Glacee
Aisku vaisinsiu. Kad tik tau patiktu maniskiai Tikiu kad su sviestu kitokia tesla gautusi, bet kai jo nera tai sukuosi kaip ismanau. Dziaugiuosi kad dar nors varskes yra, o tai visai butu prapultis Cia labai daug visokiu 'navarotu' yra tortu gamybai, tai jai ko reikia pasakyk, pasidairysiu nupirkti
Jauciu kitas savaitgalis bus 'zieduotas' Ale tik tie recepto gramai biski suglumino, bet jau kaip nors atsveriosiu Aciu uz recepta
Bandau daryti Gastroorgazminį........... Įdomu, kas gausis. Esu visiškai žalia šioje srityje, o gimtadieniui labai norėčiau savo gamybos torto Šiandien pasipraktikuosiu, jei geri išeis, šeštadienį darysiu svečiams.
O dabar, gamybos eigoj, iškilo klausimas, ar vėsinti reikia orkaitėje, ar ištraukus iš orkaitės. Aš kepiau apvalioj silikoninėj formoj, ištraukiau iš orkaitės, viššuje susidrė tokia traški plutelė, ir man jis visas trupa, negaliu ištraukti, tai kaip jį reikia vėsinti ant grotelių
O dabar, gamybos eigoj, iškilo klausimas, ar vėsinti reikia orkaitėje, ar ištraukus iš orkaitės. Aš kepiau apvalioj silikoninėj formoj, ištraukiau iš orkaitės, viššuje susidrė tokia traški plutelė, ir man jis visas trupa, negaliu ištraukti, tai kaip jį reikia vėsinti ant grotelių
QUOTE(laurindre @ 2007 02 04, 19:11)
O dabar, gamybos eigoj, iškilo klausimas, ar vėsinti reikia orkaitėje, ar ištraukus iš orkaitės. Aš kepiau apvalioj silikoninėj formoj, ištraukiau iš orkaitės, viššuje susidrė tokia traški plutelė, ir man jis visas trupa, negaliu ištraukti, tai kaip jį reikia vėsinti ant grotelių
Aš manau, kad vėsinti reikia ištraukus iš orkaitės. Tada, po kažkiek laiko (nepamenu tiksliai recepte lyg parašyta) išimt iš formos ir vėsint ant grotelių. Tačiau man irgi nepavyko išimti iš formos - labai trupėjo. Todėl vėsinau formoj ir tada tepiau kremą ir glaistą toj pačioj formoj. kitą kartą greičiausiai tiesčiau kepimo popierių - gal tada pavyktų išimt lengviau.
Keista, kad Tau ir iš silikoninės formos neišsiima... Aš tai stiklinėj kepiau.
Kur čia galima užsirašyti į grietiniečių mylėtojų klubą
Laaabai skanu Aš iki šiol išvis nebuvau ragavusi grietiniečių, mniam kokie jie skanūs Paskutinį grietinietį suvalgiau prieš kelias valandas, dar dabar skonį prisimenu Ir vyrui patiko. Dar kelis pusryčiam pasilikau. Labai labai ačiū Glacee už receptą
Laaabai skanu Aš iki šiol išvis nebuvau ragavusi grietiniečių, mniam kokie jie skanūs Paskutinį grietinietį suvalgiau prieš kelias valandas, dar dabar skonį prisimenu Ir vyrui patiko. Dar kelis pusryčiam pasilikau. Labai labai ačiū Glacee už receptą
na ką, aš dariau visų išgirtus Gastroorgazminius... galvoju, savaitgalį kai daugiau laiko, pabandysiu... bet.. kažkas man nesigavo... nors vyras valge, sake, kad skanu, bet man tai ne tas padas gavosi toks šlapias, kietas, susispaudęs... nors kai iškepė, atrodė purus, ir šiaip trūkinėjo, kai išėmiau atvėsinti... ir nežinau nuo ko, man jautėsi rūgštumas pade.... dar gerai, kad vyrui patiko, bet nežinau, ką ne taip padariau
gal reikės dar kartą tą biskvitą iškepti, pažiūrėsim ar irgi suzmegs, kai nieko ant viršaus nekrausiu...
gal reikės dar kartą tą biskvitą iškepti, pažiūrėsim ar irgi suzmegs, kai nieko ant viršaus nekrausiu...
as irgi grietiniecius kepiau,
Paragavau savo Gastroorgazminį.......... šedevrą . vaizdelis, aišku, nekoks, bet skanu. Jei nebūtų kremo, būtų labai panašus į šokoladinį pyragą iš Rimi.
Tiesa, man ir šokoladas truputį minkštokas gavosi, gal reikėjo dėti 82% sviestą.
Skanu, tai skanu, bet tokios lepioškos svečių teismui duoti negaliu , teks man grįžti prie savo firminių Žele tortų
Tiesa, man ir šokoladas truputį minkštokas gavosi, gal reikėjo dėti 82% sviestą.
Skanu, tai skanu, bet tokios lepioškos svečių teismui duoti negaliu , teks man grįžti prie savo firminių Žele tortų
Savaitgalį gaminau "vyšnią girtuoklę" - jau taip nepatikliai, jau taip nepatikliai Biskvitas pasirodė nelabai skanus - kažkoks keisto skonio, grietinėlę kai suplakiau, tai per saldi atrodė,o vyšnias mirkiau rome, tai man jos kažkokios karčios atrodė Na bet manau sau ,sudėsiu viską pagal receptą ir bus matyt (sluoksniuodama buvau tikra,kad tortas sutež, nes sunkios šlapios vyšnios, šlapias biskvitas, tai grietinėlė neatlaikys) Apsidraudimui, kad būtų kuo svečius vaišint, iškepiau Ayn pateikta bananinį - varškės vyniotinį ir Sonatinos pateiktus šokoladinius keksiukus su bananais.
Finalas buvo toks,koks ir turėjo būti - visi labai skaniai valgė labai gražų ir skanų tortą (visi vyrai kartojo ), o " antram užėjimui" atsarginius desertus valgėm
Labai labai atsipašau už nekokias mintis , nes bendras ingredientų derinys super!!!
Ir dar klausimukas dėl biskvito - baigiant kepti susitraukė biskvito viršus, na tiesiog susiaurėjo lyginant su apačia -kodėl? Gal perkepiau?
O Ayn puslapis tai man irgi labai patiko, ačiū, kad parodei (ieškodama kaip avieną kepti įlindau ir jau porą kart valgėm super skanų avienos kumpį , skonus, vyniotinį.....)
Finalas buvo toks,koks ir turėjo būti - visi labai skaniai valgė labai gražų ir skanų tortą (visi vyrai kartojo ), o " antram užėjimui" atsarginius desertus valgėm
Labai labai atsipašau už nekokias mintis , nes bendras ingredientų derinys super!!!
Ir dar klausimukas dėl biskvito - baigiant kepti susitraukė biskvito viršus, na tiesiog susiaurėjo lyginant su apačia -kodėl? Gal perkepiau?
O Ayn puslapis tai man irgi labai patiko, ačiū, kad parodei (ieškodama kaip avieną kepti įlindau ir jau porą kart valgėm super skanų avienos kumpį , skonus, vyniotinį.....)
QUOTE(Portuke @ 2007 02 05, 18:04)
Savaitgalį gaminau "vyšnią girtuoklę" - jau taip nepatikliai, jau taip nepatikliai Biskvitas pasirodė nelabai skanus - kažkoks keisto skonio, grietinėlę kai suplakiau, tai per saldi atrodė,o vyšnias mirkiau rome, tai man jos kažkokios karčios atrodė Na bet manau sau ,sudėsiu viską pagal receptą ir bus matyt (sluoksniuodama buvau tikra,kad tortas sutež, nes sunkios šlapios vyšnios, šlapias biskvitas, tai grietinėlė neatlaikys) Apsidraudimui, kad būtų kuo svečius vaišint, iškepiau Ayn pateikta bananinį - varškės vyniotinį ir Sonatinos pateiktus šokoladinius keksiukus su bananais.
Finalas buvo toks,koks ir turėjo būti - visi labai skaniai valgė labai gražų ir skanų tortą (visi vyrai kartojo ), o " antram užėjimui" atsarginius desertus valgėm
Labai labai atsipašau už nekokias mintis , nes bendras ingredientų derinys super!!!
Ir dar klausimukas dėl biskvito - baigiant kepti susitraukė biskvito viršus, na tiesiog susiaurėjo lyginant su apačia -kodėl? Gal perkepiau?
O Ayn puslapis tai man irgi labai patiko, ačiū, kad parodei (ieškodama kaip avieną kepti įlindau ir jau porą kart valgėm super skanų avienos kumpį , skonus, vyniotinį.....)
Finalas buvo toks,koks ir turėjo būti - visi labai skaniai valgė labai gražų ir skanų tortą (visi vyrai kartojo ), o " antram užėjimui" atsarginius desertus valgėm
Labai labai atsipašau už nekokias mintis , nes bendras ingredientų derinys super!!!
Ir dar klausimukas dėl biskvito - baigiant kepti susitraukė biskvito viršus, na tiesiog susiaurėjo lyginant su apačia -kodėl? Gal perkepiau?
O Ayn puslapis tai man irgi labai patiko, ačiū, kad parodei (ieškodama kaip avieną kepti įlindau ir jau porą kart valgėm super skanų avienos kumpį , skonus, vyniotinį.....)
Likimo drauge , va prieš kelis lapus rašiau, kad ir man susitraukė biskvitas - į viršų susiaurėjo. Glacee sako gal čia biškelį "brokas", bet aš nesutinku (kur mes čia padarysim broką - tokios kepejėlės ). Tortas tai labai skanus gavosi
Glacee, sakyk prašau kokio dydžio tau gaunasi lamadžo (cm iš akies, prašau)? ir iš to kiekio kiek jų išeina?
QUOTE(Portuke @ 2007 02 05, 18:04)
O Ayn puslapis tai man irgi labai patiko, ačiū, kad parodei (ieškodama kaip avieną kepti įlindau ir jau porą kart valgėm super skanų avienos kumpį , skonus, vyniotinį.....)
o galima būtų darsyk nuorodą į tą psl. Bandžiau ieškoti kukingo forume, bet neradau...
QUOTE(laurindre @ 2007 02 06, 19:34)
Man nieko neatidaro, gal tik man
neatidaro, nes http 2 kartus parašyta, žiūrėk čia