gaminys gavosi? Nuėjau, pasvėriau kepimo miltelius
pas mane buvo pakelis 30 g, skirtas 1 kg miltu. Isejo tris sauksteliai milteliu su nedideliu kaupu - reiškia, kad vienas šaukštelis - dešimt gramų
Su ta bendra mase tai net nežinau, nelabai sutiksiu, nes į skirtingo tipo tešlas dedamas skirtingas kiekis miltų ir skirtingas kiekis kitų ingredientų, o bendra masė gali būti vienoda. Tai 250 g miltu ir kitu ingredientu - kiausiniu ir cukraus biskvitineje tesloje ir 500 g miltu ir kitu ingredientu meduolineje tesloje, išpurenimui turi būti naudojamas skirtingas kiekis kepimo miltelių. O bendra masė ir biskvitinės tešlos ir meduolines ta pati - maždaug kilogramas, todėl reikia atsižvelgti į tešlos poreikus
laurindre, Eni xmarxlabai džiaugiuosi, kad kotletai patiko