reallywomen labai malonu, kad patiko ir tau ir vyrui
O, karpatė - įnoringa dama:) reikia tinkamai pasirengti sutramdymui
MonikutėLabai smagu, kad viskas gerai pavyko. Tokia išsami ataskaita, atrodo, kad kartu su tavimi virtuvėje darbavausi
Visiškai su tavimi sutinku meilėje salotoms su pesto...mniam...o kaip skanu jas vasarą daryti kai yra šviežio baziliko....mniam.... O gal gali pasidalinti savo mamos vištienos receptu?
Šiuo atveju, manau, sapnais tikėti verta:))))))
Mama_TaniaDžiaugiuosi, kad receptukas patiko!
lalaa Smagu, kad tau patiko:) O vyras???? Taigi turi būti ir kita nuomonė
dianuteir aš, ir aš prie tų, kurios nemėgsta persidirbti
)) Tik kartais galiu
Labai man malonu, kad grietiniečiai tvirtai "prisirašė" pas jus
gal ir man kada reikės vyrą palepinti???? O dabar labai-labai dėkoju tau, kad pasinaudojai šitais receptais ir pasidarei taip, kaip būtent tau tinka
Tikra šaunuolė!!!!!!!
vilytte Puiku!!!! Vyšninis tortas iš tikrųjų yra lengvai pagaminamas ir lygiai taip pat lengvai dingstantis
klasikinis derinys - vyšnios, grietinėlė, šokoladas
Ačiū ir tau
LIANLiūdna... Rašai, kad tau nesiseka pagal mano receptus gaminti. O ką dar darei? Žinok, tada turiu tik taip pasakysiu - kažkada, kai atėjau į vieną forumą, pradėjau gan dažnai bandyti vienos labai malonios panos receptus. Ji labai šauni, receptai įdomūs, nuotraukos gražios... ir ką nedariau, niekas man netiko... arba nesigauna, arba man neskanu... Ir naujoke virtuvėje save vargiai pavadinčiau... Nežinau... gal biolaukai nesutampa:) bet bendraujame ir dabar labai maloniai, tik kad receptus kitokius naudoju
....
PortukėKiek supratau ir tave reiktų su gimtadieniu pasveikinti?
Labai džiaugiuosi galėdama tai padaryti. Linkiu tik vieno - kad kūrybinė gyslelė visuomet turėtų dirvos klestėti
Laiko ir galimybių visas idėjas įgyvendinti!!!!
Tai kiek svečių turėjai????? apie 30???? ir daugiau???? sprendziant is 6 kg mėsos... tai tiek turėtų
Kaip man smagu kad tau viskas pavyko ir patiko, kad svečiai buvo patenkinti:)