Sveikutės,
Prisidėjau ir aš prie kulinarijos mėgėjų. Vakar išbandžiau obuolinius pyragėlius ir šokoladinį-vyšninį tortą. Pyragėliai gavosi puikiai
tik nepatiko citrinos žievelė (gal citrina netikus buvo, nes bais jau neskani). O tortas tai gavosi visiška nesėkmė akiai
bet kaifas skrandžiui
Ir iškilo keli klausimukai:
ar tikrai nereikia miltų į tešlą?
ar tikrai reikia kepti tokioj gana žemoj temperatūroj?
Nes biskvitą kepiau beveik valandą, išėmiau, džiaugiaus kad lyg ir gerai iškilo, bet vėliau ėmė ir įkrito vidurys. Ir kas baisiausia, geriau pažiūrėjus, pamačiau, kad tas biskvitas nė velnio neiškepęs - visas vidurys žalias, tik pakraščiai patys ir iškepę
Niu, bandžiau gelbėt - vėl į orkaitę ir kepiau dar apie valandą. Aišku, paliko baisiai trapus ir dar truputį link vidurio pakepė, bet daugumoj vsitiek liko pusžalis, nu toks šlapias. O gal kepiau per mažoj formoj ir todėl man normaliai neiškepė
(beje, kepiau 18 cm formoj, bet tik iš pusės normos)
Tikiuosi rasi laiko atsakyti. Ir dėkui iš anksto