QUOTE(Glacee @ 2007 02 15, 16:12)
gutyte
Smagu, kad tau patiko Savo vyniotinio viršų aš šlaksčiau šokoladu, bet, manau, jeigu tau tik norisi, tai galima ir viršų įdaru aptepti Juk svarbu ne griežtai laikytis recepto kad ir kas bebūtų, o tobulinti pagal savo poreikius Man įdaras gaunasi kiek skystesnis - eina kabinti pirštu ))))
Smagu, kad tau patiko Savo vyniotinio viršų aš šlaksčiau šokoladu, bet, manau, jeigu tau tik norisi, tai galima ir viršų įdaru aptepti Juk svarbu ne griežtai laikytis recepto kad ir kas bebūtų, o tobulinti pagal savo poreikius Man įdaras gaunasi kiek skystesnis - eina kabinti pirštu ))))
Man irgi ėjo tepti pirštu, bet pagalvojau aptepsiu ir viršų, juk ne svečiams darau, o jis labai liuksiškai apdžiūvo, tai ir įdomu, ar čia visada taip gaunasi, ar aš ką nors ne taip padariau, ir kitą kartą jau taip nebesigaus