CommaDabar tai tik galėčiau paklausti, kaip pavyko? Truputį parūgštintas vanduo - gerai, o dėl romo tai laukiu tavo atsiliepimų
avectrasmagu, kad varškės pyragas patiko
Aš tai tokią skystą masę darau
pirmą kartą kai kepiau, tai irgi abejojau, bet
smikenieko tu ne tundra
))) labai gerai kad klausinėji. Galiu atsakyti taip - yra skirtingos tešlos - riebus biskvitas, minkšta trapi tešla. Jos labai panašios, skiriasi tik miltų kiekiu ir papildomais ingredientais - į minkštą trapią tešlą dedama grietinės, kefyro, daugiau miltų. Riebus biskvitas daromas su ištirpintu sviestu - kaip "nepaprastas" keksas. Šiaip tai siūlyčiau vis tiek laikytis recepto nurodymų, galima dar pabandyti ištirpinti sviestą, ataušinti iki pradedančio stingti ir tada bandyti plakti su cukrumi. Nors atsargiai
Dar vienas būdas - surtarkuok sviestą burokine tarka, truputį patirpink ir tada intensyviai išmaišyk. Svarbu, kad nebūtų labai šiltas.
Portukėsmagu, kad patiko
tu ne klysti - pas mane ten verčiau vaisiai sulipinti tešla
)))) mėgstu, kai jų daug, nes....
aš tik viena valgau
)))) dukra valgė, kol nesužinojo, kad morkų pyragas
)))
seima,
smagu, kad gastroorgazminis patiko
Dėl kavos - jeigu naudojai labai smulkiai maltą - espresso arba rytietiškai, tai galima ir su tirščiais, jeigu paprastą - tai geriau nupilti
sanoi, vėl versiją iškelsiu - gal baltos tešlos buvo labai daug palyginus su tamsia? Aš tai dalinau per puse ir po to kelis šaukštus iš skirtai būti kakavinei tešlai įdėjau į baltą
@asta, Shiduh, Antrininkėsmagus pokalbis išėjo
Sekmadienį šventėme vyro gimtadienį. Naujų patiekalų negaminau, viską galima rasti temoje. Bet parašysiu meniu
Karštam:
Sultinys su pyragu su kopūstais ir grybais
Višta lavaše
Balandėliai vynuogių lapuose
Užkandžiai:
silkė su grybais,
baltos salotos
kalakutiena obuoliuose
baklažanai su varškės padažu
marinuota mocarela
minipicos su grybų ikrais
kriaušės su kepenėlių įdaru
daržovės tešloje
salotos - kas buvo šaldytuve
)))
cukinija medaus marinate
marinuoti agurkai, pomidorai, rauginti agurkėliai, imam bajaldy, konservuotos paprikos, paprikos pomidorų padaže (a'la lečo)
Medaus tortas, ledai, vaisiai