laurindrėoho, kaip tu čia darei
o aliejaus prieskonio nebuvo? Žėlę reiktų išimti taip: pirštais lengvai apspausti žele prie formos kraštų. Po to trumpai palaikyti formą karštame vandenyje (bet ne verdančiame, o tokiame, kad ranka galėtų pakęsti. Tada lengvai pakratyti forma. Jeigu žėlė joje juda, tai tada išimti
PortukėUžjaučių, kad užėjo tokia kepinių manija:)))))) aš tai kažkaip stengiuosi riboti, riboti, riboti... bet vis tiek neišeina
Lauksiu įspūdžių apie morkų pyragą
kriziukasbrownies pagrindas neturėtų būti purus:) jam ir nėra iš ko būti puriam:) tiesiog gal pabandyk pasireguliuoti pagal savo orkaitę kepimo laiką
zebriukas tai šalia, jau
Eni nuorodą įkėlė
.
CommaŽinok, čia yra taip - per šilta tešla buvo, per šilta patalpoje. Praktiškai, kai pamatei, kad labai skysta, tai galima buvo dar truputuką miltų įmaišyti. Dar po tešlos užminkymo galima buvo ją į šaldytuvą įdėti ir porą valandų palaikyti, tada nebūtų taip tragiškai kočioti. Taip galvoju, t.y. tokį vaizdą susidariau
Receptukas tai iš vadovėlio, aš pagal jį nekepiau, bet daviau panom rusiškame forume, tai kepė, sakė viskas gerai. Reikės pasiieškoti, gal kokių komentarų buvo, dabar jau nepamenu:)EniAš tai aišku, jau mirtinai pavėlavau...
vakar internetas kažko streikavo, niekaip negalėjau prisijungti Aišku galima ir mineralinį, čia svarbu burbuliukai:) Bet tada dar truputuką cukraus dėčiau, nes šiuo atvėju zebras visiškai nesaldus išeina:) O dėl sviesto, tai net nežinau. Tada reiktų kitokią technologiją taikyti. O kodėl nenori aliejaus? Labai gerai gaunasi keksai su aliejumi, ilgai būna švieži, tik reikia neutralaus kvapo aliejų parinkti
ir daug paprasčiau gaminti:)
O kad virtualiai vaišini - tai tik į naudą
))))) t.y. šonuose naudos nėr - tai gerai:))))
seimao, kaip čia tau pasidarė
Šiaip varškės įdaras tikrai labai skystas išeina, vos ne kaip riebi grietinėlė, mažai trūksta iki to. Gal tiesiog reikėjo ilgiau pakepti varškės sluoksnį? Tiesiog pagal situaciją orientuotis, nes tos orkaitės jos labai skirtingos būna ir skirtingai kepa. Bet jeigu ir iškepęs praskydo, ... net nežinau, man niekad taip nebuvo, nors vienu metu tai dažnai kepiau. O viską sudėjai? Pudingo nepamiršai?
mazuliuxvarškę tai dar galima būtų padaryti ir pačiai:) jei yra normalus pienas ir grietinėlė. Tik išeiga jos mažoka - maždaug iš 2 l. pieno - apie 350 - 400 g varškės išeina. Bet už tai skani:) Ir creamcheese galima būtų kai ką pakeisti
Žinok, šokoladiniam - vyšniniam geriau nekeisti riešutų į miltus. Net neįsivaizduoju, kas gausis. Arba pakeisti ir pasižiūrėti
Smagu, kad medaus tortas tau patiko:) labai džiaugiuosi
Comma, Letta, mazuliux, Katu NolinaO, kiek prigaminai!!!! Labai džiaugiuosi, kad viskas ir pavyko ir patiko
Kai aš pirmą kartą pagaminau pomidorus su medumi, tai tokios ponios neprašė recepto, (nes jos niekad neprašo receptų
) o niekaip tų pomidorų nepasidalino
))))